Ben kalp atışına kadar 1 kutu kortizon kullandımMerhaba, benim de 3. Transferim olacak ve 4 adet pgt geçirmiş embriyodan son 1 tane kaldı,o yüzden degerli. Sıfırdan sürece başlamak çok zor.Doktorum bugün intralipid serum mu kullansak acaba ama piyasada bulunmuyor bir bakalım dedi.Bir de bağışıklığı zayıflatmak için kortizon ilacından vb bahsetti.Serumu temin etmeye çalışacağım,yazdiklariniz cesaret verici oldu.Acaba siz de bağışıklık zayıflatıcı vb. kortizon falan kullandınız mi serumla beraber? Ya da bu konuyla ilgili bilginiz var mı? Deneyiminizi paylasirsaniz sevinirim.
Canm hiç kimse kurumu ve doktoru bu şekilde savunamaz. Ben de merkeze gidiyorum doktorumdan memnunum ama onu bu kadar övemem. Diğer merkezlerde 3 başarısız denemem vardı. İlk defa burda burda 4. denemede pozitifi gördüm ama düşük oldu. Şuan 5. denememe başlıyorum ama aynı tedavi uygulanıyor. Cd56 testini bana yapabilirdi ben internetten okuyorum öğreniyorum. Bir sonraki kontrolde yapmasını isteyecek. Yani farklı hiçbişey yapılmıyor. O arkadaşın söylediklerine inanmayın benceBu arkadaş ilk günden beri bahçeciyi öve öve bir hal oldu özellikle zekiyi ben şüpheleniyorum reklam için burda olduğundan
Ben de bu sebepten reklam diyorum işte canım var onda bir durumCanm hiç kimse kurumu ve doktoru bu şekilde savunamaz. Ben de merkeze gidiyorum doktorumdan memnunum ama onu bu kadar övemem. Diğer merkezlerde 3 başarısız denemem vardı. İlk defa burda burda 4. denemede pozitifi gördüm ama düşük oldu. Şuan 5. denememe başlıyorum ama aynı tedavi uygulanıyor. Cd56 testini bana yapabilirdi ben internetten okuyorum öğreniyorum. Bir sonraki kontrolde yapmasını isteyecek. Yani farklı hiçbişey yapılmıyor. O arkadaşın söylediklerine inanmayın bence
Ben yazdığı mesajlara baktım canm zeki hoca ve Diyarbakır bahçeci dışında hiçbir konuda yorum yapmamış. O yüzden bence mesajları dikkate almayın.Ben de bu sebepten reklam diyorum işte canım var onda bir durum
Sen naptın canım başladın mı tedaviye çalışırken de zor oluyor ama mecbur de miBen yazdığı mesajlara baktım canm zeki hoca ve Diyarbakır bahçeci dışında hiçbir konuda yorum yapmamış. O yüzden bence mesajları dikkate almayın.
Maalesefojul zamanına denk geldi. Dün itibariyle iğnelere başladım canm. İki tane yumurta görüldü. Rezervim 0,53. Bakalım belki ilerleyen günlerde belki sayı artar. Sen ne durumdasın canm ne yaptınSen naptın canım başladın mı tedaviye çalışırken de zor oluyor ama mecbur de mi
Hayırlısıyla olur inşallah canım ben bekliyorum sömestir tatiline kadar o zamana kadar da takviye alacağım eşime de macun yaptırdık iki taraf da güçlensin diyeMaalesefojul zamanına denk geldi. Dün itibariyle iğnelere başladım canm. İki tane yumurta görüldü. Rezervim 0,53. Bakalım belki ilerleyen günlerde belki sayı artar. Sen ne durumdasın canm ne yaptın
Hayırlısı olur insallah canm. Beklemek en zor olanı herhalde. Ben tedaviye başlamak için 4 ay bekledim. Ama bu süreçte takviye alman çok iyiHayırlısıyla olur inşallah canım ben bekliyorum sömestir tatiline kadar o zamana kadar da takviye alacağım eşime de macun yaptırdık iki taraf da güçlensin diye
Benim başlamaya cesaretim yok canım embriyo bile oluşmuyor ki bendeHayırlısı olur insallah canm. Beklemek en zor olanı herhalde. Ben tedaviye başlamak için 4 ay bekledim. Ama bu süreçte takviye alman çok iyi
Benm okulumda da öyle canm. 3 4 yıldır korunan arkadaşlar maşallahh korunmayı bıraktıkları ay hamile kaldı. Kimseyle görüşmek istemiyorum. RABBİM inşallahh yüzümüze bakar da biz en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruzBenim başlamaya cesaretim yok canım embriyo bile oluşmuyor ki bendeeski çalıştığım okula gittim maşallah herkes hamile keşke gitmeseydim dedim
Amiiin canım amin inşallah tez vakitteBenm okulumda da öyle canm. 3 4 yıldır korunan arkadaşlar maşallahh korunmayı bıraktıkları ay hamile kaldı. Kimseyle görüşmek istemiyorum. RABBİM inşallahh yüzümüze bakar da biz en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz
Canm öncesinde test yaptın mı yoksa test yapmadan mı kullandınMerhaba intralipid bulamayanlar muadili olan omegaven serum kullanabilir izotonik ile, benim doktorum o şekilde verdi
Canm öncesinde test yaptın mı yoksa test yapmadan mı kullandın
Canım ben transfer günü için okadar zorlandım ki bulmakta anlatamam., sonrakı surecte birdaha alcakmıyım serum bılmıyorum da gerek olursa bana bi tane ayırabılır mısın ,sanırım sonuca gore bellı olcak(10 gün sonra) ,çok tesekkurlerArkadaşlar merhaba, doğumum çok yaklaştı, elimde 4 adet clinoleic serum var, bunları ihtiyacı olan arkadaşlara bedelsiz şekilde vermek istiyorum. Sanırım şu an tanesinin fiyatı 400 lira civarı. Benim işimi gördü, mart ayına kadar son kullanma tarihi var. Benim elimde ziyan olacağına birinin işine yarasın diyorum.
Bebeğini saglıkla kucagına al insallah,ben de pazartesi transfer oldum,nolur bize de dua et ,hamıle duası kabul olur inşallahArkadaşlar merhaba, doğumum çok yaklaştı, elimde 4 adet clinoleic serum var, bunları ihtiyacı olan arkadaşlara bedelsiz şekilde vermek istiyorum. Sanırım şu an tanesinin fiyatı 400 lira civarı. Benim işimi gördü, mart ayına kadar son kullanma tarihi var. Benim elimde ziyan olacağına birinin işine yarasın diyorum.
Canım sen çok kez mi kullandın serum.yani bi transfer öncesi bi de transfer günü degilmiArkadaşlar merhaba, doğumum çok yaklaştı, elimde 4 adet clinoleic serum var, bunları ihtiyacı olan arkadaşlara bedelsiz şekilde vermek istiyorum. Sanırım şu an tanesinin fiyatı 400 lira civarı. Benim işimi gördü, mart ayına kadar son kullanma tarihi var. Benim elimde ziyan olacağına birinin işine yarasın diyorum.