Ip aski (fransiz askisi yaptirdim)

Anladım canım..Ameliyat daha zorlu bi süreç onu asla düşünemiyorum. ip askı bile korkutuyor şu an beni inanın

İp askı ile ilgili gerçekten çok az bilgi var internette, tecrübe de paylaşılmamış doğru düzgün. Ben hiç bilinmeyen taraflarından bahsetmek istiyorum. Cerrahi operasyonları da tatmış biri olarak botox gibi çok kolay bir işlem olmadığını söyleyebilirim. İğnenin girdiği saç dipleri ağrı yapıyor. Sonrasına yapılmaması istenen uzun bir listesi var, bunlardan kimse bahsetmemiş mesela. İşlemden hemen sonra normal hayatınıza çıkamıyorsunuz, insan içine çıkmak için en az 3-4 gün verilmesi lazım. Oluşan asimetri ve çukurlara göre bu süre uzayabilir. En az 1 ay boyunca saç boyamak yasak; yandaki saç dipleri yara ve çok hassas oluyor çünkü. İlk 3 gün yüz yıkama, duş alma yasak. İşlem sonrası 1 kutu antibiyotik kullandırıyorlar. Sonraki 3 ay sauna tarzı çok sıcak ortamlar yasak. İlk 3 ay yan ve yüz üstü yatmamanız; yatarken yüz bandı takmanız isteniyor. Bunlar ipin ömrünü uzatan önlemler. Şevkiniz kırılsın diye değil giderken benim gibi hazırlıksız gitmeyin diye yazıyorum. Sonuçları ve değip değmeyeceği kısmına yorum yapmayacağım, doktora ve kişiye göre değişiyor çünkü.

Eğer bahsettiğiniz yanaktan asıp saç diplerine kadar çeken yüz askısı ise benim kendi gittiğim bir kaç güzellik doktoru beni bu işlemden kesinlikle kendileri vazgeçirdi; hatta bir tanesinin benim bu işlemi istediğimi söylediğimde yüzü düştü. Bence bu teknikten memnun olmayan doktor çok. You tube da izledim, İşkence başka bişey degıl bu işlem. Hani yaptıranların kendi seçimi insan bişey diyemez. Sinirlere değmemesi zarar vermemesi yine iyi; yine şansınız olmuş. Onun yerine iyi serumla bir kaç mezoterapi bana daha mantıklı geliyor. Allahım sizi korumuş.

Chia Chi Kao diye bir doktor var instagramda hesabını bulabilirsiniz, o mesela ip askının yarattığı sonuçları kendi hesabında paylaşıyor bence bir göz atın yaptırmadan önce, bir işlemin amelşyatsız olması daha masum veya iyi olacağı anlamına gelmiyo

Bütün şikâyetlerim bitti çok şükür ve hala etkisi aynı duruyor ağrı sızı yapılırken hissedilmiyor endişelenmeyin sonrası biraz sıkıntılı işte

Merhaba..Sizin durumunuz nasıl oldu..gerçektende burada bi bayanın anlattığı kadar süreç zormu? Bende beklemedeyim kararsız kaldım..Dediğiniz gibi doktor önemli olabilir..Yoksa genelmi bu zorluk
Zorluğu var evet sonrasında bir iki ay Ama etkisi hala çok güzel bu avutuyor

Yorumları baştan okudum. İşlemden tek bir kişi memnun kalmış. Hiç kimse memnun değil. Geçici bir işlem. Ihtiyaç varsa güzelce cerrahi yönteme başvurun. Hem kalıcı hem de net çözüm. Büyük operasyona gerek yok. Neye ihtiyacınız olduğunu iyi bilin. Doktoru yönlendirin fikir verin. Kalıcı ve güzel sonuçlar alırsınız. Büyük face liftinglere de gerek yok.

Arkadaslar bende yaptirmayi dusunuyorum.fikriniz nedir.40 yasindayim.bir kac islem yaptirdim.ama sonuctan memnun degilim.en kesin cozum suan icin fransiz aski gibi duruyor.agri sizi nasil oluyor fikirlerinize cok ihtiyacim var.yapildiktan sonra odem morluk vs oluyor mu.

Arkadaşım yaptırdı gülüp konuşurken ipler dışarıdan belli oluyordu üzülmesin diye bir şey dememiştim.1 yıl dolmadan da etkisini yitirdi zaten.Şimdi başka uygulamaları araştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…