Anket iphone 4 telefonmu ? ipad tablet bilgisayar mi ?

siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz? neden ?

• Ankete Katılan
    13

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.109
598
siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz :26:

digeri secen arkadaslar ne tercih ettiginizi ve nedenini yazarsaniz cok sevinirim :3:

tessekurler...:16:

Son düzenleme:
HTC sensetion xl I tavsiye ederim ipohe Dan daha iyi iPad Dan da daha kullanisli Ben ipadi elime bil:37:e almiyorum artik

HTC sensetion xl I tavsiye ederim ipohe Dan daha iyi iPad Dan da daha kullanisli Ben ipadi elime bil:37:e almiyorum artik

ya aslinda iphone aldim ama aklimda ipad de kaldi bu dedigin telefonuda gecen birinin elinde gordum hosuma gitti aslinda ama biraz fazla buyuk sanki :31:

ıpad'ler telefon olarak da kullanılabilse ne güzel olurdu:))

ben oyumu çok istemeyerek de olsa ıphone'dan yana kullanıyorum.. sonuçta hem ıpad özellikleri var hem de telefon..

bende iphone 4s kullanıyorum çok memnunum bilgisayara elimi bile sürmüyorum artık :1:
ipad sadece iphone 4s in büyüğü gibi işlevlerine baktım:34:
ama o kadar çok güzel ki ipad almadan duramıcam gibi bi kaç ay içinde ipad de alıcam :77::77::77::77::77:

iphone 4s aldim yani hediye geldi esimden :16: ama aklimda ipadde kaldi :27::27:

Ipad. Iphone.um da ipad.im de var, tlf olarak yeni galaxy.ler cok daha fazla ozellik barindiriyor. Tabi onun da applicationlari pek yok.. Gerci samsung kullanabilirmiydim onu da bilmiyorum uzun yillardir iphonecuyum.. Eskiden nokia hastaligi vardi, nokiadan baska bisey kullanamam diyordum sanirim simdi de iphone hastalik oldu :)

Ipad. Iphone.um da ipad.im de var, tlf olarak yeni galaxy.ler cok daha fazla ozellik barindiriyor. Tabi onun da applicationlari pek yok.. Gerci samsung kullanabilirmiydim onu da bilmiyorum uzun yillardir iphonecuyum.. Eskiden nokia hastaligi vardi, nokiadan baska bisey kullanamam diyordum sanirim simdi de iphone hastalik oldu :)

Ipad tablet kesinlikle ıphone dan daha mantıklı, bir kere ıphone'un şarjı çok çabuk bitiyor ve bence şarj bir telefonun en önemli özelliği. Herhangi bir markanın uzun pil ömrüne sahip, şarjlı ve arama yapabilen bir telefonuna sahip olup, yanına apple ürünlerinin ekstralarından yararlanabilmek ve gerektiğinde interneti kullanabilmek için ipad taşımak daha iyi, zaten orta boy bir kadın çantasının içine rahatlıkla sığıyor ipadler ağırlıkları da fazla değil.

Back