Intrasol kullanip faydasini goren var mi?

02panda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2022
89
16
31
Kızlar infertilite olarak başvurduğumuz hastanede hiçbi problemimiz çıkmadı çok şükür. Eşim gayet sağlıklı benim de hormon yada kan değerlerimde hiç bi problem yok. Rahim filmi istedi doktor maddi durumlardan dolayı bu ay değil diğer ay cektirecegiz inşallah. Doktorum kontrol sonrası introsol diye bir ilaç verdi "senin yumurtaliklarini bi çalıştıralım " diyerek ama pcos yok dedi sadece meyilliymis. Bu ilacı kullanıp faydasını gören var mı acaba? Aynı zamanda ovulasyon testi de kullanıyorum.

Düzenli kullanın. Sanırım inositol içerikli birşey. İsminden tahmin ettim sadece,pek bilgim yok. Fakat inositol ise düzenli kullanım lazım bir iki ay. 3 ay da diyorlar. Şifa olsun inşaAllah

Düzenli kullanın. Sanırım inositol içerikli birşey. İsminden tahmin ettim sadece,pek bilgim yok. Fakat inositol ise düzenli kullanım lazım bir iki ay. 3 ay da diyorlar. Şifa olsun inşaAllah
Evet inositol içerikli. Teşekkür ederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…