Iphone kullananlar bakabilir mi

İyi de rahatsız etme modunda sadece sesi çıkmıyor. Bende de gece 23:30 ve sabah 06:30 arası bu seçenek geçerli. O saatler arasında arayan olursa çalmıyor. Ama ben sabah onları "cevapsız arama" olarak görüyorum. Meşgule filan atmıyor.
Karşıdaki kişiye telefon çalıyor sesi gidiyor.

Ayrıca ben de iphone kullanıyorum (7,5 senedir)
O "toplantıdayım" mesajı ben çaldığını görürsem ama müsait değilsem ve "mesajla yanıt ver" seçeneğine parmağımla dokunursam gerçekleşiyor. Mesaj o zaman gidiyor.

Hayır Rahatsız etme modunda, karşı tarafta 3-4 kez çalıyor sonra meşgule atıyor, siz de ses çıkmıyor cevapsız arama olarak gözüküyor. Çok eminim bu kısımdan. Mesaj olayından emin değilim ama belki rahatsız etme modu için önceden mesaj atayabiliyorsunuzdur.

Bunu denemem lazım. Kızımın telefonundan deneyeyim bakalım. Karşı taraf ne duyuyor bilmiyordum.

Az önce denedim. Dediğiniz gibi kızımın telefonunda arama yönlendirildi yazdı ve meşgule attı.
6 kez üst üste denedim.
Hiç birinde mesaj göndermedi ama.
Benim ekranda da ne ışık ne ses. Ama ben kilidi açıp kontrol ettiğimde 6 cevapsız aramayı gördüm.

Eğer telefon rahatsız etme modunda değilken ben aramayı mesajla reddete basarsam hangi mesajı göndermek istediğimi soruyor.

Eklentiler

• IMG_0035.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…