iphone ios 11.2.1 güncellemesi faciası

Apple yeni guncellemeyle eski modellerini yavaslattigini itiraf etti. Cesitli ulkelerin farkli haber sitelerinde bu haberi okudum. internetten aratin haberi, mutlaka karsiniza cikar cunku daha 2-3 gun oldu haber cikali.

Ben de bir s6 magduru olarak ayni sorunlardan muzdaribim. Sadece sarji degil. Ayni zamanda cok kasilmalar takilmalar da oluyor telefonda. Guncellemeden once cokkkkkkkkkk memnundum halbuki

Ben iPhone 7 kullanıyorum, şu çok meşhur olan 11.0 güncellemesiyle ( tam olarak hatırlayamıyorum ama bayağı internette bahsedilmişti) telefonum donmaya ve fotoğrafları çok kötü çekmeye başlamıştı. Ama ondan sonra gelen güncellemelerle düzeldi ve şarjı çok daha iyi gidiyor. 11.2.1 yüklü şu an telefonumda ve gerçekten memnunum.
Sürüm ile ilgili değil de telefon ile mi ilgili acaba dediğiniz gibi?

Iphone güncellemelerini eski model telefonları piyasadan silmek için yaptığını ifade etmişti bir makalede yanlış hatırlamıyorsam.
Güncellemeden sonra mutlaka bir teknik arıza çıkıyor ya uçuk bir para verip arızayı hallediyorsunuz ya da daha uçuk bir para verip yenisini alıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…