Yapabilirmisin bilmiyorum ama esiminkini ben kestim falcatayla :))Nereye yazacağımı bulamayınca yine ben
Bugün elime telefonum ulaştı kızlar ama kartı kırdırmam gerrekiyor.Bu hafta mesai saatlerim nedeni ile zor gibi.Çünkü yaşadığım yerde telefoncu yok şuan sezonluk olduğu için kapalı ve en yakın yer 25dk.Mesai saatlerim uymuyor heryer erkenden kapanıyorKartsız çalıştırmak istiyorum ama olmadı.Bilgisi olan varmı?
Ay korkuyorum ben gider herşeyimYapabilirmisin bilmiyorum ama esiminkini ben kestim falcatayla :))
Fazlami yetenekliyim ne
Kendine guvenmiyosan yapma zatenAy korkuyorum ben gider herşeyimSanırım ıphon6 dahada minnak kesiliyormuş yemiyo yani
Hat kırma ne ay? Ben direkt nanosim almıştım.
Yeni simler canm onlar eski simler kesiliyorHat kırma ne ay? Ben direkt nanosim almıştım.
Yok canm o ne ki ucret alinacak tikk kesecek ben almiyrm ama alanda olmaz heralde bilgilerin coksa once telefondan telefona bilgilerini aktar ondan sonra hatti kestir benceTelefoncularda hat kırma makinesi varmış.Yarın artık bi ara gitmye çalşcam bir de ücretli mi bu?
Ben 5 tl verdim :))Yeni simler canm onlar eski simler kesiliyor
Yok canm o ne ki ucret alinacak tikk kesecek ben almiyrm ama alanda olmaz heralde bilgilerin coksa once telefondan telefona bilgilerini aktar ondan sonra hatti kestir bence
Herzaman risk vardir
Evet kesiliyor kırılıyor riskli ama bende pek bilgi yok aslındaYeni simler canm onlar eski simler kesiliyor
Yok canm o ne ki ucret alinacak tikk kesecek ben almiyrm ama alanda olmaz heralde bilgilerin coksa once telefondan telefona bilgilerini aktar ondan sonra hatti kestir bence
Herzaman risk vardir
Yapma yaaa onlar gercek telefoncu degil iste yamyamBen 5 tl verdim :))
Tel zimbanin kart kesen modeli isteEvet kesiliyor kırılıyor riskli ama bende pek bilgi yok aslında
Avm deki bi telefoncuya yaptirmistim :))Yapma yaaa onlar gercek telefoncu degil iste yamyam
Birde avm miAvm deki bi telefoncuya yaptirmistim :))
Yam yamlar aldilar paramiii :))
Sadakam olsun beeeBirde avm mi
O kesin cebe atmistir sahtekar
Yaaa alacati dedin aldin kalbimi 5 6 senedir gitmiyrmBen alaçatıda kestircem garanti benden de alırlar nefes alandan para istiyor burası
Yaza beklerim o zamanYaaa alacati dedin aldin kalbimi 5 6 senedir gitmiyrm
Insallahhh cesme alacati asigiyim ama cok gidemiyrm esimle 10 sene once ilk tatilimize oraya gitmistik bende yeri apayriYaza beklerim o zamanÇok şey kaçırıyorsun bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?