konu sahibi aralıktan beri girmiyor , canım
bende boynuma düşünüyorum ama kesın çözüm olsun diye amelıyat olmayı bile istiyorum ,
şu korona bir bitisnde inşallahh
Yüzümdeki gerilme ve batmalar gitti, bir nevi düzelme var ama bu sefer boyunda deformasyon oldu. Bir yer az tolanda, diğer yerde bişeler oluyor.Şu an ne durumdasınız ? Herhangi bir sorun yaşadınız mı
Evet aynı duruyor çok memnunum
Bütün şikâyetlerim bitti çok şükür ve hala etkisi aynı duruyor ağrı sızı yapılırken hissedilmiyor endişelenmeyin sonrası biraz sıkıntılı işteMerhaba bende Yalçın Gürsoya yaptırmayı dğşünüyorum. Sizin son durum nedir memnun kaldınızmı? Zorlukları aştınızmı herşey normale döndümü o ağrılar gerilme hissiyattı geçtimi tamamen? Çok kararsız kaldım benim her yanağa 4 er ip toplam 8 ip diuor doktorlar. Sonraki süreç endişelendiriyor beni yani
Çok memnunum hala ilerde kalıcı iple yaptıracağımMerhaba..Sizin son durumunuz nedir.. şikayetler geçtiğimi? Memnun kaldınızmı?
Zorluğu var evet sonrasında bir iki ay Ama etkisi hala çok güzel bu avutuyorMerhaba..Sizin durumunuz nasıl oldu..gerçektende burada bi bayanın anlattığı kadar süreç zormu? Bende beklemedeyim kararsız kaldım..Dediğiniz gibi doktor önemli olabilir..Yoksa genelmi bu zorluk
Canım özelden yazamadım sana kapalı gözüküyor. Kadiköyde nerede yaptırdın diyecektim.Evet aynı duruyor çok memnunum
harika olmusIkinci günüm arkadaşlar gece çok ağrım oldu.ama sonuç şimdiden çok güzel resim bırakıyorum.
Kime yaptırdiniz?Ben yaptırdım 3 ay oldu .Daha 1. Ay sonunda yüzüm eski haline geldi.Saç diplerinden girilen yerde saç dökülmesi yaşadım .Bununla ilgili gittiğim dr , dua et bukadarla kalmışsın yüz sinirlerine hasar gelebilirdi dedi.Tavsiye etmiyorum .
Hâlâ ağzımı tam açamıyorum gerginlik devam ediyor fakat ağrı kalmadı ama hergun dahada oturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?