Arkadaşlar ip askı yaptırdım yuzumde simetri boukluğu oldu daha onceyaptıranlar varsa lütfen yardımcı olun
Ben bugün 2.yi yaptırdım. Hafif asimetri bende de var. Şişlik ininceye kadar beklemek lazım
Bendeki sislik acayip kotu tek taraflı
İkinciyi yaptırdım çünkü üst kısmı hafif aşağıya doğru sarktı. Onu toparlattım mecburen. Toplam 8 ip oldu. Bir yerde yukarı doğru çekilme izi var doktor 1 hafta geçsin şişlikler insin yüz oturur dedi. Şişilikler ipin geçtiği yerlerde düz şekilde. 1 hafta geçsin foto atarım şimdi anlaşılmıyor ne olduğu. Milimetrik yapmak ip işinde zor
Her ip basına 500 TL alıyorlaryaa kızlar bende rakamları çok merak ediyorum ,
her ip fiyatı farklı oluyormuş sanırım , lütfen dr ismi ve rakamları benle paylaşırmısınız ,
2018 yılında Ankara'nın göbeğinde bir estetik cerrahına yaptırdım. 3 yıl kullanılacağına dair bir iddiası vardı. Ağrılı ve zor bir operasyon. Sadece 3 ay dayanabildi etkisi. 3 ay sonra cilt eski formuna geri döndü. Onca paraya, acıya 3 ay sizi tatmin ederse yaptırın. Yoksa hiç bulaşmayın derim. Şimdi vshape uygulamasına başladım. İlk senasımı aldım, daha etkili olacağına inanıyorum.Arkadaşlar ip askı yaptırdım yuzumde simetri boukluğu oldu daha onceyaptıranlar varsa lütfen yardımcı olun
2018 yılında Ankara'nın göbeğinde bir estetik cerrahına yaptırdım. 3 yıl kullanılacağına dair bir iddiası vardı. Ağrılı ve zor bir operasyon. Sadece 3 ay dayanabildi etkisi. 3 ay sonra cilt eski formuna geri döndü. Onca paraya, acıya 3 ay sizi tatmin ederse yaptırın. Yoksa hiç bulaşmayın derim. Şimdi vshape uygulamasına başladım. İlk senasımı aldım, daha etkili olacağına inanıyorum.
Ne kadar oldu yaptıralı? İşlem narkoz ile acısız geçiyor ancak; sonrasında ağzı açamama, şakak ağrısı, çene ağrısı gibi bir çok zorlu süreç geçirdim ve çevremde de hep bu benzer şikayetler aldım. Umarım mutluluğunuz hep böyle devam eder; benim gibi yarım kalmazBen hiç acı duymadım. Şişlikler indikçe iyi ki yaptırmışım dedim. Doktor önemli.
Kesinlikle doktor çok ama çok önemli. Bende de hiç şişlik olmamış ama işlem sonrası ağrı olmuştu. Ankara'da aslında sosyal medyada yer almayı doğru bulmayan, en iyi reklam yaptığım yüzler diyen bir tıp doktoruna yaptırdım. Aman yanlış anlaşılmasın birinin reklamını yapmak değil amacım. Zaten şu an başka bir işlem ile ilgili beni hayal kırıklığına uğrattığı için de ismini vermeyeceğim. SevgilerNe kadar oldu yaptıralı? İşlem narkoz ile acısız geçiyor ancak; sonrasında ağzı açamama, şakak ağrısı, çene ağrısı gibi bir çok zorlu süreç geçirdim ve çevremde de hep bu benzer şikayetler aldım. Umarım mutluluğunuz hep böyle devam eder; benim gibi yarım kalmaz)
sende ne gibi sıkıntılar olduNe kadar oldu yaptıralı? İşlem narkoz ile acısız geçiyor ancak; sonrasında ağzı açamama, şakak ağrısı, çene ağrısı gibi bir çok zorlu süreç geçirdim ve çevremde de hep bu benzer şikayetler aldım. Umarım mutluluğunuz hep böyle devam eder; benim gibi yarım kalmaz)
2018 yılında Ankara'nın göbeğinde bir estetik cerrahına yaptırdım. 3 yıl kullanılacağına dair bir iddiası vardı. Ağrılı ve zor bir operasyon. Sadece 3 ay dayanabildi etkisi. 3 ay sonra cilt eski formuna geri döndü. Onca paraya, acıya 3 ay sizi tatmin ederse yaptırın. Yoksa hiç bulaşmayın derim. Şimdi vshape uygulamasına başladım. İlk senasımı aldım, daha etkili olacağına inanıyorum.
Tam da belirttiğim sıkıntılar oldu. En büyük problem ise cildin 2-3 yılda değil 3 ayda eski formuna dönmesi oldu.sende ne gibi sıkıntılar oldu
Vsahpe mi? Henüz ilk senasımı aldım. O nedenle sizleri yönlendirmem doğru olmaz. Seanslar bitsin memnuniyete göre belirtirim. Seans ücretleri kliniğe göre 300-500TL arasında. Genelde 4 seans öneriliyormuş ama cildimde işlem olduğundan 6 işlem uygun görüldü. Ve ömür boyu kalıcı olduğu söyleniyor. Araştırın isterseniz.çok geçmiş olsun
bu yeni uygulamayı nerede ve kaça yaptırdınız ,
İnşallah yıllarca kullanırsınız. sevgiyleİlk 4 ip 9 gün, diğer 4 ip 4 gün oldu. Bende sonrasında da hiç ağrı olmadı. Saç dibinden girilen yerlerde hafif sızlama oldu ilk günün akşamı. Zaten yaptıranların tavsiyesi ile gittim o doktora. İlk 4 ipte acı çeksem sonraki 4'ü yaptıramazdım zaten. İnşallah uzun dayanır.
Vsahpe mi? Henüz ilk senasımı aldım. O nedenle sizleri yönlendirmem doğru olmaz. Seanslar bitsin memnuniyete göre belirtirim. Seans ücretleri kliniğe göre 300-500TL arasında. Genelde 4 seans öneriliyormuş ama cildimde işlem olduğundan 6 işlem uygun görüldü. Ve ömür boyu kalıcı olduğu söyleniyor. Araştırın isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?