• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iphone kullananlar, bu sembolün anlamı ne?

noahwerner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
10
8
1
28
Arkadaşlar ben hiç iphone kullanmadığım için ne olduğunu bilmiyorum, bu hangi uygulamaya ait veya neyin simgesi bu? Erkek arkadaşım benden gizli bir sohbet uygulaması mı indirmiş?

Eklentiler

• iphone.webp
    iphone.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 238
Arkadaşlar ben hiç iphone kullanmadığım için ne olduğunu bilmiyorum, bu hangi uygulamaya ait veya neyin simgesi bu? Erkek arkadaşım benden gizli bir sohbet uygulaması mı indirmiş?
konum simgesi değil mi o ?

Konumu açık yanılmıyorsam o gizli,saklı veya ayıp bişey değil rahat olun

Telegram şu an en çok kullandığım uygulama. Ne gibi bir kötü amaçla kullanılabilir ki?
benim de öyle sayılır, çok güzel kanallar var.
Ama sanırım içinde başka şeylerde dönüyormuş +18 öyle duymuştum

Navigasyon işareti. Konumunu kullanıyor telefon.

telegram olsa ne olacak ki?
benim de telegramım var eşimin yok, ne düşünmesi lazım?
kendimi suçlu hissettim şimdi :KK53:
estağfurullah, sadece benden gizli yapıyor olması dokunurdu bana. kendisi bana başka bir sohbet uygulaması veya sosyal medya hesabı olmadığını söylemişti. mesele uygulama kullanmak değill yani, yalan söylemek.

Back
X