Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer Epilasyon IPL epilasyon hakkında bilgisi olanlar lütfen bizide bilgilendirin.
- Konu Sahibi zeynoperi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar bende fırsat kuponu olarak aldım lpl epilasyon 10 seans 5 bolge tahmın edın ne kadara aldımmm normalde 1150 tl fakat fırsat kuponumla 55 tl ye aldımm..sonuç ıyıde olsa kotude olsa kullanıcam 55 tl neki dunya para dokuyorlar sonuçda :)
çok ilginç çok uygun neresi ki bura? yani dene bence de ama sonuçları bizimle paylaş :)
Kızlar inanın anlamakta güçlük çekiyorum bu nasıl bir mantık 1150 tl olan bir şey nasıl olurda 55 tl olabilir , hani kapıdan geçen pazarlamacılar vardır önce 100tl derler sonra 5 tl ye verirler birde bakarsın asıl değeri aslında 3 tl imiş ,yani senin dediğin gibi 10 seans 55 tl ise seansı 5 lira gibi komik rakam herhalde cihaz bu paradan daha fazla elektrik kullanır,bu nasıl bir pazarlama yöntemi ilginç yani o kuruluşa bir arkadaşını gönder ve 5 lira gibi bir rakamı onlara önersin herhalde kapı dışarı atarlar,bu işte bir yalnışlık var lazer yerine herhalde floresan ampulu kullanıp cilt üzerinde gezdiriyorlar.
sonra gel de böyle bir işte sonuç bekle ,hijyen bekle, bekle de bekle ,sokakta yediğin lahmacunu eğer 0.10 kuruşa satıp içinde vallahi et var diyen esnaf herhalde daha doğrudur ,,,garip şaşırıyorummmm...
bu kadar tepkili olmayın, korkmayın bu öyle birşey değil zaten reklam amaçlı belirli bir kotada insana indirim yapıyorlar. boğazda yemek, 5 yıldızlı otelde hamam, bilmem nerde dans kursu, özel hastanede check-up imkanı gibi şeylerde var o sitede. buradaki pazarlama şekli farklı, internet üzerinden daha fazla insana deneyim edindirerek ve memnun ederek daha fazla müşteri çekmeyi amaçlıyorlar. sonuçta en iyi reklam dost tavsiyesidir :)
mesela ben de aldım arkadaşın bahsettiği siteden 5 seans ipl (ben o arkadaş gibi şanslı değilim 10 seans değil :) ), 5 seansta bitmediği için kalan seansların parasını benden alıp kar edecekler çünkü oradaki sitede belirtmişler " nerede başladıysanız epilasyona orada devam edin" diye. diyelim ki 5 seansta bitti işlemim ve ben memnun kaldım, arkadaşlarıma söyleyip onları da oraya yönlendirebilirim.
yani hijyen, kullanılan araçlarda bir farklılık olması mümkün değil tam tersi reklam amaçlı olduğu için daha iyi ilgileneceklerini düşünüyorum...
kızlar bende yazıldım komple bütün vücut genital+tüm bacak+koltuk altı olmak üzere 250tl 8seans ücreti.
eleştirmekte haklısınız sonuçta bi nevi canımızı emanet ettiğimiz bir şey her yerde en az 1500tl iken nasıl bu kadar uygun olabilir diye düşünüyor insan.
ama bu kayıt olduğum yer yengemin çalıştığı yer olduğu için içim rahat.kendisi estetisyen.
orası bi güzellik merkezi.lazer epilasyon cilt bakımı her türlü şey var.
reklam maaliyetleri yerine belirli bir kontenjan belirlenmiş.bu kontenjan dolana kadar kayıt yaptıranlar için geçerli komple 250 tl 8 seans için.ama normalde elbette daha fazla meblağlar alıyorlar tek seans en az 100tl gibi...
elbette bende ıpl nin tamamen tüyleri bitirdiğine fazla inanmıyorum ama en azından ciddi oranda azalma olsada kafi
eleştirmekte haklısınız sonuçta bi nevi canımızı emanet ettiğimiz bir şey her yerde en az 1500tl iken nasıl bu kadar uygun olabilir diye düşünüyor insan.
ama bu kayıt olduğum yer yengemin çalıştığı yer olduğu için içim rahat.kendisi estetisyen.
orası bi güzellik merkezi.lazer epilasyon cilt bakımı her türlü şey var.
reklam maaliyetleri yerine belirli bir kontenjan belirlenmiş.bu kontenjan dolana kadar kayıt yaptıranlar için geçerli komple 250 tl 8 seans için.ama normalde elbette daha fazla meblağlar alıyorlar tek seans en az 100tl gibi...
elbette bende ıpl nin tamamen tüyleri bitirdiğine fazla inanmıyorum ama en azından ciddi oranda azalma olsada kafi
herkes ipl için bişey söylemiş benim 6cı seansım bıttı toplam 12 seansım war nakıt odedım ben we suan memnunumm benım kuzenım alexandrıte a qdıodu bacaqı yandı .suan koltuk altım bıttı qıbı komple wucut qdıorumm etkı etmıo dıyenler ya qıttıqınızz alet cın malı falan yada sızde hormon bozukluqu war coqu ınsan alexandrıteda fayda qormeyıp ıpl e qecıor acımıo dıyenlerde bı daha dusunsu bence acıyorr elektrık carpması qıbı hemde yakıo tuylerın yanık kokusunu alıyorsunuz tuylerde dokuluor 1 2 hafta ıcınde doktorlarında ipl ı kotulemesı doqal coqunun elınden alındı dıye bılıyorum estetısyenler ısın kursuna qdıyor dırek oqrenıor doktorluk bısı dııl buu alanı baska olan bı doktorun lazer yapması sacma ıplde lazer dııll lazerın zararıda fazla bunuda unutmayınn ben memnunum tawsıye ederım ama sıfır bıtırmee hıcbseyde olamaz bıde hamıle kadınlarda hormon yenılendıqı ıcın tuy tekrar cıkıormus onada dıkkat edın herseyede ınanmayın bence arastırın once
Son düzenleme:
- 9 Eylül 2009
- 447
- 67
- 318
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
IPL Klasik lazer kadar bile etkili olmayan bir alet, tüylerden kesinkes kurtulmak istiyorsanız ne IPL, ne Lazer yaptıracaksınız kızlar, size tek önerim iğneli epilasyon, evet çok acıtıyor ve evet bazı cilt tiplerinde ince lekeler bırakabiliyor bir süreliğine ama en garantisi bu.lazer ile tam bitti dediğin anda ufacık bir hormonal değişimde tüyler yeniden çıkmaya başlayabiliyor...Ne varsa eski tip ürünlerde var...Birde ufak uyarım olacak, tüyleri açık renk olanlar asla ve asla biz bilmem nereden makine getirdik bunun özelliği sarı tüylere etki etmesi saçmalığına inanmasınlar, tüyleri jiletleyip kara kara kıl yaptığınızla kalırsınız...sarı tüyleri görebilen makine yok...
IPL Klasik lazer kadar bile etkili olmayan bir alet, tüylerden kesinkes kurtulmak istiyorsanız ne IPL, ne Lazer yaptıracaksınız kızlar, size tek önerim iğneli epilasyon, evet çok acıtıyor ve evet bazı cilt tiplerinde ince lekeler bırakabiliyor bir süreliğine ama en garantisi bu.lazer ile tam bitti dediğin anda ufacık bir hormonal değişimde tüyler yeniden çıkmaya başlayabiliyor...Ne varsa eski tip ürünlerde var...Birde ufak uyarım olacak, tüyleri açık renk olanlar asla ve asla biz bilmem nereden makine getirdik bunun özelliği sarı tüylere etki etmesi saçmalığına inanmasınlar, tüyleri jiletleyip kara kara kıl yaptığınızla kalırsınız...sarı tüyleri görebilen makine yok...
hepsini deneyerek gördüm. IPL gerçek lazer değildir. "modern ağda" demişlerdi bana, çok uygun bi kampanya vardı yine de denemek istedim. kahverengi kıllarımı jiletle bi güzel siyaha çevirdiler. derler ya; paramla rezil oldum
sonra git gel seanslara... baktım, kampanyaları da hiç bitmiyor, sürekli bişiler satmaya çalışıyorlar. ama bi sorun yaşadığında (ki büyük bir sorun yaşadım) muhattap bulamadım. bişi satmak için hemen arayanlar telefona çıkmaz oldu. bu güzellik merkezlerinin çoğu sadece para tuzağı sağlığımız falan umurlarında değil.
Lütfen okuyunuz.. yaGmurluk
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer-epilasyon/413581-mevzuat-saglik-bakanliginin-konuyla-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.html
Son düzenleyen: Moderatör: