iphone ios 11.2.1 güncellemesi faciası

Ben bilerek ipad'ime asla güncelleme yapmiyorum. Neredeyse 1 yildir soruyor ve yapmiyorum. Bozmak istemiyorum. Güncellemeler cidden cihazi bozuyor.

İPhone 6 Plus kullanıyorum, benim telefonumda da kasılmaya yol açtı maalesef..
Mesela uzun zamandır olan bir şey var, tuş kilidini kapatırken gelen kilit sesi anında değil, o tuşa bastıktan 30 sn felan sonra geliyor..
Bu durum beni de sinir ediyor..

Ben hiç güncelleme yapmıyorum. Çünkü güncelleyince hem şarjı yiyor hem de telefonu acayip yavaşlatıyor.

Ee onların da amacı telefonu kullanılamaz hale getirip bizi bir üst modeli almaya teşvik etmek zaten:)

Bahsettiğiniz güncelleme 7 plus’ta baya işe yaramıştı. Ama telefon çok yeni olduğu halde güncelleme uyarısı görünce yanlışlıkla tamama tıklicam diye tırsıyorum.

Güncelleme gelir gelmez yapmayın, yapanların yorumlarını bekleyin. Sonra yaparsınız çünkü bazen gerçekten güncellemelerde sorun oluyor. Ben beş senedir apple kullanıyorum, bir sorun yaşamadım umarım düzelir telefonunuz.

Şarjın hızla tükenme olayı İOS 11.2.1 den önceki güncelleme ile başladı benim telefonda.
Bunu da yükledim belki düzelir diye, hiçbir değişiklik yok.
Günde 2 kez şarj ediyorum telefonu

iPhone da kullanamazsan arama cevaplayıp mesaj yazarsan şarjın 24 saatten fazla gider. Ama internete giteyim, mail yazayım, whatsappta takılayım Yok efendim instagram a gireyim dur da biraz tweet atayım derseniz iki saatte bile bitirirsiniz. Güncellemeyle bi alakası Yok sanmam

Bende iphone 6s kullanıyorum ve son sürümde şuan. Fakat hiç şarj problemi yaşamıyorum. Sabahın köründe çıkıp akşam 8-9 gibi geldiğimde şarjım hala %40larda oluyor. Ve telefonla da oynuyorum zırt pırt. Güncellemeyle alakası olduğunu sanmıyorum, ben çok memnunum.

Taş gibi telefon güncellene güncellene geriye gitti. Dokunmatiği sapıttı, tuşu basmaz oldu, şarjı içiyor, neti çok yakıyor. Gece güncellenmiş yine kendi kendine, bu kadar sık update yokken aşırı memnundum şimdi hazretleri yeni model almamı buyuruyorlar sanırım. Samsung s2 kullanmıştım zamanında ne güzel telefondu be. Onun da kalitesi belli düzeydeydi kabul ama fiyatı da uygundu ayfon gibi hayvan rakamlara satılmıyodu. Ki bence samsung s2 bugünkü akıllı telefonların atasıdır.

Eşimle benimki 6s gayet iyi eşim öyle video izler ben burada takılırım . Son güncelleme bizim donma sorunlarını çözdü . Eşime okuttum konuyu oda Benimle aynı düşüncede. Bence siz bu durumda telefonu garantiye yollayın belki güncelleme dışında bir sorunu vardır

telefonunuzda sıkıntı vardır. iphone 8 güncelledim ios 11'e ve gayet iyi kullandım 1 ay. şuan iphone x kullanıyorum yine aynı şekilde. 6s kullananlardan da hiç böyle bir şey duymadım. ankarada veya istanbulda yaşıyorsanız lydiaya gösterin telefonu değilse garantiye gitsin.

İphonedan bahsediyoruzz yani kızlar kalite bence..ben de iphone kullanıyorum cok memnunum
Önceki telim Samsungtu tırt yani

Ben de 6s plus kullanıyorum ama sorun yaşamadım. Yine de yorumları okuduktan sonra bir daha gelirse güncelleme falan yapmicam

O dediklerinin hepsini yapıyorum ve kk dayım sürekli gece yatarken takıyorum teli şarja samsung kullanıyorum

kullanmayı becerebilsem android sırf şarj için alıcam ya. net olarak iPhone'u döver samsung şarj konusunda.
Kesinlikle s4 kullanıyordum s7 alıcaktım samsungda çalışan bir arkadaşa sordum a7 2017 modelleri s7 gibi nerdeyse tavsiye ederim dedi ki ben hem oyun da oynuyorum herşeyi telimden yapıyorum Allah razı olsun iyiki almışım ne ısınma var nede çabuk şarj bitme çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…