• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iphone 5 ne zaman çıkacak?

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
147
158
İstanbul
iphone 4 ün kasasını bir türlü sevemedim. iphone 3 'e göre çok erkeksi ve kaba geliyor bana. Tabii ki özellikleri 3 ten çok daha iyi. Merak ediyorum iphone5 te de aynı kasayı mı kullanacaklar. Bilgisi olan var mı bu telefon ne zaman satışa çıkacak?

bir sürü söylenti var ortalıkta... yok ekim başı falan diye... günde binlerce üretim yapılıyormuş ama nedense çıkış tarihi veremiyorlar..
iphone 5'in çok daha ince olacağı daha uzun olacağı söyleniyor.. bu arada ince olduğundan çok fazla ısınıyormuş.. çift çekirdekli işlemci kullanıldığından dolayı.. ısınma problemi yüzünden önce eylül demişlerdi... sonra ekime alındı çıkış tarihi...

çok pahalı olacak kesin.. bence Türkiye'de 2.700-3.000 arası satılır... sen bu kadar para verir misin?

bir sürü söylenti var ortalıkta... yok ekim başı falan diye... günde binlerce üretim yapılıyormuş ama nedense çıkış tarihi veremiyorlar..
iphone 5'in çok daha ince olacağı daha uzun olacağı söyleniyor.. bu arada ince olduğundan çok fazla ısınıyormuş.. çift çekirdekli işlemci kullanıldığından dolayı.. ısınma problemi yüzünden önce eylül demişlerdi... sonra ekime alındı çıkış tarihi...

çok pahalı olacak kesin.. bence Türkiye'de 2.700-3.000 arası satılır... sen bu kadar para verir misin?

Bir telefona mı:53: Asla:63:

Bir telefona mı:53: Asla:63:

süpersin... şahsen bende vermem...
telefonlardan gerçekten anlayan kişiler iphone'ların içeriklerinin o kadar paraya değmediğini söylüyorlar...
ama ne yazık ki bizim insanlarımız, gösterişe meraklı olduklarından kredi bile çekiyorlar bunlardan almak için... yazık valla....

açıkçası bende binlerce lirayı bir telefona koşa koşa gidip yatıranları anlamıyorum... biz mi çok fakiriz millet mi çok zengin ya? neler alınır 3000 tl ye??? apple tamamıyle ismini kullanarak aslında o kadar para etmeyecek cihazları satıyor... bende mesela lg optimus black var... iphoneden kalır yanı yok telefonda aradığım her şey mevcut... artısı bile var nova display ekranı ve 2 mp ön kamerası ile ben gittim 900 tl gibi iyi bir fiyata aldım üstelik... eğer 3000 tl olsaydı kalan 2100 tl ye deli gibi ayakkabı alır ruhumu tatmin ederdim :)))9

açıkçası bende binlerce lirayı bir telefona koşa koşa gidip yatıranları anlamıyorum... biz mi çok fakiriz millet mi çok zengin ya? neler alınır 3000 tl ye??? apple tamamıyle ismini kullanarak aslında o kadar para etmeyecek cihazları satıyor... bende mesela lg optimus black var... iphoneden kalır yanı yok telefonda aradığım her şey mevcut... artısı bile var nova display ekranı ve 2 mp ön kamerası ile ben gittim 900 tl gibi iyi bir fiyata aldım üstelik... eğer 3000 tl olsaydı kalan 2100 tl ye deli gibi ayakkabı alır ruhumu tatmin ederdim :)))9

benim kardeşimde de iphone 4 var... o söyledi bana optimus black'i... iphone'a o kadar para vermeyeceğimi bildiği için..
sizin dediğinizde doğru... o paraya neler alınır...

kesinlikle 2500ü geçmezler. 2700 3000 fazla astronomik olmuş, atmayın yahu:)) 2500 olan da 64 gblık falan olur. yine 1700 gibi bir fiyata satılır diye tahmin ediyorum. 1700 de bence çok değil. gösteriş için alıyorsa değmez ama telefonu tepe tepe kullanacaksa yıllarca bence değer. ben ilk iphoneumu 1250 liraya aldım ve bence makul.. özellikleri süper video kamerası yok mesela ya da flaşı ama ihtiyaç hissetmiyorum açıkçası, hangi telefonla iphoneda olduğu kadar özgürce internete girebilirsiniz ki ya da oyun oynayabilirsiniz.. bir sürü şeyi var

kesinlikle 2500ü geçmezler. 2700 3000 fazla astronomik olmuş, atmayın yahu:)) 2500 olan da 64 gblık falan olur. yine 1700 gibi bir fiyata satılır diye tahmin ediyorum. 1700 de bence çok değil. gösteriş için alıyorsa değmez ama telefonu tepe tepe kullanacaksa yıllarca bence değer. ben ilk iphoneumu 1250 liraya aldım ve bence makul.. özellikleri süper video kamerası yok mesela ya da flaşı ama ihtiyaç hissetmiyorum açıkçası, hangi telefonla iphoneda olduğu kadar özgürce internete girebilirsiniz ki ya da oyun oynayabilirsiniz.. bir sürü şeyi var

şuan piyasada iphone 4 16gb 1.900TL, 32gb 2.185TL. beyaz olanları söylemiyorum bile...
iphone 5 söylendiği gibi gelecekse (8MP+flash+çift çekirdek+ince) inan 2.500'den aşağı satılmaz...

bu da bana göre bir telefona verilmemesi gereken bir para...

şuan piyasada iphone 4 16gb 1.900TL, 32gb 2.185TL. beyaz olanları söylemiyorum bile...
iphone 5 söylendiği gibi gelecekse (8MP+flash+çift çekirdek+ince) inan 2.500'den aşağı satılmaz...

bu da bana göre bir telefona verilmemesi gereken bir para...

siz çok pahalılarını bulmuşsunuz. arkadaşım aldı 1200 tlye beyaz iphone 4.
bu arada 5'ten önce 4gs çıkacak.
ayrıca yakında apple ürünleri ucuzlayacakmış. bize ulaşması biraz zaman alır tabi...

canımmm HTC EVO 3D yi gördünmü? bence ıphone yeni rakip şuan herkes bu tellere saldırmış durumda ama 3 boyutlusu özellikle :) benim eşim aldı 2 ay oluyor eşim iphone sitesinde yönetici apple hakkında bilmediği yok aldığı macleri ıphoneları dibine kadar kullanır ve söylediği tek şey ıphonu 4 e katlıcak bu tel der. gerçektende öyle 3 boyutlu oyun oynamak 3 boyutlu resim çekinmek flash oyunları desteklemesi falan harikaa....

Son düzenleme:
arkadaşlar bu ıphoneları alan kişiler telefon görüşmesi için almıyor çoğunlukla bilgisayarı yanında taşımaktan kurtulmak içim alıyor...ve bencede o paraya değer hem ıphone hemde htc biz ailece applecıyız çok memnunuz çok kullanışlı hele ımaci bilgisayar kasasından kurtuldum yaw :)) eşim masa üstü hastası asla diz üstü sevmiyor :) o yüzden ıphone ve ıpad çok yardımcı oluyor bize
ama şöyle bişişde olabilir sırf telefon görüşmesi için ucuz bişi alıp diğer işlemler için ıpad olablir....

nerden almış o telefonu? iphone4 hatta beyazı asla o fiyata olamaz...

3gs'i bile 1000 liraya satan olunca bu fiyat inanılmaz geliyor tabii. aldığı yeri tam bilmiyorum, pasaport kayıtlı garantili bi telefon. sirkeci'den aldı.

bu arada geçen gün doğubank'ta iphone 5 geldi diye bi yazı vardı dükkanın birinde. çift simli, kayıt yapabilen bilmemne 190 tl :9:

4 ekimde çıkıyormuş ama daha satışa sunulmadan ekranında oluşan arızalar yüzünden gazetelere manşet oldu bile... benim açıkçası bu işten midem bulandı. hem o kadar para ver hem de arızalı çıksın...saçmalık... haber linkini inceleyin
iPhone 5

millet Iphone 5 beklerkennn tanıta tanıta çıka çıka Iphone 4GS çıktı :))) Iphone 4 ile hiçbi değişikliği yok herşeyi aynı sadece işletim sistemleri farklı sanırım :)) bu arada steven cops un ölümüylede ne kadar denk geldi öyle deilmi bence bu adam kesin günler önceden belkide haftalar önceden öldüde reklam iyi olsun diye telefondan 1 gün sonra ölümünü duyurdular:))) sizcede öyle deilmi kızlar...

millet Iphone 5 beklerkennn tanıta tanıta çıka çıka Iphone 4GS çıktı :))) Iphone 4 ile hiçbi değişikliği yok herşeyi aynı sadece işletim sistemleri farklı sanırım :)) bu arada steven cops un ölümüylede ne kadar denk geldi öyle deilmi bence bu adam kesin günler önceden belkide haftalar önceden öldüde reklam iyi olsun diye telefondan 1 gün sonra ölümünü duyurdular:))) sizcede öyle deilmi kızlar...

dediğin gibi birkaç gün önce ölmüş olabilir... o yüzden belki de iphone 4s konulmuştur adı.. iphone for steve...
yazılım değişti evet... 8mp oldu kamerası.. birde dahili bellek 64gb'a çıktı.. çok aman aman bir değişim olmadı..

ben sadece iphone4'ü biliyorum o da kardeşimden... bana sadece dokunmatik ekranı iyi gibi geldi... yani diğer özellikler başka telefonlarda da var..

dediğin gibi birkaç gün önce ölmüş olabilir... o yüzden belki de iphone 4s konulmuştur adı.. iphone for steve...
yazılım değişti evet... 8mp oldu kamerası.. birde dahili bellek 64gb'a çıktı.. çok aman aman bir değişim olmadı..

ben sadece iphone4'ü biliyorum o da kardeşimden... bana sadece dokunmatik ekranı iyi gibi geldi... yani diğer özellikler başka telefonlarda da var..
canım ben ıphone ilk çıktığından bu yana takıp içerisindeyim eşimden dolayı :)) hem ıphoneyardım da yönetici hemde ıphone, ıpad satışı falan yapıyor...inan dokunmatikliğinden öte özellikleri var tabii uğraşıcan yüklicen yabancı dilin olucak türkçe programı pek yok

canım ben ıphone ilk çıktığından bu yana takıp içerisindeyim eşimden dolayı :)) hem ıphoneyardım da yönetici hemde ıphone, ıpad satışı falan yapıyor...inan dokunmatikliğinden öte özellikleri var tabii uğraşıcan yüklicen yabancı dilin olucak türkçe programı pek yok

dokunmatiğinden öte özellikleri olduğunu biliyorum ama piyasadaki birçok telefonda da var.. iphone kötü bir telefon demiyorum.. ama açık konuşalım , bizim standartlarımıza göre çok pahalı... ben kaç kişi biliyorum sırf iphone'um olsun diye kredi çeken falan.. ama sor içeriğini bilmez.. dediğim gibi piyasada öyle özellikleri olupta daha ucuz olan telefonlar var... ben şahsen bir telefona o kadar para vermem...

Back