Ip aski (fransiz askisi yaptirdim)

Asla yaptırma hem kısa süre dayanıyor hem asma sağlamıyor resim atamıyorum nedense sitede sorun var sanırım çok daha güzel oldu ayna elimden düşmüyor
Siz 2 çift askıyla yaptırdınız değil mi adaynur?yaptırma dediğiniz 30 askıyla olan örümcek ağı mı oluyor ?Son hali nasıl oldu acaba sizin

Bende örümcek ağı yaptyrmayı düşünüyorum fakat sonrasında yaşanan sorunlardan tedirginim..Ama sizin fotonuzu görünce heveslendim
Ip askı yaptir
Siz 2 çift askıyla yaptırdınız değil mi adaynur?yaptırma dediğiniz 30 askıyla olan örümcek ağı mı oluyor ?Son hali nasıl oldu acaba sizin
Iki ip evet size denilen örümcek ağı

Ağrılarınız nasıl oldu? sonraki süreç zormu peki? Yaptırğınız klinikten fiyat aldım bana gençlik aşısı dahil değil içine ama 5700 fiyat verdi. Şişlik oldumu? Normal hayatınızı etkiledimi? Şahsen ben günlerce öle evde oturtamamda merak ediyorum şuan

Ben genelde evde olduğum için sorun olmadı 10 gün oldu bu gün ağrı sızı yok ama söyle bisey var dışarıya çıkmaya görsel olarak engel bi durum oluşmuyor zaten.

Bende çok fazla çökme oldu böyle Gamze gibi dalgalanma oldu çok kötüyüm ya 6 gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…