İpek eşarp sorunsalı

GrapeLady

Biz büyüdük ve kirlendi dünya...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
489
482
Arkadaşlar rica ediyorum yardım edin ya... İpek eşarp hiçbir şekilde takamıyorum düzgün durmuyor.Sünger münger hak getire... Tivil ipek al dediler. İnternetten bakınca tivil mi sura ipek mi belli değil. Sura olanlar oldukça kaygan olıyormuş. Yahu nolur yardım edin nerden anlarım sura mı tivil mi? Bebeğimle çıkamıyorum Çarşıya mecbur netten alıcam. Önerilerinizi bekliyorum.

Marka eşarpların tivil olanları var. Mesela bende levidor ve armine kullanıyorum. Tavsiye ederim kullanımı rahat kolay şekil alıyor.

Tamam da netten alacağım ben ve bazı sitelerde ürünün tivil mi sura mı olduğu belli değil,açıklamaya yazılmamış. Bugün bir satıcı arminelerin hepsinin sura ipek olduğunu söyledi ama emin olamadım. Teşekkürler cevabınız için... Sevgiler!

Twill ipek diye yazarsanız internete çıkıyor. çoğu alışverişimi internetten yaparım ve bende ipek eşarp pek bağlayamıyorum. Levidor daha kolay şekil alıyor takabileceğinizi ümit ediyorum. Sevgiler.

Twill ipek diye yazarsanız internete çıkıyor. çoğu alışverişimi internetten yaparım ve bende ipek eşarp pek bağlayamıyorum. Levidor daha kolay şekil alıyor takabileceğinizi ümit ediyorum. Sevgiler.
Levidor da renk atma boyama solma oluyor mu. Kullanıp memnun kaldığınız markaları yazar misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…