• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ip perde...

tweety1314

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
93
0
36
Antalya
salonuma ip perde yaptırmayı düşünüyorum ama temizliği ve kullanışı rahat mı? İp perde kullanan ya da bilgisi olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum

HTML:
http://www.perdeci.com/perde_resimleri.asp?modelleri=ip_perde5_b.jpg&perde=İp Perde Modelleri

HTML:
http://www.perdeci.com/perde_resimleri.asp?modelleri=ip_perde2_b.jpg&perde=İp Perde Resimleri

Son düzenleme:
Ben oturma odama değişiklik olsun diye almıştım hiç memnun deilim yıkanınca düğüm oluyo ne kadar dikkat ettiysemde
bide cam açık olunca saçma sapan uçuşuyo kötü görüntü oluyo benceeetavsiye etmem

bende görüntüsüne bayılmıştım ilk makine ile yıkamadan sonra uğraştım açtım dolanan yerlerini ama sonrasında çok yıkanmaması gerektiğini ve elde yıkarsan bol yumuşatıcı ile daha kolay başa çıkabilirsin :34::34::34:

ben henüz yıkamadım ama arada bir stor perdeye takılıp dolandığı oluyor o deli etti beni

hiç tavsiye etmiyorum helede yıkanması ve o düğümü çözmeye çalışmak aman amann.....
rüzgar esincede zaten yarısı dışarda uçurtmanın kuyruğu gibi ....ilk heves ettim aldım ama tövbe ettim ...duruşumu evet çok güzel ama diğer açılardan böyle....

ben odamsa kullanıyorum ip perde arkadaşlar oldukca memnunu çokta şık görünüyor sadece perdecim bana bi çamaşır filesi dikti bayağı byük perdeyı cıkarıp 3 ayrı yerden düğüm yapıp fileye koyum makınede yıkıyorum kısa devirde oldukca memnunum arkadaşlar hiç bulaşma düğümlenme sorunu yaşamadm görünüşü çok hoş:16:

ip perdenin yıkanması ya baş orta son 3 yerden düğümlenerek ya da saç örgüsü yapılarak file içerisinde olur. böylece hiçbir şekilde karışmaz..

bende evde kullanıyorum, hem oturda odasında, hemde koridorda ara cam var ordada ip perde kullanıyorum.
hem görüntüsü çok değişik ve hoş, hem yıkamasında bir zorluk yaşamadım.
ikizbalık, bende aynen senin anlattığın gibi yıkıyorum.
alırken satan kişi düğüm atıp filenin içine koy dedi,
onuda bulamazsan ince çorap içine at öyle yıka demişti :)))

bende cok begenıyorum ıp perdeyı pekı ya kullanan arkadaslar nısanlım evı ıcı gozukur napıcaksın dıyor bana ole bır sorun oluyor mu ?

Back