• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iphone kullananlar bakabilir mi

Ikimizde android kullaniyorduk o 2 gun once aldi hic anlamiyoruz ki ben zaten geri tusu yok diye firlatip aticam : )
Ayarlar yok mu menü de ordan giriyorsun rahatsız etme seçeneği açık demek ki.Ordan kapatsın hallolur.

Telefonun ayarı var ben 6s kullanıyorum 3 çalışta telesekreter mesaj yollar ayarladığın bi mesajı. Siz bi müşteri hizmetlerini arayıp ayar varsa kapattırabilirsiniz. Eğer yoksa ve sadece ogün öyle olduysa avea hatta bu sorun olabiliyo takılmayın derim. Yinede siz bilirsiniz

Telefonun ayarı var ben 6s kullanıyorum 3 çalışta telesekreter mesaj yollar ayarladığın bi mesajı. Siz bi müşteri hizmetlerini arayıp ayar varsa kapattırabilirsiniz. Eğer yoksa ve sadece ogün öyle olduysa avea hatta bu sorun olabiliyo takılmayın derim. Yinede siz bilirsiniz
Aveayi aradim simdi evet olabiliyormus.
Hayir takildigim telefonu yeni eger telefondan kaynakli ise hemen degisim talep etsin.
Musteri hizmetlerinide sabah kendi arasin.ben buradan ogrendiklerimi soylerim.
Androidin gozunu seveyim ayrica : )
Cok saolun

Hayir takildigim telefonu yeni eger telefondan kaynakli ise hemen degisim talep etsin.
Cok saolun
Rica ederim. Evet aveadan olabilir iyi yapmışsınız.

Cok saolun
Baktın mı peki o ayarlar dedigim yere?

Sevgiliniz ya kendi ayarladi yanlislikla falan (cunku bilerek yapmaz diyorsunuz) ya da araca bluetooth ile baglandiysa arac da akilli aracsa boyle bir sey olabilir. Yanlis hatirlamiyorsam benim bir aracimda oyleydi, telefonu baglayinca surus moduna alip gelen aramalari mesgule atiyordu

Eğer telefonun rahatsız etme modunu açtıysa ve ayarları düzenlemediyse olabilir. telefona sonradan bakınca durum çubuğunda küçük bir ay simgesi varsa dediğim gibidir. değilse operatörden öğrenebilirsiniz.

Konu sahibi telefonların aklımıza bile gelmeyeceği özellikleri oluyor, bir çoğumuzun akıllı telefonları tam kapasiteyle kullandığını düşünmüyorum. Yukarıda birmiş arkadaş da gayet mantıklı bir özellikten bahsetmiş, rahatsız etmeme özelliği gibi bir şey. Bayi ile görüşüp öğrenebilirsiniz bence, sorununuz da kolayca çözülür.

Ancak dikkatimi yorumlardaki kötümser hava çekti. Kesinlikle otomatik olmaz, sizi engellemiştir, sizin numaranız için yapmıştır, kendi bilerek meşgule atmıştır gibi mesajlar kişileri çok zan altında bırakan söylemler değil mi? Belki böyle bir özellik var ya da yok bunu tam bilmeden konuşmak, hem de neticede yapay zekanın da zaman zaman handikaplarının, üretim hatalarının olabileceğini düşünmemek bana pek mantıklı gelmiyor. Bu kadar kötümserlik hem kendimiz için, hem ilişkilerimiz için hiç iyi değil.

Eşimle ara ara oluyor bu durum. Akşam oturuyoruz müdürü aramış ama telefon çalmıyor otomatik olarak direk meşgule atıyor. Hatla alakalı diye düşündük ama yinede telefonu sattık. Ben aradığımda hiç olmadı ama gün içinde başka kişiler aradığında sonradan neden meşgule atıyorsun diye çok çemkiren oluyırdu eşime. Ama onun haberi bile yok

Beni eşim aradığında ben çaldığını bile duymamıştım eşime mesaj gitmiş sinemadayım diye , sonrasında birdaha olmadı

arkadaşınızın telefonunda çağrıya mesajla cevap verme seçeneği işaretlidir.yanlışlıkla işaretlemiş olabilir,daha önce yapıp unutmuş olabilir.ben android kullanırken bunu yaşamıştım.ben telefonu yanlışlıkla mesajla cevaplama ayarında unutmuştum beni arayanlar meşgule düşüp toplantıdayım mesajı alıyordu.

Konu sahibi telefonların aklımıza bile gelmeyeceği özellikleri oluyor, bir çoğumuzun akıllı telefonları tam kapasiteyle kullandığını düşünmüyorum. Yukarıda birmiş arkadaş da gayet mantıklı bir özellikten bahsetmiş, rahatsız etmeme özelliği gibi bir şey. Bayi ile görüşüp öğrenebilirsiniz bence, sorununuz da kolayca çözülür.

Ancak dikkatimi yorumlardaki kötümser hava çekti. Kesinlikle otomatik olmaz, sizi engellemiştir, sizin numaranız için yapmıştır, kendi bilerek meşgule atmıştır gibi mesajlar kişileri çok zan altında bırakan söylemler değil mi? Belki böyle bir özellik var ya da yok bunu tam bilmeden konuşmak, hem de neticede yapay zekanın da zaman zaman handikaplarının, üretim hatalarının olabileceğini düşünmemek bana pek mantıklı gelmiyor. Bu kadar kötümserlik hem kendimiz için, hem ilişkilerimiz için hiç iyi değil.

Ozellikle o konuda şüphem olmadigini belirttim aslinda.yinede burada o kadar dert ve fazla durumlar oluyor ki görüklerinden bilip iyi niyetle uyardiklarini dusunmek istiyorum: )

Eşimle ara ara oluyor bu durum. Akşam oturuyoruz müdürü aramış ama telefon çalmıyor otomatik olarak direk meşgule atıyor. Hatla alakalı diye düşündük ama yinede telefonu sattık. Ben aradığımda hiç olmadı ama gün içinde başka kişiler aradığında sonradan neden meşgule atıyorsun diye çok çemkiren oluyırdu eşime. Ama onun haberi bile yok
Evet hatla alakali olma durumlari yayginmis telefondan kaynaklida olabiliyormus.
Simdi telefonu degistirme talebinde bulunacak.

Beni eşim aradığında ben çaldığını bile duymamıştım eşime mesaj gitmiş sinemadayım diye , sonrasında birdaha olmadı
Evet muhtemel telefon yada hatla ilgili problem olmasa dahi sonunda teknolojik aletler hata paylari olacaktir.
Benim aramalarimda cevapsiz olarak gorunuyor.mesgule alinip mesajla red edilmis sekilde degil.

Bence de rahatsız etme açık kalmıştır, ana ekrandayken yukarı çekip ay figürünü kapatması lazım. Annem de sürekli kazara rahatsız etme moduna alıp duruyor telefonu. Tel çalmıyor ama aradığında kendi kendine meşgule atıyor

Back
X