• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ip Adresi

he he he. adres yanlış diyenler bu bir tuzaktı. kaçak adsl kullananları tespit etmek için hazırlanmıştır. kaldırın ellerinizi yakalandınız :):Roflol:
:Roflol::Roflol::Roflol: ben hırkızım ben kanun kaçağımı oldum şimdik:1shok::Roflol::Roflol::Roflol:

he he he. adres yanlış diyenler bu bir tuzaktı. kaçak adsl kullananları tespit etmek için hazırlanmıştır. kaldırın ellerinizi yakalandınız :):Roflol:

:1shok::1shok:ya aslında benim doğruydu da ben de sizi denemek için öyle demiştim:1ninca::1ninca:

:Roflol::Roflol:tatlicadiarzutatlicadiarzu

yok arkadaş ben o haritada istanbulda çıkan evi gidip bulacam çıkın evimden kardeşim buranın tapusu eeee ıp si benim üstüme çıkınnn dicem:Roflol::Roflol:güzel evdi yav:Roflol:

valla bnd ehiç bişey yazmıyor çünküm beceremedim beceriksim işte beceriksiz beceriksizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ya linki tıkladım ama hiçbişey çıkmıyo, bi detaylı anlatın şu işin aslını astarını nereye bakıyorsunuz ya:) meraklandım

kızlar sorun sizde değil sitede sorun var.dün direk tıklayınca açılıyordu gösteriyor şimdi değişmiş:)

My IP address & IP location:

New! Now you can Lookup Hosts too. e.G. "msn.com"
IP address info:
My IP address: 88.241.157.10 (copy)
IP country: Turkey
IP Address state: Izmir
IP Address city: Izmir
IP latitude: 38.4072
IP longitude: 27.1503
Your ISP: Turk Telekom
Organization: Turk Telekom

More info about you:
Speed: Cable/DSL
Browser: Internet Explorer 6.0
Get Firefox with Google Toolbar
Referer: Link Silinmiştir.
ama beni dogru gösteriyor uyuz

yanlış çıktı ben izmirdeyim o ankara gösteriyoooo. yanlış işte yanlış yanlış.

ama sadece kendinizi görebilirsiniz arkadaşlar,yani yetkili olmayan,her isteyen başkasını göremez...tabi ıp numaranızı bilmiyorsa...

ıp numaranızı bilen bi kişi istediği an bilgisayarınıza bağlanabilir,istediğini yapabilir,mesela sizi sevmeyen bi kişiyse bilgisayarınızı bile çökertebilir...hiç haberiniz yokken...

Back