iphonede gelen mesajları görme

kelebek_93

Kardeşim iyi ki var
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.530
15
158
Arkadaşlar iPhone aldım başıma bela oldu yardım edin gelen mesajları göremiyorum cahilliğime verin :)) mesajları görmem için ne yapmam lazım ilk defa iPhone kullandığım için bilmiyorum ekranda sadece attığım mesaj duruyor gelen kutusunu görmem için ne yapmam gerekiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Üstte kişi adının solunda mesajlar yazıyor oraya basmalısınız

Üstte kişi adının solunda mesajlar yazıyor oraya basmalısınız

Canım biraz daha açar mısın ? Şuan mesajlara girdiğimde sadece gönderdiğim mesaj var onu da ne silebiliyorum ne de okuyabiliyorum sadece o mesaj görünüyor.

Canım sen nereye girdin ki sadece gönderdiklerin görünüyo. msj simgesi bu :)) gelen msjın yanındada böyle mavi nokta var :)

Rehberini iphone na taşıdın mı belki isimler görünmedğinden olabilir

Canım yeni bir hat aldım 3-5 arkadaşıma mesaj Attım numaraları kaydettim öyle attım fakat benim onlara attığım mesaj duruyor sadece o mesaj var onu ne okuyorum ne siliyorum tekrar yeni mesaj attığımda mesajlar(1) yazıyor siyah yazıyla e onuda göremiyorum yeni mesaj geldiğinde sadece hani yukarıda görünüyor ya yazının bir kısmı öyle bakıyorum. Benim istediğim isimli numaralı dekan gözüksün. Yani mesajlar sekmesini açtığımda kimlerden mesaj gelmiş hepsini alt alta bakıyım. Pek iyi anlatamadım ama

Canım zaten msj kısmı senin dediğin gibi açınca görünüyo ama neden öyle bişi olmuş anlamadım. Acaba toplu msj mı attın. Yada ayarlarda msj ayarlarına gir imessge die bişi war onu bul onu aç.
Olmadı kilit ve orta tuşa aynı anda uzun baz ekrana elma gelince elini çek.
Oda olmadı yarın tlfcuya göster :)

Ekran görüntünü alıp buraya atabilir misin belki yardımcı olabiliriz ☺️

Canım kilit ve orta tuşla dediğin şeyi yaptım oldu. Okurken orayı atlamışım ya çok sapol çok teşekkür ederim ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…