• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iphone 5 ne zaman çıkacak?

millet Iphone 5 beklerkennn tanıta tanıta çıka çıka Iphone 4GS çıktı :))) Iphone 4 ile hiçbi değişikliği yok herşeyi aynı sadece işletim sistemleri farklı sanırım :)) bu arada steven cops un ölümüylede ne kadar denk geldi öyle deilmi bence bu adam kesin günler önceden belkide haftalar önceden öldüde reklam iyi olsun diye telefondan 1 gün sonra ölümünü duyurdular:))) sizcede öyle deilmi kızlar...

herşeyi kullanırlar doğrudur ama asıl vurgun millet 5 çıkacak diye yepyeni iphone 4 leri satmaları ile oldu.. zaten dünyanın parası telefon bir de üstüne bu darbe hiç iyi olmadı... dava açsalar yeridir he :) apple kazığı işte

dokunmatiğinden öte özellikleri olduğunu biliyorum ama piyasadaki birçok telefonda da var.. iphone kötü bir telefon demiyorum.. ama açık konuşalım , bizim standartlarımıza göre çok pahalı... ben kaç kişi biliyorum sırf iphone'um olsun diye kredi çeken falan.. ama sor içeriğini bilmez.. dediğim gibi piyasada öyle özellikleri olupta daha ucuz olan telefonlar var... ben şahsen bir telefona o kadar para vermem...
sende haklısın canım parası olana güzellll tabii:)) dediğin gibi sırf telefon için borca grenler bile varr bence insan ayağını yorganına göre uzatmalı...kullanmıyacağın telefona o kadar para vermiceksin kendine uygun olanını alıcaksın ama imkanın varsa teknolojiyide takip edip anlıyorsan ıhphondan başkasınada bakmıcan :))

herşeyi kullanırlar doğrudur ama asıl vurgun millet 5 çıkacak diye yepyeni iphone 4 leri satmaları ile oldu.. zaten dünyanın parası telefon bir de üstüne bu darbe hiç iyi olmadı... dava açsalar yeridir he :) apple kazığı işte
evet canımmm aynenn satışıda 2-2400 arası olucakmış daha türkiyeye gelmemiş :))

2400 tl günah ya alt tarafı telefon ne bileyim bana bu tarz cihazlara bu meblağları çıkartıp vermek çok saçma geliyor. özellik mi arıyorsun hepsinde hemen hemen aynı şeyler varken bu sadece isme para vermek gibi geliyor.

2400 tl günah ya alt tarafı telefon ne bileyim bana bu tarz cihazlara bu meblağları çıkartıp vermek çok saçma geliyor. özellik mi arıyorsun hepsinde hemen hemen aynı şeyler varken bu sadece isme para vermek gibi geliyor.

tabi canım yazık günah...bak darty özel siparişle getiriyormuş 2.99 milyar mış yani 3 milyar olsa alamıcaz görüosun :)) hemde 16gb olanı o fiyat valla sırf alo demek içinde o para verilmez...ama dibine kadar kullanıcaksan belki verebilirsin :)) benim eşim apple ürünleri satıyor...şimdi HTC EVO 3D ile ilgileniyor oda çok güzel biraz daha ucuz ama ıphone solladı diyor eşim 3 boyutlu resim ve video çekio..ıphonedanda böyle bişey beklio millet :)

o paraya motor alırım
aynennn canım....:27::27:

tabi canım yazık günah...bak darty özel siparişle getiriyormuş 2.99 milyar mış yani 3 milyar olsa alamıcaz görüosun :)) hemde 16gb olanı o fiyat valla sırf alo demek içinde o para verilmez...ama dibine kadar kullanıcaksan belki verebilirsin :)) benim eşim apple ürünleri satıyor...şimdi HTC EVO 3D ile ilgileniyor oda çok güzel biraz daha ucuz ama ıphone solladı diyor eşim 3 boyutlu resim ve video çekio..ıphonedanda böyle bişey beklio millet :)

kesinlikle :) 3d konusu açılmışken bende şimdi lg optimus 3d almayı planlıyordum... htc de çok güzel ama biraz daha pahalı sanırım. 3d kayıt ve oyun özellikleri süper. bir de lg optimus black kullanıyordum yine lg'den devam edeceğim. ayrıca dediğin gibi 3d olayı iphone'da yok. aksine habire arıza haberleri geliyor bugün okudum şu yücelttikleri siri çökmüş :)

yazık ya o kadar para veriyosun alıyorsun bir sorun cıktığında garanti haricini yapıstırıyolar. çok gereksiz

ya şaka falan değil ABD'de 1050 TL olan cihaz burada 3000 TL ye satılıyor. hadi diyelim ki bu kadar kazıklanmayı göz göre göre kabul eden bir potansiyel var ülkemizde... ama cihaz sorunsuz değil ki; ilk haber kamerada autofocus sorunu, sonra şarj hatası, sonra siri çökmesi ve bugünkü haber şebeke sorunu! yahu bu cihazda hiç mi olumlu haber çıkmadı? daha gelmedi bile... bilmiyorum bana saçma geliyor

insanlar dbaska insanlar alıyor diye alıyor. çoğu insan özelliklerini bilmiyor

iphone sahibi olmak statü(!) göstergesi ya.... ya paran varsa alırsın zaten 3000 tl sana koymaz... ama borç harç almak saçma geliyor bana. her bütçeye göre güzel telefonlar var. ne gerek var illa herkeste olan bir şeyi almaya. benimde çok arkadaşım iphone aldı tamam zorlanmadı onlar hatta böyle kontratlı değil direkt peşin aldılar ama benim bütçemi aşan bir şey. ben araştırdım baktım hemen hemen aynı özellikler sahip bir telefon aldım o android froyo 2.2 diğeri ios ama uygulamalar vs. ikisinde de çok geniş. iphone 3000 tl, optimus black 950 tl... ayrıca çok memnunum telefonumdan. iphone'u olan düşürünce kalp krizi geçirirken ben rahatım :)

Back