Özelden yazdım dediniz fakat ben ilk kez kullanıyorum kadınlar kulübünü bulamadım mesajınızı yardımcı olabilir misiniz?Hangi kolajen hapını kullanıyorsunuz acaba?
Tmm şimdi oldu bu mesaj özel mi şimdiALL.K.ME (Youth Fountain)
Nereden sipariş veriyorsunuz acaba?ALL.K.ME (Youth Fountain)
Siz 2 çift askıyla yaptırdınız değil mi adaynur?yaptırma dediğiniz 30 askıyla olan örümcek ağı mı oluyor ?Son hali nasıl oldu acaba sizinAsla yaptırma hem kısa süre dayanıyor hem asma sağlamıyor resim atamıyorum nedense sitede sorun var sanırım çok daha güzel oldu ayna elimden düşmüyor
Ip askı yaptirBende örümcek ağı yaptyrmayı düşünüyorum fakat sonrasında yaşanan sorunlardan tedirginim..Ama sizin fotonuzu görünce heveslendim
Iki ip evet size denilen örümcek ağıSiz 2 çift askıyla yaptırdınız değil mi adaynur?yaptırma dediğiniz 30 askıyla olan örümcek ağı mı oluyor ?Son hali nasıl oldu acaba sizin
Amazon danNereden sipariş veriyorsunuz acaba?
Yalçın GürsoyTekrardan soylyeyeim cok guzel olmus. Rica etsem doktorun.kimdi soyleyebilir misin canim bana da
HayirSizde dolgu da var ekstradan degil mi goz altlariniza
saol canimYalçın Gürsoy
Ben genelde evde olduğum için sorun olmadı 10 gün oldu bu gün ağrı sızı yok ama söyle bisey var dışarıya çıkmaya görsel olarak engel bi durum oluşmuyor zaten.Ağrılarınız nasıl oldu? sonraki süreç zormu peki? Yaptırğınız klinikten fiyat aldım bana gençlik aşısı dahil değil içine ama 5700 fiyat verdi. Şişlik oldumu? Normal hayatınızı etkiledimi? Şahsen ben günlerce öle evde oturtamamda merak ediyorum şuan
9.gün geçiyor o bendede çeneye yakın vardi hafifBende çok fazla çökme oldu böyle Gamze gibi dalgalanma oldu çok kötüyüm ya 6 gün oldu
Siz kime yaptırdınız smileagainGerçekten geçermi sanki hep öyle kalacakmış gibi
Nasıl oldu şu an son durumunuz acaba?herhangi bir sıkıntı var mi adaynur?Ben genelde evde olduğum için sorun olmadı 10 gün oldu bu gün ağrı sızı yok ama söyle bisey var dışarıya çıkmaya görsel olarak engel bi durum oluşmuyor zaten.
Ciddi anlamda fark var. Çok güzel olmuşIkinci günüm arkadaşlar gece çok ağrım oldu.ama sonuç şimdiden çok güzel resim bırakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?