• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Intracell yaptıran var mı?

ya aslında benim içerde bir kaç aktif sivilcem varmış beze şeklinde roaccutane da kullandım aslında ama halen var bir kaç tane onlar iğneyi yiyince yüzeye vuruo ama alnımda hiç sivilcelenme olmuyor mesela hep deri altında bezelerin olduğu alanlar kırmızı sivilceye dönüyor şöle diyim cumartesi oldum ben 2. seansı. Pazartesi yüzüm kızarık ve şişti(aşırı değil), salı daha iyi, bugün çok daha iyi. Çok çabuk iyileşiyor. Normalde benim sivilcelerim bu kadar çabuk iyileşmezdi. Hani ağda yaptığınız yer kızarır da bir iki güne kaybolur ya kızarıklık onun gibi sanırım :) PRP yalnız acaip iyi bir şey sanırım onu herkesin senede bir kaç yaptırmasında fayda var. Normal fiyatı ne kadar bilen var mı? Bana doktor intracelle uyguladığı için ayrıyetten onun fiyatını sormaya gerek duymadım. Kızlar bir de doktor PRP nize bakınca hemen anlıo sigara içip içmediğinizi :D Bana sigara içmediğiniz çok belli PRP'niz çok güzel dedi. Sanırım sigara içenlerde daha koyu renk oluor rengi. Normalde evingen e ampullerde sarı e vitamini yağı var ya onun gibi bir sıvı bu PRP denilen şey. Kendi kanınızdan oluşuyor. Yüzünüzü gerio sürünce. Aynı yumurta akı sürmüş gibi oluo cildiniz. Gergin. Umarım bu seansdan daha iyi sonuçlar alırım.

merhaba son durum nedir şişlikler geçtikten sonra cildiniz eski halinemi döndü yoksa çukurlarınızda iyileşme oldumu?

.......................................................................................................................

...................................................................................................................................................................................

...........................................................................................................................................................................

.......................................................................................................................................................................................

Back
X