• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon IPL epilasyon hakkında bilgisi olanlar lütfen bizide bilgilendirin.

ya off ben de bugün bir yerle konustum koltuk altı genital bacak toplam 6 seansı birden 1 milyar.aralarda da kontrol atısı.kadın 2010 model ıpl cihazı dedi.epeyde ikna edici konustu.sizce ne yapmalıyım???

seker kiz sakin IPL lazer degil bitirmedikten sonra isterse 500 lira olsun bunlar cin den getirtmisler bu cihazlari milleti kandiriyorlar

arkadaslar imkaniniz varsa istanbul da bi yer var oraya ince kalin bronz ten acik ten her turlu kilda ve tende cok basarili zaten bu cihazdan turkiyede on yerde varmis giden arkadaslarim ve ben cok memnunuz benim 5. seans nerdeyse kalmadi tek tukler yaoiliyor sevgiler.

yaprak333 tatlım ben de istanbuldayım lazere başlayacam araştırıorum neresi bu bahsettiğin yer özel mesaj atabilirsen sevinirim.benm henüz özel mesaj hakkım yok yazamıorum o yüzden.nerde ve adı ne cevabını bekliorum.teşekkürler şimdiden.

kızlar sakın kullandırtmayın bu cihazı tamamen para tuzağı.bi de bunlar kendi içinde ayrılıo ıvır zıvır takma isimler eklenio arkalarına tıpkı telefon modelleri gibi.biz kaç arkadaş yaptırdık beni 2 yılı aşkındır hala yaptırıodum artık bıraktım olan yıllasır bağladığım umuduma ve döktüğüm parama oldu bu söölediklerim yüz bölgesi için geçerli.kolaltımda toplam15 kıl falan kalmıştır ordan oldukça ii sonuç aldım bunuda sööleyebilirim tabikarar sizin ben artık iğneli araştırıorum onu denicem şimdide.

Merhaba ilk_nur, kolaltımda 15 falan aldı demişsin, bu oldukça sevindirici benim için. En azından oraya yarasın verdiğim para :) peki bacak, genital falan da gittin mi?
Bu arada ben 7 seanstır yaptırıyorum, bir ara 3 ay ara verdim ve dökülenler yeniden çıktı. Şimdiki aklım olsa hiiiiiç başlamazdım.
Ama madem bitirmiyor bu insanlar nasıl oluyor da bitene kadar kampanyası yapıyorlar? Yani düşünsenize, biiir sürü müşteri para vermeden senelerce gidiyor gidiyor ve sonunda o işyeri batar yahu.
CADIARZU

umarım dileklerin gerçek olur...

merhaba.su anda ilk seansi yaptirdim sonuc harika.ben kimseyi etkilemek icin yazmiyorum koltuk altimdaki killar azaldi bazi yerlerinde cikmiyor bile.ben yurt disinda yasiyorum arkadasim yapiyo makinasi en son sistem.sadece ben degil cevremde bir cok insan yaptirdi herkes cok memnun.ilk seansta böyleyse ikinci ücüncü seanslari düsünemiyorum.bu yaz tüysüzüm insallah kizlar.hepinizi öpüyorum.

pek çok kişi olumsuz görüş bildirmiş.o halde tüketici hakları ne güne duruyor,kimse hakkını aramıyor mu?ortalık mantar gibi ıpl yapan güzellik salonlarıyla dolu ve acayip kampanyalar yapılıyor!nasıl iş anlamadım,ben daha yolun başındayım sonuç benim için de mi hüsran olacak ???

arkadaslar imkaniniz varsa istanbul da bi yer var oraya ince kalin bronz ten acik ten her turlu kilda ve tende cok basarili zaten bu cihazdan turkiyede on yerde varmis giden arkadaslarim ve ben cok memnunuz benim 5. seans nerdeyse kalmadi tek tukler yaoiliyor sevgiler.

ya merhaba.neymiş ki bu cihazın adı.piyasada çok fazla çin malı old biliyorum.bunların sonuç vermediğinide biliyorum.benim yaptırdığım cihaz israil malı.inş iyidir ya.daha bitmedi.ama azaldı.

ya off ben de bugün bir yerle konustum koltuk altı genital bacak toplam 6 seansı birden 1 milyar.aralarda da kontrol atısı.kadın 2010 model ıpl cihazı dedi.epeyde ikna edici konustu.sizce ne yapmalıyım???

merhaba.neye karar verdiniz.yaptırmaya başladınız mı.6 seans 1milyar.6 seans bitmezse üstüne paramı alacaklar eğer öyleyse hiç gitmeyin oraya.bide cihaz ne malı onuda öğrenin mutlaka.çin malı ise asla bulaşmayın.

bitmezse kampanya fiyatı uygulayacaklarmış seans başı sadece 100 TL alacaklarmış.ama 6 seansta biter sonrasına gerek kalmaz diyorlar

zaten hep ikna edici konuşuyorlar biz de kıllardan kurtulmanın derdine atlıyoruz balıklama.seans aralarını uzatıp gitmek lazım demek ki

lazer zannederek bende başladım ıpl epilasyona
1. seans sonrası çok iyiydi dökülmeler
2.seansa gittiğimde %50 yoktu kıllarımın 1. seans sonrası dökülenler henüz çıkmamıştı ve 2. seans sonrasında da hepsi döküldü,
1,5 ay arayla yaptırıyordum,3. seansı biraz ertelemek zorunda kaldım aradan yaklaşık 2 ay geçti ve bütün dökülenler yeniden çıktı,
boşa emek gibi geldi bana ve 3. seans için gitmiycem ya alex yada diod lazerle devam edicem

lazer zannederek bende başladım ıpl epilasyona
1. seans sonrası çok iyiydi dökülmeler
2.seansa gittiğimde %50 yoktu kıllarımın 1. seans sonrası dökülenler henüz çıkmamıştı ve 2. seans sonrasında da hepsi döküldü,
1,5 ay arayla yaptırıyordum,3. seansı biraz ertelemek zorunda kaldım aradan yaklaşık 2 ay geçti ve bütün dökülenler yeniden çıktı,
boşa emek gibi geldi bana ve 3. seans için gitmiycem ya alex yada diod lazerle devam edicem

çok üzüldüm aynı durumdayım.2 seans bitti 3 e geldi sıra en büyük korkum da seanslar bitince hiç gitmemiş gibi olmak..hatta daha kötü jiletle kalınlaşmış olacaklar.bir de şunu farkettim genitalde üst döküldü.altlar daha sağlamlaştı güçlendi gibi geldi,hem de kılların rengini beyazlattı.

bende bir siteden kampanya ile ipl epilasyon yaptıracagım tenim bembeyaz tüylerim koyu 7 seans 90 tl bna çok ucuz geldi arkadaşlarıma sorum güvenli bi sitemi diye evet dediler biz alıyoruz bende 90 tl agdadan ucuz dedim dayanamadım aldım kasımda başlayacagım ama numara nedense hep meşgul gitmekte istiyorum korkuyorumda.. acıyormu etki ediyormu lütfen yaptıranlar yardım edin :çok üzgünüm:

bende bir siteden kampanya ile ipl epilasyon yaptıracagım tenim bembeyaz tüylerim koyu 7 seans 90 tl bna çok ucuz geldi arkadaşlarıma sorum güvenli bi sitemi diye evet dediler biz alıyoruz bende 90 tl agdadan ucuz dedim dayanamadım aldım kasımda başlayacagım ama numara nedense hep meşgul gitmekte istiyorum korkuyorumda.. acıyormu etki ediyormu lütfen yaptıranlar yardım edin :çok üzgünüm:
bu cihaz kalıcı epilasyon sağlamaz amacınız ağda yerine geçecek bir işlemse tabiki gidin ancak lazer yaptırıp kalıcı sonuç istiyorsanız bu işlem ve cihaz lazer epilasyon işlemi değildir ayrıca bu yoğunlukta hizmet veren işletmenin hijyenine dikkat etmek lazım! yine bu işlemi yapan yer poliklinik değilse kaçak çalışıyor anlamına geliyor bence sağlığınızdan olmayın...

drlaser size mesaj atamıyorum :çok üzgünüm: gidecegim yer hakkında bilgi almak için ismini vermiştim burdan veremiyorum degil mi? :(

başlangıçta memnun değildim ıpl den.5.seanstan sonra fikrim değişmeye başladı.öyle ya da böyle en azından denemedim demeyeceğim.

kızlar ben bu şehir fırsatı vs olan sitelerin birinden 6 seans koltuk altı+genital+bikini için lazer epilasyon aldım cihaz IPL aslında başta kandırma ihtimallerinin yüksek olduğunu düşünüyordum yani 59 tl ye 6 seans işe yarama ihtimali vermiyordum açıkçası, ama daha bir seans gittiğim halde gözle görülür bir azalma var, sonrasında ne olur bilmiyorum ama yarın akşam 2. seansım var bu arada acıyor deniliyor ama nedense benimki yok denecek kadar az acıdı...bakalımmmm:74:

Son düzenleme:
kızlar ben bu şehir fırsatı vs olan sitelerin birinden 6 seans koltuk altı+genital+bikini için lazer epilasyon aldım cihaz IPL aslında başta kandırma ihtimallerinin yüksek olduğunu düşünüyordum yani 59 tl ye 6 seans işe yarama ihtimali vermiyordum açıkçası, ama daha bir seans gittiğim halde gözle görülür bir azalma var, sonrasında ne olur bilmiyorum ama yarın akşam 2. seansım var bu arada acıyor deniliyor ama nedense benimki yok denecek kadar az acıdı...bakalımmmm:74:
Arkadaşlar bilmeniz gereken bir şey var,
IPL kalıcı çözüm sağlamıyor, ağda gibi ve kılları biraz geç çıkartıyor ve inceltiyor. Fakat sonra bu ince kıllara lazer çok etkili olmadığından bir daha hayat boyu lazere de gitseniz kıllardan kurtulamıyorsunuz. Arkadaşım 5 seans IPL den sonra lazere gitti, ona artık sen lazer şansını kaybetmişsin, kalıcı sonuç alman mümkün olmaz, ancak iğneli işine yarar demişler. Bence baştan ve güvenli bir yerde lazer yaptırın.

Back