Ip aski (fransiz askisi yaptirdim)

Farketti ben kolajen hapı kullanıyorum diyorum onun etkisi.goz altina çok etkisi yok benim zaten göz altında sorun yoktu

Harika olmus, cok dogal, cok guzel, cok genclesmissiniz, ben yapririrsam omur boyu kalici olanlardan yaptircam.
Bende öyle istedim ama ömür boyu kalıcı hiçbirşey yok ameliyat var ama ameliyat olan kişi başka birisi oluyor tamamen ifade gidiyor yüzde maske varmış gibi ben onu 55 olunca düşünüyorum

Bende öyle istedim ama ömür boyu kalıcı hiçbirşey yok ameliyat var ama ameliyat olan kişi başka birisi oluyor tamamen ifade gidiyor yüzde maske varmış gibi ben onu 55 olunca düşünüyorum
Erimeyen ipler komple kaliyor, yaslanmaya ordan devam ediyosun demisti gorustugum bi yer. Ama cok guzellesmissin vala tebrikler

Merhaba çok güzel olmuş.. Fransız askısı ile ip askı ayrı şeylermiş.. Farklı iki ayrı işlem diye biliyorum..Yaptırken acı hissediyormusunuz?

Merhaba çok güzel olmuş.. Fransız askısı ile ip askı ayrı şeylermiş.. Farklı iki ayrı işlem diye biliyorum..Yaptırken acı hissediyormusunuz?
Işlem aynı kullanılan ip farklı yaparken anestezi olduğu için hissetmedim ama işlem sonrası şu an 9 gün oldu ve hala şakalarımda ağrı var.ve yüz üstü yatmak zor olduğu için geceleri uyku sorunu bunun dışında herşey yolunda görsel olarak

Tekrardan soylyeyeim cok guzel olmus. Rica etsem doktorun.kimdi soyleyebilir misin canim bana da

Bende örümcek ağı yaptyrmayı düşünüyorum fakat sonrasında yaşanan sorunlardan tedirginim..Ama sizin fotonuzu görünce heveslendim

Tekrar foto atarmisiniz 10 gun olmus galiba. Fark varmi? Bende dusunuyorum aski. Görüştüğüm yere theardlift diye bi ipten bahsetti. Yuzume 30 tane filan kullancakmis. Kararsizim

Tekrar foto atarmisiniz 10 gun olmus galiba. Fark varmi? Bende dusunuyorum aski. Görüştüğüm yere theardlift diye bi ipten bahsetti. Yuzume 30 tane filan kullancakmis. Kararsizim
Asla yaptırma hem kısa süre dayanıyor hem asma sağlamıyor resim atamıyorum nedense sitede sorun var sanırım çok daha güzel oldu ayna elimden düşmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…