- 23 Kasım 2020
- 10
- 8
- 1
- 28
- Konu Sahibi noahwerner
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım, sol üstte saatin yanında olan şey telegrama benzettim de benBende her zaman olan simgeler. Herhangi bir uygulamaya ait değil
konum simgesi değil mi o ?Arkadaşlar ben hiç iphone kullanmadığım için ne olduğunu bilmiyorum, bu hangi uygulamaya ait veya neyin simgesi bu? Erkek arkadaşım benden gizli bir sohbet uygulaması mı indirmiş?
anladım teşekürler kusura bakmayın tekrar, hepinize teşekkürlerKonum bilgisi açık sembolü diye biliyorum.
Konumu açık yanılmıyorsam o gizli,saklı veya ayıp bişey değil rahat olunArkadaşlar ben hiç iphone kullanmadığım için ne olduğunu bilmiyorum, bu hangi uygulamaya ait veya neyin simgesi bu? Erkek arkadaşım benden gizli bir sohbet uygulaması mı indirmiş?
Güvenmiyorsanız neden birliktesinizanladım, sol üstte saatin yanında olan şey telegrama benzettim de ben![]()
Telegram şu an en çok kullandığım uygulama. Ne gibi bir kötü amaçla kullanılabilir ki?telegram olsa ne olacak ki?
benim de telegramım var eşimin yok, ne düşünmesi lazım?
kendimi suçlu hissettim şimdi![]()
telegram, anonim, hımmmtelegram olsa ne olacak ki?
Soldan saga: saat, yer bildirim servisi aktif, internet, bateri omru
benim de öyle sayılır, çok güzel kanallar var.Telegram şu an en çok kullandığım uygulama. Ne gibi bir kötü amaçla kullanılabilir ki?
valla kötü bir amacım yoktelegram, anonim, hımmm![]()
tamam tamam inandımvalla kötü bir amacım yok![]()
Navigasyon işareti. Konumunu kullanıyor telefon.Arkadaşlar ben hiç iphone kullanmadığım için ne olduğunu bilmiyorum, bu hangi uygulamaya ait veya neyin simgesi bu? Erkek arkadaşım benden gizli bir sohbet uygulaması mı indirmiş?
estağfurullah, sadece benden gizli yapıyor olması dokunurdu bana. kendisi bana başka bir sohbet uygulaması veya sosyal medya hesabı olmadığını söylemişti. mesele uygulama kullanmak değill yani, yalan söylemek.telegram olsa ne olacak ki?