• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İp atlamak boyu uzatır mı?Radyasyon boy uzamasını durdurur mu?

BellzHadid

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
10
0
1
26
Uzatıyorsa kaç dk atlanmalı?Ayrıca sütün içinde östrojen hormonu var :spor::spor::spor:mıdır?Cnk östrojen uzamayı durduruyor

:dondurma::dondurma::spor::spor::spor::spor::spor:

Ben de boyumdan sikayetciydim 16 -17 yaslaŕimda bir ara günde 1000 ip atliyodum ama 1 cm bile uzadigini sanmiyorum

Ahag evett hatta ana babasindan uzun olanlar daha cok kanser riski tasiyormus iyiki kisayim onlardan

Ahag evett hatta ana babasindan uzun olanlar daha cok kanser riski tasiyormus iyiki kisayim onlardan

Boy uzunluğunda en önemli etken genetik faktör. Kısa boylu bir aileden geliyorsanız çok da uzamayı beklemeyin.
Çevresel faktörler (spor, beslenme vb.) en en fazla 5 cm farkettirir.

ben bu sitede hergün yeni bir gariplikle karşılaşıyorum... ne kadar da izole bir hayatım varmış meğer... mesela boy uzatmak için ameliyat olmak isteyen vardı biara da...
ilginç tabi...
ne kadar zıplarsan zıpla ....

Bunu ha gi teze dayanarak yazdın :deli: ayrıca belli yaşlardan itibaren spor yaparsan biraz daha uzun olabilirsin ama anne baba dayı amca yani sülale kısaysa zor yani ;)

şu mesajdan sonra yaş kaç diye sorasım geldi... ayrıca bdv yi görüntülemek ve yazmak için +16 getirilmeli diye de düşünmedim değil...
sende mi uzunsun anne babandan ben de kısa degilim 170 im ama kısalara hiçbirşey yakışmıyor kadın dediğin 178 olmalı

Bunu ha gi teze dayanarak yazdın :deli: ayrıca belli yaşlardan itibaren spor yaparsan biraz daha uzun olabilirsin ama anne baba dayı amca yani sülale kısaysa zor yani :KK66:
bunu bir prof söylüyordu büyüme faktörlerine çok maruz kalıyorlar ama aynı zamanda kanser hücreleri de büyüyormuş

Back