- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar imkaniniz varsa istanbul da bi yer var oraya ince kalin bronz ten acik ten her turlu kilda ve tende cok basarili zaten bu cihazdan turkiyede on yerde varmis giden arkadaslarim ve ben cok memnunuz benim 5. seans nerdeyse kalmadi tek tukler yaoiliyor sevgiler.
kızlar sakın kullandırtmayın bu cihazı tamamen para tuzağı.bi de bunlar kendi içinde ayrılıo ıvır zıvır takma isimler eklenio arkalarına tıpkı telefon modelleri gibi.biz kaç arkadaş yaptırdık beni 2 yılı aşkındır hala yaptırıodum artık bıraktım olan yıllasır bağladığım umuduma ve döktüğüm parama oldu bu söölediklerim yüz bölgesi için geçerli.kolaltımda toplam15 kıl falan kalmıştır ordan oldukça ii sonuç aldım bunuda sööleyebilirim tabikarar sizin ben artık iğneli araştırıorum onu denicem şimdide.
umarım dileklerin gerçek olur...
arkadaslar imkaniniz varsa istanbul da bi yer var oraya ince kalin bronz ten acik ten her turlu kilda ve tende cok basarili zaten bu cihazdan turkiyede on yerde varmis giden arkadaslarim ve ben cok memnunuz benim 5. seans nerdeyse kalmadi tek tukler yaoiliyor sevgiler.
ya off ben de bugün bir yerle konustum koltuk altı genital bacak toplam 6 seansı birden 1 milyar.aralarda da kontrol atısı.kadın 2010 model ıpl cihazı dedi.epeyde ikna edici konustu.sizce ne yapmalıyım???
ya off ben de bugün bir yerle konustum koltuk altı genital bacak toplam 6 seansı birden 1 milyar.aralarda da kontrol atısı.kadın 2010 model ıpl cihazı dedi.epeyde ikna edici konustu.sizce ne yapmalıyım???
lazer zannederek bende başladım ıpl epilasyona
1. seans sonrası çok iyiydi dökülmeler
2.seansa gittiğimde %50 yoktu kıllarımın 1. seans sonrası dökülenler henüz çıkmamıştı ve 2. seans sonrasında da hepsi döküldü,
1,5 ay arayla yaptırıyordum,3. seansı biraz ertelemek zorunda kaldım aradan yaklaşık 2 ay geçti ve bütün dökülenler yeniden çıktı,
boşa emek gibi geldi bana ve 3. seans için gitmiycem ya alex yada diod lazerle devam edicem
bu cihaz kalıcı epilasyon sağlamaz amacınız ağda yerine geçecek bir işlemse tabiki gidin ancak lazer yaptırıp kalıcı sonuç istiyorsanız bu işlem ve cihaz lazer epilasyon işlemi değildir ayrıca bu yoğunlukta hizmet veren işletmenin hijyenine dikkat etmek lazım! yine bu işlemi yapan yer poliklinik değilse kaçak çalışıyor anlamına geliyor bence sağlığınızdan olmayın...bende bir siteden kampanya ile ipl epilasyon yaptıracagım tenim bembeyaz tüylerim koyu 7 seans 90 tl bna çok ucuz geldi arkadaşlarıma sorum güvenli bi sitemi diye evet dediler biz alıyoruz bende 90 tl agdadan ucuz dedim dayanamadım aldım kasımda başlayacagım ama numara nedense hep meşgul gitmekte istiyorum korkuyorumda.. acıyormu etki ediyormu lütfen yaptıranlar yardım edin :çok üzgünüm:
başlangıçta memnun değildim ıpl den.5.seanstan sonra fikrim değişmeye başladı.öyle ya da böyle en azından denemedim demeyeceğim.
Arkadaşlar bilmeniz gereken bir şey var,kızlar ben bu şehir fırsatı vs olan sitelerin birinden 6 seans koltuk altı+genital+bikini için lazer epilasyon aldım cihaz IPL aslında başta kandırma ihtimallerinin yüksek olduğunu düşünüyordum yani 59 tl ye 6 seans işe yarama ihtimali vermiyordum açıkçası, ama daha bir seans gittiğim halde gözle görülür bir azalma var, sonrasında ne olur bilmiyorum ama yarın akşam 2. seansım var bu arada acıyor deniliyor ama nedense benimki yok denecek kadar az acıdı...bakalımmmm