- 27 Ağustos 2020
- 176
- 214
- 24
-
- Konu Sahibi kayisikurusu
Doktorum humic yazdi günde iki kere kullanmam için.aranızda intim yıkama jeli kullanan var mı? ben eczaneden winactive aldım eczaneden haftada bir kullanırım her duşta kullanmam zaten bi zararı olur mu kullanan var mı iyi bir marka mı sizce? bir de daha iyileri varsa önerebilir misiniz?
memnun musunuz? bende fazla antibiyotik kullanımından ilk defa mantar oluştu o yüzden aldım daha önce sadece suyla temizliyordumDoktorum humic yazdi günde iki kere kullanmam için.
duş jeli ve sabun oranın phına uygun değil diye suyla temizlemeyi önerirdi hep doktorum ama antibiyotik yüzünden mantar çıktığı için bende eczaneden winactive aldım bi dahakine sebamed alırım çok sık kullanmaktan korkuyorum zararlıdır diyeBen kullanırım. Bazen akıntı artacak gibi geldiğinde her duşta kullanıyorum yani günde bi kez. Bazen günlerce kullanmam. Umumi tuvalet sonrası kullanırım hemen duş alamayacaksam. Genelde duş jeli kullanırım ben bazen sabun kullanıyorum. Sabunlu banyolardan sonra da muhakkak kullanırım. Bence en güzeli sebamed. Ama benim problem çıkmaz genelde o yüzden nivea filan kullanıyorum.
Tabi uygun değil ama ben kalıntılara karşı tam banyodan çıkmadan intim jelle yıkarım. O markayı bilmiyorum belki memnun kalırsınız.duş jeli ve sabun oranın phına uygun değil diye suyla temizlemeyi önerirdi hep doktorum ama antibiyotik yüzünden mantar çıktığı için bende eczaneden winactive aldım bi dahakine sebamed alırım çok sık kullanmaktan korkuyorum zararlıdır diye
Evet önceden ph dengesi bozuktu. Çünkü sabunla yıkıyordum. Ama bunun gbi jeller ph dengesini koruyor o yuzden de iyilesme sağladı bendememnun musunuz? bende fazla antibiyotik kullanımından ilk defa mantar oluştu o yüzden aldım daha önce sadece suyla temizliyordum
regl esnasında kullanılır mı peki bu jel?Evet önceden ph dengesi bozuktu. Çünkü sabunla yıkıyordum. Ama bunun gbi jeller ph dengesini koruyor o yuzden de iyilesme sağladı bende
Ben Biobellinda markasının intim jelini kullanıyorum çokta memnunum tavsiye ederimaranızda intim yıkama jeli kullanan var mı? ben eczaneden winactive aldım haftada bir kullanırım her duşta kullanmam zaten bi zararı olur mu kullanan var mı iyi bir marka mı sizce? bir de daha iyileri varsa önerebilir misiniz?
Defalarca enfeksiyon geçirdim... doktor günlük pedi, yıkama jellerini (ki içinden değil dışından yikardim) bıraktırdı. Zararliymis dediğine görearanızda intim yıkama jeli kullanan var mı? ben eczaneden winactive aldım haftada bir kullanırım her duşta kullanmam zaten bi zararı olur mu kullanan var mı iyi bir marka mı sizce? bir de daha iyileri varsa önerebilir misiniz?
Regl döneminde hijyene ekstra dikkat edilmesi gerektiğinden ben kullanıyorum zararını görmedimregl esnasında kullanılır mı peki bu jel?
Kurtulabildiniz mi? Eğer kurtulduysanız nasıl?Defalarca enfeksiyon geçirdim... doktor günlük pedi, yıkama jellerini (ki içinden değil dışından yikardim) bıraktırdı. Zararliymis dediğine göre