• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon IPL epilasyon hakkında bilgisi olanlar lütfen bizide bilgilendirin.

zeynoperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
186
0
96
Ankara
merhaba.lazer epilasyondan sonra şimdide IPL diye birşey çıkmış.lazer gibi zararı yok diyorlar.bu konuda bilgisi olanlar,yaptıranlar var mı acaba.

IPL lazer cihazı değil mi zaten canım
Bi yerle görüştüm lazer epilasyon için, yarın gidip başlıcam inş. bu markayı kullanıyorlar. inş memnun kalırım..

bir çeşit lazer tabiki IPL.yeni bir cihaz olduğu söylendi bana.ama lazer gibi sakıncası yok denildi.ben de zaten 1 seans yaptırdım bakalım.insan zararı olmasından korkuyor.bi taraftan da tüysüz kalmanın sevinci var tabi

koltuk altı 250, özel bölge 400, komple bacak 600 cnm. bugün ilk seanstı ve çok ama çok acıdı mafoldumben ağlıcaktım nerdeyse. acıya dayanıklıyımdır özel bölgemi daha önce ağda ile alıyordum ama bu lazer acısız sanıyodum ben yaaaaaa...

koltuk altı 250, özel bölge 400, komple bacak 600 cnm. bugün ilk seanstı ve çok ama çok acıdı mafoldumben ağlıcaktım nerdeyse. acıya dayanıklıyımdır özel bölgemi daha önce ağda ile alıyordum ama bu lazer acısız sanıyodum ben yaaaaaa...
evet acısız değilmiş.benimde biraz acıdı.senin bu ücretler tek seans ücreti demi?benim gittiğim yer IPL cihazını yeni aldığı için kampanya yapmış.bacak ve özel bölge bitene kadar fiyatı 1,750tl.ama parayı peşin aldı tabi.

IPL yeni bir cihaz degil yaklasik 2-3 yildir var zaten.. bu lazer yontemi tedavi uygulanan bolgeye isik vuruluyor.. isik yontemiyle olan bi lazer cesididir.. ben acik soyleyim faydasini gormuyorum 14 seans oldu halen bitmedi tuyler.. pek tafsiye etmem.. ayrica arkadas acidigini soylemis.. kesinlikle acimiyor hafif bi sicaklik var.. onada aci diyemem cunku gercek lazer bundan kat kat fazla acitiyor.. ben aci konusunda hic rahatsiz degilim..

ooooo sadece bacak ve özel bölge 1750 mi çok pahalı yaa. benim koltuk altı da var içinde bacak komple ayrıca ve özel bölge toplam 1250 yapıyo.kampanya bu da tek seans ücreti değil. ayrıca peşin fln da değil. bitene kadar devam edicez seanslara.

ooooo sadece bacak ve özel bölge 1750 mi çok pahalı yaa. benim koltuk altı da var içinde bacak komple ayrıca ve özel bölge toplam 1250 yapıyo.kampanya bu da tek seans ücreti değil. ayrıca peşin fln da değil. bitene kadar devam edicez seanslara.

hııı.senin ki daha uygunmuş.ama kafm karıştı valla.diğer arkadaşın söylediklerine.faydasını görürüz inşallah

IPL yeni bir cihaz degil yaklasik 2-3 yildir var zaten.. bu lazer yontemi tedavi uygulanan bolgeye isik vuruluyor.. isik yontemiyle olan bi lazer cesididir.. ben acik soyleyim faydasini gormuyorum 14 seans oldu halen bitmedi tuyler.. pek tafsiye etmem.. ayrica arkadas acidigini soylemis.. kesinlikle acimiyor hafif bi sicaklik var.. onada aci diyemem cunku gercek lazer bundan kat kat fazla acitiyor.. ben aci konusunda hic rahatsiz degilim..

yalnız şöyle bir durum var aslı var mı bilmiyorum.IPL cihazları çeşit çeşitmiş.çin malı italyan malı israil malı.yani kaliteliside var kalitesizide.kaliteli olmayanlar pek sonuç vermiyormuş.

yalnız şöyle bir durum var aslı var mı bilmiyorum.IPL cihazları çeşit çeşitmiş.çin malı italyan malı israil malı.yani kaliteliside var kalitesizide.kaliteli olmayanlar pek sonuç vermiyormuş.

hmm bilmiyorum dogru olabilir.. degistircem lazeri zaten cunku nasilsa bi ise yaramiyor bosuna para oduyorum

diyorum ki acaba size IPL yaparken derecesini düşük yapıyor olabilirlermi.acı olmadığını söylemişsiniz.dediğiniz gibi bir sıcaklık oluyor onun haricinde acısıda oluyor.sanki teninize lastik çarpmış, gibi elktrik çarpmış gibi bir acı oluyor.eğer derecesi düşük çalışıyorlarsa hem acısı olmaz hemde geç etki eder.

Alla alaaa nasıl acısı yok ya ben niye inlettim ortalığı bende mi bişey var kafamçokkarıştı normalde bikini bölgesine ağda yapardım yani canım çok tatlı değil
bu arada canım ben daha ilk seansımı yaptırdım tam 3 hafta sonraya randevu verdi ama sonradan farkına vardım adet dönemine denk geliyo artık ertelettiricem mecbur

arkadaşlar merhaba

bende merak ediyorum bu IPL uygulamasını ben Ankara Yenimahallede yaşıyorum ve şu sıralar biçok yerde kampanya duyuruları görmeye başladım. Komple vücut için 1.250 ya da 1.750 felan diyorlar... Ama bizzat gidip görüşmediğimden uygulama hakkında bi haberim yanii.. Bu arada gördüğüm yerlerde çok uzmanmış gibi gelmiyor bana çünkü güzellik merkezi yada kuaför salonu gibi yerler bu lazer dediğimiz uzman kişilerce yapılmıyo mu???

arkadaşlar ıpl lazer değil yoğunlaştırılmış ışık demetıdır bu bıkere 1 bır de lazer ile tüyler gitmıyor.17 seans yaptırdım tabı o zamnlar lazer konusunda bilgisizdim ıpl yı lazer sandım gittim gittim geldim sonuç berbat. çok parası zamanı ve tüylerini kalınlaştırıp çoğaltma isteyen varsa gitsin. insan başına gelmeyınce onda yaramadı bende yarar diyo gidiyo bayanların bu konuda buyuk hatası aynı çıkmazın içine kendide giriyo benım bu konuda canım yandı kımsenın yanmasın

yüz bölgesine lazer yaptıranlara dıot ve nd yag ı öneriyorum paket koltuk altı ve bacagada alaxsandırı öneriyorum

canım benim annem yaptırıyor tüm vücut ıpl lazeri ve yapan kadında arkadaşı 3.seansına gidicekk tüyleri çok az çıktı.bende koltukaltına gidiyorum memnunum ama yüz için ıpl yi düşünme bence

Alla alaaa nasıl acısı yok ya ben niye inlettim ortalığı bende mi bişey var kafamçokkarıştı normalde bikini bölgesine ağda yapardım yani canım çok tatlı değil
bu arada canım ben daha ilk seansımı yaptırdım tam 3 hafta sonraya randevu verdi ama sonradan farkına vardım adet dönemine denk geliyo artık ertelettiricem mecbur

ya 3 hafta demek.bana en az 40 gün sonra alıyoruz bir sonraki seansa dediler tüyler büyüyecek dökülecek sonra tekrar çıkacak.gittiğiniz yerde IPL cihazının üretim yeri neresi biliyor musunuz.benim gittiğim yerde beni ikna edebilmek için bayağı birşeyler anlattılar.çin malları varmış zaten çok ucuzlarmış.pek kaliteli değillermiş.

arkadaşlar ıpl lazer değil yoğunlaştırılmış ışık demetıdır bu bıkere 1 bır de lazer ile tüyler gitmıyor.17 seans yaptırdım tabı o zamnlar lazer konusunda bilgisizdim ıpl yı lazer sandım gittim gittim geldim sonuç berbat. çok parası zamanı ve tüylerini kalınlaştırıp çoğaltma isteyen varsa gitsin. insan başına gelmeyınce onda yaramadı bende yarar diyo gidiyo bayanların bu konuda buyuk hatası aynı çıkmazın içine kendide giriyo benım bu konuda canım yandı kımsenın yanmasın

demi canım IPL bir lazer değildir.benim gittiğim yerdede lazer olmadığını söylediler.lazerin insanlara çok sakıncası olduğunu biliyorum.bunuda lazer olmadığı için kabul etmiştim.senin demek azalmadı memnun olmadın yani.dediğim gibi yine tekrarlıyorum arkadaşlar bu IPL cihazlarının üretim yeri çok önemli.eğer kalitesizse sonuç alınamayacağını benim gittiğim yerdeki abla söylemişti bana.bilmiyorum güveniyorum.10 seneyi geçmiştir belki oranın müşterisiyim.daha önce ben iğneli epilasyon yaptırmıştım.dudak üstü kol falan.şimdi hiç yok.ablada IPL i k övdüğü için kabul ettik.daha 1 seans gittim.şimdi dökülmeye başladılar.bakalım en fazla 8 seansta biteceği söylendi.zaten bir kaç seans sonra belli olur ne derece ii olduğu.

Back