Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok teşekkürler cevabın için resmini de eklemişsin süpermiş perden güle güle kullan kenarlarındaki fon da galiba ip perde dimi?bir de diğer perdeler gibi kaloriferi n ısısını engellermiki?çok oldum biliyorum ama bu son soru acaba hatırlıyorsan fiyatı ne kadar?:kedi:
arkadaşlar ben yatak odamda kullanıyorum çok da memnunum keşke diğer odalarımada yaptırsaydım çok da şık duruyor.daha yıkamadım ama özel bi yıkama torbası var 3 yerinden bağlayıp torbasının içine koyup yıkayorsun en güzelide ütü derdi yok.benim perdemin altında da stor var.bana göre kullanışlı tavsiye edebilirim yani.bu arada birde fotoğrafını ekliyim
![]()
ay cok tesekkür ederim perden cok güzel tamda siyah beyaz bi ip perde modeli ariyodum harika olmus ama yikarken boncuklar nolucak ben daha fazla boncuk istiyorum CADIARZU
angel bende yaptırmak istiyorum ve senden kopya çekicem canım çok güzel gerçekten zevk sahibiymişsin ama bir sorum olucak yıkamişsındır tüllerini herhalde nasıl kırıma falan oluyormu canım tavsiye edermisin?
canım ip perdeye nasıl bır guneslik aldın pekii stor mu?
peki ip perde içerisini çok gösteriyor mu?