Merhaba hayır hiç kalmadıMerhaba, çökmeler devam ediyor mu acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hayır hiç kalmadıMerhaba, çökmeler devam ediyor mu acaba?
Adaynur son durumdan memnun musun şu an ? Yanaklar elmacıklar yukarda kaldı mı yoksa indi mi sence ? Burada yaptıranlar ilk görüntünün çok kısa sürdüğünü söylüyorlar .Senin çok iyi ,biraz cilt yapısı biraz dr becerisi önemli sanırım bu işteMerhaba hayır hiç kalmadı
İnternette burayı arattığımda oldukça kötü yorumlar okudum( yaptırdığınız doktorun ismini öğrenmemiz mümkün mü, belki işlemi yapan doktorlar arasında fark vardır?
deneyiminiz hakkında merakla bekliyoruz şahsen devamını..![]()
1 ay sonundaki kontrolde doktor konuyu geçiştirdi önemsenmeyecek bir mevzu gibi yaklaştı hatta ona göre işlem çok başarılı olmuş :) Biraz hafifleyeceğini ama tamamen geçmeyeceğini anladım yaklaşımından. Şuan 2 ay olmak üzere ve pek değişen birşey yok, bende artık beklemenin bir manası olmadığına karar verip dün çareyi çukur bölgelere dolgu yaptırmakta buldum. Artık asimetri ve çukur yok sadece benim algıladığım ufak sıkıntılar var ama yüzü toparladım. Sonuçta bu yaşadığım süreç maddi manevi beni çok yordu. Bir daha asla bu tarz estetik uygulamalara bulaşmam, ilerde düşünürsem mutlaka cerrahi olur. Kimseye de tavsiye etmiyorum.Paylaşmaya devam edeceğim merak etmeyin :)
1 ay sonundaki kontrolde doktor konuyu geçiştirdi önemsenmeyecek bir mevzu gibi yaklaştı hatta ona göre işlem çok başarılı olmuş :) Biraz hafifleyeceğini ama tamamen geçmeyeceğini anladım yaklaşımından. Şuan 2 ay olmak üzere ve pek değişen birşey yok, bende artık beklemenin bir manası olmadığına karar verip dün çareyi çukur bölgelere dolgu yaptırmakta buldum. Artık asimetri ve çukur yok sadece benim algıladığım ufak sıkıntılar var ama yüzü toparladım. Sonuçta bu yaşadığım süreç maddi manevi beni çok yordu. Bir daha asla bu tarz estetik uygulamalara bulaşmam, ilerde düşünürsem mutlaka cerrahi olur. Kimseye de tavsiye etmiyorum.
Bana mı yazmıştınız? Ben işlem yaptırmadım..Merhaba..Sizin durumunuz nasıl oldu..gerçektende burada bi bayanın anlattığı kadar süreç zormu? Bende beklemedeyim kararsız kaldım..Dediğiniz gibi doktor önemli olabilir..Yoksa genelmi bu zorluk
Nasıl oldunuzBen çok araştırdım detay göremedim gün gün yazacağım şu an 6 saat oldu şakalarımda inanılmaz ağrı var.ama yüzüme bakınca dayanıyorum..heyecan verici yaşım 40 çok bir deforme yoktu hafif dudak kenarında çizgi ve cilt elastikiyeti azdı.su an parlıyor gerildi ama aciyorr...
Merhaba! Acaba sizle konuşmam mümkünmüdürIkinci günüm arkadaşlar gece çok ağrım oldu.ama sonuç şimdiden çok güzel resim bırakıyorum.
merhabalar iple askılama yaptırmayı düşünyorum.sizin yoruma ve foto lara bakınca içim aydınlandı.daha fazla bilgi alabilirmiyim acaba. yer neresi muayene ücreti nedir. veya oranın telefonu varsa atabilirmisiniz bir sakıncası yoksa. doğru yere yaptırmak istiyorum.ltfnIkinci günüm arkadaşlar gece çok ağrım oldu.ama sonuç şimdiden çok güzel resim bırakıyorum.
Şu an ne durumdasınız ? Herhangi bir sorun yaşadınız mıBen çok araştırdım detay göremedim gün gün yazacağım şu an 6 saat oldu şakalarımda inanılmaz ağrı var.ama yüzüme bakınca dayanıyorum..heyecan verici yaşım 40 çok bir deforme yoktu hafif dudak kenarında çizgi ve cilt elastikiyeti azdı.su an parlıyor gerildi ama aciyorr...
Yalçın Gürsoy
Merhabalar,
Ben fransız askı yaptırmadan önce fazla bilgiye ulaşamadığım için, tecrübemi paylaşmak istedim. Şu an 3.haftadayım, 2 çift dinamik askı yapıldı. Evet çene, gıdı ve yanaklar baya toparlandı ama süreç gerçekten uzun ve hiç söylenildiği gibi kolay bir uygulama değil. Çok büyük boyutta sarkmalarım olmamasına rağmen yapılan uygulama sonrası ilk bir haftam çok zor geçti, şakaklarımdan tavana asılmış gibiydim, hem görüntü hem de hissiyat olarak:) Yemek yemekte uyumakta çok zorlandım neredeyse ağzım açamadım diyebilirim.Ağrı oldu ama ilaçla geçiştirilebilen türdendi. Bir süre saçlarınızla kapatıp normal hayata dönebilirsiniz denmişti hikaye bir süre insan içine çıkmamak gerekiyor. 3. hafta ciltteki katlanmalar ve gerilmeler baya hafifledi ama hala yüzümü gizlemem gerekiyor. Asıl sıkıntı ise yanak alt bölgelerinde oluşan çökmeler onlar henüz geçmedi hafifledi ama tamamen yok olacak mı emin değilim ki sarkmalar toparlanmış olmasına rağmen bu görüntü beni çok mutsuz ediyor. Haftaya kontrolüm var yine durumu paylaşırım.
Düşünenlere genel olarak söyleyebileceğim eğer bu çökmeler toparlanırsa süreci bilerek ve göze alarak yaptırılabilecek bir uygulama sonuçta 5-7 sene arası kalıcılığı var ama bu çökme sorunu devam edecek bir sıkıntıysa hiç bulaşmayın derim.
Merhabalar,
Ben fransız askı yaptırmadan önce fazla bilgiye ulaşamadığım için, tecrübemi paylaşmak istedim. Şu an 3.haftadayım, 2 çift dinamik askı yapıldı. Evet çene, gıdı ve yanaklar baya toparlandı ama süreç gerçekten uzun ve hiç söylenildiği gibi kolay bir uygulama değil. Çok büyük boyutta sarkmalarım olmamasına rağmen yapılan uygulama sonrası ilk bir haftam çok zor geçti, şakaklarımdan tavana asılmış gibiydim, hem görüntü hem de hissiyat olarak:) Yemek yemekte uyumakta çok zorlandım neredeyse ağzım açamadım diyebilirim.Ağrı oldu ama ilaçla geçiştirilebilen türdendi. Bir süre saçlarınızla kapatıp normal hayata dönebilirsiniz denmişti hikaye bir süre insan içine çıkmamak gerekiyor. 3. hafta ciltteki katlanmalar ve gerilmeler baya hafifledi ama hala yüzümü gizlemem gerekiyor. Asıl sıkıntı ise yanak alt bölgelerinde oluşan çökmeler onlar henüz geçmedi hafifledi ama tamamen yok olacak mı emin değilim ki sarkmalar toparlanmış olmasına rağmen bu görüntü beni çok mutsuz ediyor. Haftaya kontrolüm var yine durumu paylaşırım.
Düşünenlere genel olarak söyleyebileceğim eğer bu çökmeler toparlanırsa süreci bilerek ve göze alarak yaptırılabilecek bir uygulama sonuçta 5-7 sene arası kalıcılığı var ama bu çökme sorunu devam edecek bir sıkıntıysa hiç bulaşmayın derim.
Merhaba..Sizin son durumunuz nedir.. şikayetler geçtiğimi? Memnun kaldınızmı?