iphone ios 11.2.1 güncellemesi faciası

madambovary

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
77
55
3
40
okadar sinirliyim ki 15 gün once cihazıma guncelleme geldi, yaptım ama daha 3 aylık telefonum su gibi sarzı gtmeye basladı ( bu arada sarz yazıyorum cunku klavyemde tus basmıyor) gunde 3 defa sarz edıyorum cok moralım bozuk telefon benım herseyım ısım geregı tum ıslerımı telefon uzerınden goruyorum. bu son ıphone kullanısım 6s serısını bıtırmek ıcın guncellemeyle herseyı mahfettıler. aradım teknık destekle yenıden kurulum yapıldı ama hıcbır faydası olmadı gereksız sekılde tum verılerımıde kaybettım o kadar para verip klas dıye ıphone alıp cektıgımız rezıllıge bakın bır daha asla ıphone a bulasmayacagım

İphone hakkında bir bilgim yok zaten sevmiyorum da o markayı martta samsung a7 2017 aldım çok memnunum şarjıda okadar kullanmama rağmen 1 gün sürüyor ve hiç ısınma sorunu yok iyiki almışım diyorum
Versiyonu geri yükleme gibi bir şans yokmuymuş demediler mi birşey

asla geri donus yapılmıyor eskı surumlere kapatıyorlarmıs guvenlık duvarlarını nedenıde bellı ıste son surumle eskı modelde kalan telefonaları bıtırıp yenılere potansıyel saglamak

Benim de güncellemeden önce Videolar donuyordu. Güncelledikten sonra halloldu . Zırt pırt güncelleme geliyor zaten . İPhone kullanmaya devam edeceğim yinede

asla geri donus yapılmıyor eskı surumlere kapatıyorlarmıs guvenlık duvarlarını nedenıde bellı ıste son surumle eskı modelde kalan telefonaları bıtırıp yenılere potansıyel saglamak
Normalde ister yaparsın ister yapmazsın ama samsunglarda güncelleme gelmiyor eski modellere tam tersi çünkü güncellemeyle telefonlar iyileşir kötüleşmez aslında biz gûncelleme gelsin diye bekliyoruz mesela :)

Normalde ister yaparsın ister yapmazsın ama samsunglarda güncelleme gelmiyor eski modellere tam tersi çünkü güncellemeyle telefonlar iyileşir kötüleşmez aslında biz gûncelleme gelsin diye bekliyoruz mesela :)
iphone 6s uzerıne bır suru telefon ve ıpad modellerı yayınladı evet guncelleme gelıyor ve ıyılestırmek ıcın ıyılesen telefonlar ıphone 6 ve uzerı cıhazlar malesef satıs politikaları bu

Iphone guncelleme yaptikca sapitiyor. Cunku ozellikle dusuk modelleri boyle yapiyorlar. Telefon tas gibi bir sey olmuyor ama icerden cokertiyorlar yenileri alinsin diye.
Asiri kullaninca 3 saatte bile bitiyor benimkinin sarji. Tablet kullaniyorum ben de telefona ek olarak :)

kesinlikle katılıyorum size iphone 4 leri nasıl ıos 7 de durdurdularsa 5 serisi ve 6 serisini durdurmaları gerekıyordu yurt dısında dava acan kullanıcılar bıle var sonuna kadar haklılar

Valla gecenlerde koskoca imac is bilgisayarim guncelleme yaparken coktu. Isleri zor kurtardik bilgisayar 1 hafta serviste kaldi is yapamadik. Arastirdim, bir cok kisinin basina da gelmis. Apple ve guncelleme kelimelerini yan yana duyunca tuylerim diken diken oluyor artik. Guncellemelerde de ozellikle telefonlarda sistemi daha kotu hale getiriyorlar ki yeni modeller alinsin. Boyle pahali bir teknoloji markasinin boyle ucuz numaralarla musteriyi magdur etmesi haksizlik. Steve'den sonra cok bozdu coook...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…