• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İp askı uygulaması

Gullusah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
18
1
1
36
Arkadaşlar ip askı yaptırdım yuzumde simetri boukluğu oldu daha onceyaptıranlar varsa lütfen yardımcı olun :110:

Ben bugün 2.yi yaptırdım. Hafif asimetri bende de var. Şişlik ininceye kadar beklemek lazım

Sag yanagımda bariz bi şişlik var resmen oraya erik koymus gibi gamzelenme die adlandırdı doktor kac günde gecti sisliklerin anlatırsan sevinirim bugun tam bir hafta oldu dun kontrolüm vardı gamzelenme olan yere sert masaj yaptı eve geldiğimde orası sert ve sismişti bilgilendirirsen sevinirim

İkinciyi yaptırdım çünkü üst kısmı hafif aşağıya doğru sarktı. Onu toparlattım mecburen. Toplam 8 ip oldu. Bir yerde yukarı doğru çekilme izi var doktor 1 hafta geçsin şişlikler insin yüz oturur dedi. Şişilikler ipin geçtiği yerlerde düz şekilde. 1 hafta geçsin foto atarım şimdi anlaşılmıyor ne olduğu. Milimetrik yapmak ip işinde zor bence.

Arkadaşlar ip askı yaptırdım yuzumde simetri boukluğu oldu daha onceyaptıranlar varsa lütfen yardımcı olun :110:
Ben bugün 2.yi yaptırdım. Hafif asimetri bende de var. Şişlik ininceye kadar beklemek lazım

yaa kızlar bende rakamları çok merak ediyorum ,
her ip fiyatı farklı oluyormuş sanırım , lütfen dr ismi ve rakamları benle paylaşırmısınız ,

Bendeki sislik acayip kotu tek taraflı
İkinciyi yaptırdım çünkü üst kısmı hafif aşağıya doğru sarktı. Onu toparlattım mecburen. Toplam 8 ip oldu. Bir yerde yukarı doğru çekilme izi var doktor 1 hafta geçsin şişlikler insin yüz oturur dedi. Şişilikler ipin geçtiği yerlerde düz şekilde. 1 hafta geçsin foto atarım şimdi anlaşılmıyor ne olduğu. Milimetrik yapmak ip işinde zor
yaa kızlar bende rakamları çok merak ediyorum ,
her ip fiyatı farklı oluyormuş sanırım , lütfen dr ismi ve rakamları benle paylaşırmısınız ,
Her ip basına 500 TL alıyorlar

2018 yılında Ankara'nın göbeğinde bir estetik cerrahına yaptırdım. 3 yıl kullanılacağına dair bir iddiası vardı. Ağrılı ve zor bir operasyon. Sadece 3 ay dayanabildi etkisi. 3 ay sonra cilt eski formuna geri döndü. Onca paraya, acıya 3 ay sizi tatmin ederse yaptırın. Yoksa hiç bulaşmayın derim. Şimdi vshape uygulamasına başladım. İlk senasımı aldım, daha etkili olacağına inanıyorum.

Nasıl yani cidden uc aymı dayandı nasıl ip gecırdı yanagınızdan rengini hatırlaya biliyormusunuz rica etsem yazarmısınız

2018 yılında Ankara'nın göbeğinde bir estetik cerrahına yaptırdım. 3 yıl kullanılacağına dair bir iddiası vardı. Ağrılı ve zor bir operasyon. Sadece 3 ay dayanabildi etkisi. 3 ay sonra cilt eski formuna geri döndü. Onca paraya, acıya 3 ay sizi tatmin ederse yaptırın. Yoksa hiç bulaşmayın derim. Şimdi vshape uygulamasına başladım. İlk senasımı aldım, daha etkili olacağına inanıyorum.

Ben hiç acı duymadım. Şişlikler indikçe iyi ki yaptırmışım dedim. Doktor önemli.

Ben hiç acı duymadım. Şişlikler indikçe iyi ki yaptırmışım dedim. Doktor önemli.
Ne kadar oldu yaptıralı? İşlem narkoz ile acısız geçiyor ancak; sonrasında ağzı açamama, şakak ağrısı, çene ağrısı gibi bir çok zorlu süreç geçirdim ve çevremde de hep bu benzer şikayetler aldım. Umarım mutluluğunuz hep böyle devam eder; benim gibi yarım kalmaz :-))

Ne kadar oldu yaptıralı? İşlem narkoz ile acısız geçiyor ancak; sonrasında ağzı açamama, şakak ağrısı, çene ağrısı gibi bir çok zorlu süreç geçirdim ve çevremde de hep bu benzer şikayetler aldım. Umarım mutluluğunuz hep böyle devam eder; benim gibi yarım kalmaz :-))
Kesinlikle doktor çok ama çok önemli. Bende de hiç şişlik olmamış ama işlem sonrası ağrı olmuştu. Ankara'da aslında sosyal medyada yer almayı doğru bulmayan, en iyi reklam yaptığım yüzler diyen bir tıp doktoruna yaptırdım. Aman yanlış anlaşılmasın birinin reklamını yapmak değil amacım. Zaten şu an başka bir işlem ile ilgili beni hayal kırıklığına uğrattığı için de ismini vermeyeceğim. Sevgiler

İlk 4 ip 9 gün, diğer 4 ip 4 gün oldu. Bende sonrasında da hiç ağrı olmadı. Saç dibinden girilen yerlerde hafif sızlama oldu ilk günün akşamı. Zaten yaptıranların tavsiyesi ile gittim o doktora. İlk 4 ipte acı çeksem sonraki 4'ü yaptıramazdım zaten. İnşallah uzun dayanır.

sende ne gibi sıkıntılar oldu

çok geçmiş olsun
bu yeni uygulamayı nerede ve kaça yaptırdınız ,

çok geçmiş olsun
bu yeni uygulamayı nerede ve kaça yaptırdınız ,
Vsahpe mi? Henüz ilk senasımı aldım. O nedenle sizleri yönlendirmem doğru olmaz. Seanslar bitsin memnuniyete göre belirtirim. Seans ücretleri kliniğe göre 300-500TL arasında. Genelde 4 seans öneriliyormuş ama cildimde işlem olduğundan 6 işlem uygun görüldü. Ve ömür boyu kalıcı olduğu söyleniyor. Araştırın isterseniz.

İlk 4 ip 9 gün, diğer 4 ip 4 gün oldu. Bende sonrasında da hiç ağrı olmadı. Saç dibinden girilen yerlerde hafif sızlama oldu ilk günün akşamı. Zaten yaptıranların tavsiyesi ile gittim o doktora. İlk 4 ipte acı çeksem sonraki 4'ü yaptıramazdım zaten. İnşallah uzun dayanır.
İnşallah yıllarca kullanırsınız. sevgiyle :-)

Vsahpe mi? Henüz ilk senasımı aldım. O nedenle sizleri yönlendirmem doğru olmaz. Seanslar bitsin memnuniyete göre belirtirim. Seans ücretleri kliniğe göre 300-500TL arasında. Genelde 4 seans öneriliyormuş ama cildimde işlem olduğundan 6 işlem uygun görüldü. Ve ömür boyu kalıcı olduğu söyleniyor. Araştırın isterseniz.

çok teşekkür ederim şimdi eve geçiyorum artık pazartrsi araşırma yapacam

Back
X