- 8 Ocak 2017
- 10
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi BellzHadid
Uzatıyorsa kaç dk atlanmalı?Ayrıca sütün içinde östrojen hormonu var mıdır?Cnk östrojen uzamayı durduruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu mesajdan sonra yaş kaç diye sorasım geldi... ayrıca bdv yi görüntülemek ve yazmak için +16 getirilmeli diye de düşünmedim değil...Ahag evett hatta ana babasindan uzun olanlar daha cok kanser riski tasiyormus iyiki kisayim onlardan
kaç yasında oldun ilk regl i önemli o dediğim gibi östrojen durduruyorBen de boyumdan sikayetciydim 16 -17 yaslaŕimda bir ara günde 1000 ip atliyodum ama 1 cm bile uzadigini sanmiyorum
Bunu ha gi teze dayanarak yazdın ayrıca belli yaşlardan itibaren spor yaparsan biraz daha uzun olabilirsin ama anne baba dayı amca yani sülale kısaysa zor yaniAhag evett hatta ana babasindan uzun olanlar daha cok kanser riski tasiyormus iyiki kisayim onlardan
Dona düşer son damla yazasım geldiben bu sitede hergün yeni bir gariplikle karşılaşıyorum... ne kadar da izole bir hayatım varmış meğer... mesela boy uzatmak için ameliyat olmak isteyen vardı biara da...
ilginç tabi...
ne kadar zıplarsan zıpla ....
sende mi uzunsun anne babandan ben de kısa degilim 170 im ama kısalara hiçbirşey yakışmıyor kadın dediğin 178 olmalışu mesajdan sonra yaş kaç diye sorasım geldi... ayrıca bdv yi görüntülemek ve yazmak için +16 getirilmeli diye de düşünmedim değil...
bunu bir prof söylüyordu büyüme faktörlerine çok maruz kalıyorlar ama aynı zamanda kanser hücreleri de büyüyormuşBunu ha gi teze dayanarak yazdın ayrıca belli yaşlardan itibaren spor yaparsan biraz daha uzun olabilirsin ama anne baba dayı amca yani sülale kısaysa zor yani
Hadidlere çok özenme yavrucum 170 iyidir iyi ama beyin daha önemlisende mi uzunsun anne babandan ben de kısa degilim 170 im ama kısalara hiçbirşey yakışmıyor kadın dediğin 178 olmalı
Bir prof. aynı kaynım diyorsun yanibunu bir prof söylüyordu büyüme faktörlerine çok maruz kalıyorlar ama aynı zamanda kanser hücreleri de büyüyormuş
ahah tabiki o daha uzun zaten eskiden voleybolcuymuşGigi daha güzel ama
Burnunda sümüğü 'kadın dediğin ' diyo yaHadidlere çok özenme yavrucum 170 iyidir iyi ama beyin daha önemli
14 yaşimda oldum ama bence erken değildi arkadaşlarima görekaç yasında oldun ilk regl i önemli o dediğim gibi östrojen durduruyor