• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon IPL epilasyon hakkında bilgisi olanlar lütfen bizide bilgilendirin.

arkadaşlar merhaba

bende merak ediyorum bu IPL uygulamasını ben Ankara Yenimahallede yaşıyorum ve şu sıralar biçok yerde kampanya duyuruları görmeye başladım. Komple vücut için 1.250 ya da 1.750 felan diyorlar... Ama bizzat gidip görüşmediğimden uygulama hakkında bi haberim yanii.. Bu arada gördüğüm yerlerde çok uzmanmış gibi gelmiyor bana çünkü güzellik merkezi yada kuaför salonu gibi yerler bu lazer dediğimiz uzman kişilerce yapılmıyo mu???

merhaba bende keçiörendeyim.benim gittiğim yer bir güzellik merkezi.kesinlikle uzman kişilerce yapılmalıdır.dersler falan almalıdır o işi bilmelidir.bence hiç bir zaman bilmediğin yere asla gitme derim.iyice araştır güven ondan sonra.

Gittigim yerde ben de bunu istedim ilk, ikisi de vardi cunku. Benim beyaz tende koyu kil oldugu icin lazeri tercih ettiler.
Ucuncu seans bitti, neredeyse incecik yok gibi, yuz bolgesi benim. Araya cok zaman verdim ama. Bir de hic almadim kokunden killari. Cok memnunum... Bir de acimasa..

bende gidiyorum ilk seansa gittim dökülen yerlerim var öbek öbek acıya gelince dereceleri var genitalde 45 e kadar düşüyo bana 60 la iki vuruş yaptı genitalde oralarım direk döküldü acırsa bile 60 la devam edecem ben.
bitirme garantili komple genital kalça popo kol altı dizlerin 4 parmak üstüne kadar yarım bacak parmaklar 1800 ödedim. pahalı geldi biraz bana doğrusu ama bu gittiğim yerin 6 kişiye tamamen bitirdiğini gördüm.

Arkadaşlar benimde 2. seansım oldu IPL ile ve çoooook memnunum =))
kişinin kıl yapısına göre değişiyor memnuniyetleri
mesela bende geçen sene koltuk altıma alexandrite yaptırdım 9 seans hiç ama hiç azalma olmadı sadece tütsülüyordu yine aynı yoğunlkta çıkıyorrdu .
Ama bu demek değildir ki alexandrite dan ben memnun kalmadım sizde kalmayacaksınız.
Tamamen kişinin kıl yapısıyla alakalı birşey. ve tabi yapan kişinin de profesyonel olması çok önemli
Ipl den ben çok ama çok memnunum ve acımıyor diyen arkadaşlar ya gerçekten acıya çoooooooooooook dayanıklı ya da makinanın atış şiddeti düşük.
Ben komple gidiyorum boyundan aşağısı - yine arkamda aynı şekilde enseden aşağısı
popo -bel-göğüs-göbek falan da dahil ödeyeceğim parada 2200 tl
tüm bacak-genital-bikini-koltukaltıda bitene kadar 1500 tl
yeri kemerburgaz-göktürkte ben nişantaşından gidiyorum oraya :)) sizinle paylaşmak istedim kıllarımızdan kurtulmak dileğiyle :))

ıpl epilasyon öncelikle lazer değil,kendi adıma konuşayım, 1.5 yıldır gidiyorum ve dökülen yerler yeniden çıkıyor başta dökülünce seviniyordum ama artık anladım ki bende etkisi yok, 2 -3 ay gibi uzun sure gitmeyince gördüm ki başa dönüyor herşey

gmzsrdr arkadaşıma kesinlikle katılıyorum ıpl ye 16 seans gittim azalmıyor bıtmıyor
3 ay bi geç gidinde dokulmuş mu dökülmemiş mı görün ıpl lazer değildir

bu arada ben bacak ve bikini bolgesini de istiyorum simdi, lazerden memnun kaldim, devami icin aciya katlanacagim (umarim)..

ipl in sonunda kesinlikle iğneliyle kökünü kazımak gerekiyor.e böylece kesin çözüm oluyor.ipl yaptıran arkadaşlar.seanslarınızın sonunda iğneli yaptırın 1 2 seans...

hanımlar ben ıpl de 2,seansımı yaptırdım çok memnunum şimdilik.tüylerimin çoğu gitti bile.inşallah tekrar çıkmazlar.

ipl in sonunda kesinlikle iğneliyle kökünü kazımak gerekiyor.e böylece kesin çözüm oluyor.ipl yaptıran arkadaşlar.seanslarınızın sonunda iğneli yaptırın 1 2 seans...

çıkmayan kıllara nasıl yaptırıcaz iğneli ben anlamadım dediğinizi.yoksa kalan tüylere mi iğneli yaptırın diyorsunuz.

çıkmayan kıllara nasıl yaptırıcaz iğneli ben anlamadım dediğinizi.yoksa kalan tüylere mi iğneli yaptırın diyorsunuz.

şimdi şöle.ipl in sonunda tamamen bitmesi imkansız.tüyler çok ama çok inceliyor ve kısmen dökülmeler oluyor.ama tamamen ipl ile bitmiyor.bence diğer cihazlarda da garantisi yok.benim gittiğim merkez ipl iyice inceltip ve dökülenleri döktükten sonra kalanlar için ve incelenler için iğneli yapacak.belki biliyorusnuzudur.iğneli lazere göre daha kesin çözüm ama hem uzun süre hem de acısından dolayı daha az tercih ediliyor günümüzde.e ipl ile incelen tüylere iğrenliyi uygulayınca da bu işten kesin kurtuluyoruz demek istedim.siz de yaptırın ipl göreceksiniz birkça seans sonra.iyice inceliyor ama bir süre sonra alet görmeyecek.o devrede iğneli giriyor.
sevgiler...

benim fikrim ıplye hiç bulaşmamak yani sizin de dediğiniz gibi bitmiyor sadece incelip surekli çıkıyor bi kaç yerde boşluk oluşacak diye para dökmenin de mantığı olmadığı kanısındayım..ben şimdi incelen yerleri kalınlaştırmak için uğraşıyorum ki tekrar lazere başlayabileyim

kızlar sakın kullandırtmayın bu cihazı tamamen para tuzağı.bi de bunlar kendi içinde ayrılıo ıvır zıvır takma isimler eklenio arkalarına tıpkı telefon modelleri gibi.biz kaç arkadaş yaptırdık beni 2 yılı aşkındır hala yaptırıodum artık bıraktım olan yıllasır bağladığım umuduma ve döktüğüm parama oldu bu söölediklerim yüz bölgesi için geçerli.kolaltımda toplam15 kıl falan kalmıştır ordan oldukça ii sonuç aldım bunuda sööleyebilirim tabikarar sizin ben artık iğneli araştırıorum onu denicem şimdide.

bu arada ben beyaz tenli koyu kıl yapılı bi insanım ama bi sonuç olmadı :)

bende yeni basladim ipl e.kimileri memnun kimileri degil.ama ben ilk seasta cok memnun kaldim arkadaslar.yaza kadar kurtulmak istiyorum.sevgiler

merhaba IPL lazer degil inanmayin para tuzagi ben ve sonradan ogrendim giden kimse sonuc almamis alanida gormedim. soyle acikliyayim normal bir lazer isini yani dalga boyu 800 yada 1060 ise bu IPL denilen seyinki 400 imis yani kil kokune ulasamiyor o nedenle sanki agdayla almis gibi oluyorsunuz lazer konusunda super nd yag erenkoy yazin cikan siteye tiklayin oraya gidin ben oyle yaptim sonuctan muthis memnunum.

arkadaslar imkaniniz varsa istanbul da bi yer var oraya ince kalin bronz ten acik ten her turlu kilda ve tende cok basarili zaten bu cihazdan turkiyede on yerde varmis giden arkadaslarim ve ben cok memnunuz benim 5. seans nerdeyse kalmadi tek tukler yaoiliyor sevgiler.

zeynep neden boyle bir maceraya giriyorsun sacmalik degilmi Ipl ile incelttirecen sonra igneliye doncen madem igneli yaptiracan bastan git yaptir neden okadar para veresinki sahtekarlik bu birde utanmadan yol gosteriyorlar igneliyle yapalim diye

Back