- 2 Aralık 2017
- 77
- 55
- 3
- 40
- Konu Sahibi madambovary
-
asla geri donus yapılmıyor eskı surumlere kapatıyorlarmıs guvenlık duvarlarını nedenıde bellı ıste son surumle eskı modelde kalan telefonaları bıtırıp yenılere potansıyel saglamakİphone hakkında bir bilgim yok zaten sevmiyorum da o markayı martta samsung a7 2017 aldım çok memnunum şarjıda okadar kullanmama rağmen 1 gün sürüyor ve hiç ısınma sorunu yok iyiki almışım diyorum
Versiyonu geri yükleme gibi bir şans yokmuymuş demediler mi birşey
size gelmıyor mu guncelleme? sizmı yapmıyorsunuz kendı ıstegınızleI phone 5 kullaniyorum,hic guncelleme sorunum yok?
Normalde ister yaparsın ister yapmazsın ama samsunglarda güncelleme gelmiyor eski modellere tam tersi çünkü güncellemeyle telefonlar iyileşir kötüleşmez aslındaasla geri donus yapılmıyor eskı surumlere kapatıyorlarmıs guvenlık duvarlarını nedenıde bellı ıste son surumle eskı modelde kalan telefonaları bıtırıp yenılere potansıyel saglamak
asla onermıyorum benden sonra yapan arkadasılarımda cok pisman.Ben tembellikten güncellemedim aylardır güncellemeyeyim de o zaman.. 6s benim de.. hiç yeni tel alasım yok
iphone 6s uzerıne bır suru telefon ve ıpad modellerı yayınladı evet guncelleme gelıyor ve ıyılestırmek ıcın ıyılesen telefonlar ıphone 6 ve uzerı cıhazlar malesef satıs politikaları buNormalde ister yaparsın ister yapmazsın ama samsunglarda güncelleme gelmiyor eski modellere tam tersi çünkü güncellemeyle telefonlar iyileşir kötüleşmez aslındabiz gûncelleme gelsin diye bekliyoruz mesela :)
Ben guncelledim bir sorunum olmadisize gelmıyor mu guncelleme? sizmı yapmıyorsunuz kendı ıstegınızle
çok sevındım adına bende ertelıyordum aslında cunku ıos 11 le performansında azalmalar farkedıyordum yavastan artık yapmam dıyordum ama gafletle nasıl olduysa bırden onayladımBende erteleyip duruyorum güncellemeleri iyiki de öyle yapmışım
6s mıydı cihaz?Ben guncelledim bir sorunum olmadi
kesinlikle katılıyorum size iphone 4 leri nasıl ıos 7 de durdurdularsa 5 serisi ve 6 serisini durdurmaları gerekıyordu yurt dısında dava acan kullanıcılar bıle var sonuna kadar haklılarIphone guncelleme yaptikca sapitiyor. Cunku ozellikle dusuk modelleri boyle yapiyorlar. Telefon tas gibi bir sey olmuyor ama icerden cokertiyorlar yenileri alinsin diye.
Asiri kullaninca 3 saatte bile bitiyor benimkinin sarji. Tablet kullaniyorum ben de telefona ek olarak :)
Ben zaten sevmezdim esim hediye etti.bi daha almamkesinlikle katılıyorum size iphone 4 leri nasıl ıos 7 de durdurdularsa 5 serisi ve 6 serisini durdurmaları gerekıyordu yurt dısında dava acan kullanıcılar bıle var sonuna kadar haklılar
aynen ben de sürekli erteliyordum şimdi korktum güncellemeyeBende erteleyip duruyorum güncellemeleri iyiki de öyle yapmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?