• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ip perde kullanışlı mı?

rkyogn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
1.377
11
318
Diğer
yatak odam için ip perde yaptırmak istiyorum kullanan arkadaşlar nasıl ip perde yıkanması falan kullanışlımı ?güneşlik olarak altına stor perde mi yapılıyor bilgi verirseniz çok sevinirim..

ya iğp perde kullanan yok ya da fikir vermek istemiyo kimse yaa hadi ama cevap verin alayımmı almayayımmı?

Ben de ip perde kullanan birilerini arıyorum. satıcılar çok pratik kullanımı olduğunu söylüyor. Özel yıkama torbası varmış ona koyup yıkanıyormuş ütü vs. derdi yok. Altına stor güzel olur diyorlar. Ama hala karar veremedim.... Ben salon için düşünüyorum bu arada

arkadaşlar ben yatak odamda kullanıyorum çok da memnunum keşke diğer odalarımada yaptırsaydım çok da şık duruyor.daha yıkamadım ama özel bi yıkama torbası var 3 yerinden bağlayıp torbasının içine koyup yıkayorsun en güzelide ütü derdi yok.benim perdemin altında da stor var.bana göre kullanışlı tavsiye edebilirim yani.bu arada birde fotoğrafını ekliyim

sdc12801.jpg

canım çok teşekkürler cevabın için resmini de eklemişsin süpermiş perden güle güle kullan kenarlarındaki fon da galiba ip perde dimi?bir de diğer perdeler gibi kaloriferi n ısısını engellermiki?çok oldum biliyorum ama bu son soru acaba hatırlıyorsan fiyatı ne kadar?:kedi:

canım çok teşekkürler cevabın için resmini de eklemişsin süpermiş perden güle güle kullan kenarlarındaki fon da galiba ip perde dimi?bir de diğer perdeler gibi kaloriferi n ısısını engellermiki?çok oldum biliyorum ama bu son soru acaba hatırlıyorsan fiyatı ne kadar?:kedi:

cnm benım pencerem 3 m. sağdan ve soldan 75 cm lik siyah ip perde yaptırdım ortası gümüş ip perde.aynı korniş üzerinde sol taraf siyah ip perde 75 cm orta 150 cm sağ taraf tekrar 75 cm.toplamda 3 m oluyor.ben storda yaptırdım.toplamına 340 tl verdim.ip perdenin m'si 80 tl.boncukların tanesi 20 tl.60 tl de storuma verdim.ayrıca güzel ısıtıyor tatlım.ip olduğu için petek'in tamamını kapatmıyor araları boşluk oluyor.ben memnunum.umarım yardımcı olabilmişimdir...

Son düzenleme:
arkadaşlar ben yatak odamda kullanıyorum çok da memnunum keşke diğer odalarımada yaptırsaydım çok da şık duruyor.daha yıkamadım ama özel bi yıkama torbası var 3 yerinden bağlayıp torbasının içine koyup yıkayorsun en güzelide ütü derdi yok.benim perdemin altında da stor var.bana göre kullanışlı tavsiye edebilirim yani.bu arada birde fotoğrafını ekliyim

sdc12801.jpg

ay cok tesekkür ederim perden cok güzel tamda siyah beyaz bi ip perde modeli ariyodum harika olmus ama yikarken boncuklar nolucak ben daha fazla boncuk istiyorum CADIARZU

ay cok tesekkür ederim perden cok güzel tamda siyah beyaz bi ip perde modeli ariyodum harika olmus ama yikarken boncuklar nolucak ben daha fazla boncuk istiyorum CADIARZU

daha fazla yaptırabılırsın cnm senın ıstegıne baglı tamamen.boncuk tek halka uzerınde tatlım.korıse oyle gecırıyorsun ıstedıgın yerde kı ıkı halkanın arasına takıyorsun...cok kullanıslı bence...

angel bende yaptırmak istiyorum ve senden kopya çekicem canım çok güzel gerçekten zevk sahibiymişsin ama bir sorum olucak yıkamişsındır tüllerini herhalde nasıl kırıma falan oluyormu canım tavsiye edermisin?

angel bende yaptırmak istiyorum ve senden kopya çekicem canım çok güzel gerçekten zevk sahibiymişsin ama bir sorum olucak yıkamişsındır tüllerini herhalde nasıl kırıma falan oluyormu canım tavsiye edermisin?

3 hafta once yıkadım cnm.vallah ne yalan soylıyım yıkarken çok korktum dolanırsa ne yapıcam dıye.yıkama bıttıkten sonra fılesınden cıkardım ve bagladıgım halde bıraz dolanmıstı ama cok kolay acıldı.tum halkaları kornıse gecırdım ve hepsının bagını çözdüm hafiften dolanan yerleride açtım süper oldu.yaptırmak istiyorsan hiç düşünme derim.hem görsel olarak çok şık duruyor hemde zahmetsiz.yıkamadan sonra sadece perdeni takmak için 10 dk. ayırman yeterli tatlım.a.s.

ben de ip perde kullanıyorum ve çok memnunum,gelenler hayran kalıyor,
altına en güzeli stor güneşlik..
kanat falan yaptırmaya gerek yok:hulya:

bende mutfaga gül kurusu ip perde ve altına gül kurusu pembe stor siparişi verdım inşallah güzel durur. halı da pembe ıstıyorum bakalım nasıl duracak

ya ama benim salonum boydan cam fransız balkon diyorlar ya öyle onun altına stor perde olur mu?

çok güzel yaaa maşallah. Güle güle kullanın çoook güzel bir perde. Bende inşallah evlenirsem salona böle bir şey istiyorum.

Back
X