Evet evet o sekilde oldugunu biliyoruz yani hic kullanmadik sadece.Otomatik gelmiyor o msjlar. Tel çaldığında msjla karşılık veriyorsun ve meşgule alınıyor. Karşı tarafa da msj gidiyor aynı zamanda. Arabada kaldıysa normal telefonlar gibi uzun uzun çalıyor.
9 gibi olduSaat kaçta oldu? Belki rahatsız etme özelliği açık kalmıştır.
Kendisinin almadigini biliyorum. Yani arabada kalmis gercekten.kendiliginden bunun olmasini anlamadikBüyük ihtimalle meşgule atıp otomatik mesajlardan birini gönderdi.3 yıldır böyle birşeyle karşılaşmadım.
Evet evet o sekilde oldugunu biliyoruz yani hic kullanmadik sadece.
Bir kac yerde bazi ıphone ve avea hat kullananlar şikayetci olmus bu olaydan.
Sebebi nedir bazi fonksiyonlar mi acik kapali olmali onu bulamadik
Yanındaysan gördüm diyorsan doğrudur.Öbür türlü hiç öyle birşeye denk gelmedik ben eşimde de denk gelmedim hiç bir arkadaşımda da denk gelmedim.Arkadaşın dediği gibi arabada kaldıysa normal uzun uzun çalar.Yanyanayken deneyebilirsiniz bak bencede.Kendisinin almadigini biliyorum. Yani arabada kalmis gercekten.kendiliginden bunun olmasini anlamadik
Buldun mu sorunu?9 gibi oldu
Evet ona bakayim hemen.tesekkurler.
Dogrulugundan suphe yok.zaten sitedeymis eve gelirken once bir saat havuza ugruyor.araba otoparkta tel icinde kalmis.havuzdan cikinca olmadigini anlayınca arabaya ugrayip benide goruntulu aradi konusa konuşa eve girdi.4-5 sene önce kullandım böyle bir durumla karşılaşmadım, şuan android telefon kullanıyorum 3 çalıştan sonra açmazsam ayarladığım zamanlarda mesaj gidiyor ama bunun için ayarını açmak gerekiyor. Telefonun kendi içindeki (operator değil) ayarlardan telesekreterin böyle bi özelliği olup olmadığına bakabilirsiniz. Ama benim telefonumda ilk aramada da gidiyor, öyle bir ayar varsa açıp yanında arayın 3-5 kez mesaj ikincide gelirse doğru söylüyordur
Evet once bir gostersin duruma gore artik.cunku benim 2 aramamda telefonda cevapsiz arama olarak görünüyor. Red edilen arama seklinde degiller.Ayarlarıyla alakalı olduğunu zannetmiyorum. Bunu daha iyi bir telefon tamircisi bilir sadece sorun tamire bırakmayın. Bide yan yanayken de deneyebilirsiniz aynı şekilde mı olucak diye.
Bulamadim.artik once birakmadan servise danissin olmazsa degisirler cok yeni cunku.Buldun mu sorunu?
Evet once bir gostersin duruma gore artik.cunku benim 2 aramamda telefonda cevapsiz arama olarak görünüyor. Red edilen arama seklinde degiller.
Elimde telefon evet denedim.Yan yanayken denediniz mı?
Rahatsız etme seçeceğinden dolayıymış baktım şimdi.O açık kalmıştır büyük ihtimalBulamadim.artik once birakmadan servise danissin olmazsa degisirler cok yeni cunku.
Elimde telefon evet denedim.
Ikimizde android kullaniyorduk o 2 gun once aldi hic anlamiyoruz ki ben zaten geri tusu yok diye firlatip aticam : )Rahatsız etme seçeceğinden dolayıymış baktım şimdi.O açık kalmıştır büyük ihtimal
Bilmiyorum.simdi aradim birinde caldi birinde ulasilamiyor diyor.Sizin telefon numaranıza özel bişey yapmıştır o zaman. Engellenmiş olsanız sürekli meşgul olur başka bişey vardır ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?