Yazdım özeldenYaptırdığı yeri öğrenebilseydik güzel olurdu, bilen arkadaş varsa bana özelden atabilir mi? Teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazdım özeldenYaptırdığı yeri öğrenebilseydik güzel olurdu, bilen arkadaş varsa bana özelden atabilir mi? Teşekkürler
Farketti ben kolajen hapı kullanıyorum diyorum onun etkisi.goz altina çok etkisi yok benim zaten göz altında sorun yoktuYalniz bisey sorcam, seni gorenler farketti mi degisimi? Bir sey daha sorsam ben elimle yuzumu gerdigimde goz alti kirisikliklarim olusiyo, doktor gerdiginde de boyle olur mu ki acabasende varmiydi goz alti kirisikligi, yeni resminde yok ama eskisinde farkedemedim
![]()
Bende öyle istedim ama ömür boyu kalıcı hiçbirşey yok ameliyat var ama ameliyat olan kişi başka birisi oluyor tamamen ifade gidiyor yüzde maske varmış gibi ben onu 55 olunca düşünüyorumHarika olmus, cok dogal, cok guzel, cok genclesmissiniz, ben yapririrsam omur boyu kalici olanlardan yaptircam.
Erimeyen ipler komple kaliyor, yaslanmaya ordan devam ediyosun demisti gorustugum bi yer. Ama cok guzellesmissin vala tebriklerBende öyle istedim ama ömür boyu kalıcı hiçbirşey yok ameliyat var ama ameliyat olan kişi başka birisi oluyor tamamen ifade gidiyor yüzde maske varmış gibi ben onu 55 olunca düşünüyorum
Teşekkür ederimYazdım özelden
Ikinci günüm arkadaşlar gece çok ağrım oldu.ama sonuç şimdiden çok güzel resim bırakıyorum.
Ikinci günüm arkadaşlar gece çok ağrım oldu.ama sonuç şimdiden çok güzel resim bırakıyorum.
Hangi kolajen hapını kullanıyorsunuz acaba?Farketti ben kolajen hapı kullanıyorum diyorum onun etkisi.goz altina çok etkisi yok benim zaten göz altında sorun yoktu
Hangi kolajen hapını kullanıyorsunuz acaba?
Işlem aynı kullanılan ip farklı yaparken anestezi olduğu için hissetmedim ama işlem sonrası şu an 9 gün oldu ve hala şakalarımda ağrı var.ve yüz üstü yatmak zor olduğu için geceleri uyku sorunu bunun dışında herşey yolunda görsel olarakMerhaba çok güzel olmuş.. Fransız askısı ile ip askı ayrı şeylermiş.. Farklı iki ayrı işlem diye biliyorum..Yaptırken acı hissediyormusunuz?
Tekrardan soylyeyeim cok guzel olmus. Rica etsem doktorun.kimdi soyleyebilir misin canim bana daIşlem aynı kullanılan ip farklı yaparken anestezi olduğu için hissetmedim ama işlem sonrası şu an 9 gün oldu ve hala şakalarımda ağrı var.ve yüz üstü yatmak zor olduğu için geceleri uyku sorunu bunun dışında herşey yolunda görsel olarak
Işlem aynı kullanılan ip farklı yaparken anestezi olduğu için hissetmedim ama işlem sonrası şu an 9 gün oldu ve hala şakalarımda ağrı var.ve yüz üstü yatmak zor olduğu için geceleri uyku sorunu bunun dışında herşey yolunda görsel olarak
Asla yaptırma hem kısa süre dayanıyor hem asma sağlamıyor resim atamıyorum nedense sitede sorun var sanırım çok daha güzel oldu ayna elimden düşmüyorTekrar foto atarmisiniz 10 gun olmus galiba. Fark varmi? Bende dusunuyorum aski. Görüştüğüm yere theardlift diye bi ipten bahsetti. Yuzume 30 tane filan kullancakmis. Kararsizim