intim yıkama jeli??

kayisikurusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2020
176
214
24
aranızda intim yıkama jeli kullanan var mı? ben eczaneden winactive aldım haftada bir kullanırım her duşta kullanmam zaten bi zararı olur mu kullanan var mı iyi bir marka mı sizce? bir de daha iyileri varsa önerebilir misiniz?

Son düzenleme:
aranızda intim yıkama jeli kullanan var mı? ben eczaneden winactive aldım eczaneden haftada bir kullanırım her duşta kullanmam zaten bi zararı olur mu kullanan var mı iyi bir marka mı sizce? bir de daha iyileri varsa önerebilir misiniz?
Doktorum humic yazdi günde iki kere kullanmam için.

Ben kullanırım. Bazen akıntı artacak gibi geldiğinde her duşta kullanıyorum yani günde bi kez. Bazen günlerce kullanmam. Umumi tuvalet sonrası kullanırım hemen duş alamayacaksam. Genelde duş jeli kullanırım ben bazen sabun kullanıyorum. Sabunlu banyolardan sonra da muhakkak kullanırım. Bence en güzeli sebamed. Ama benim problem çıkmaz genelde o yüzden nivea filan kullanıyorum. 🤗

Ben kullanırım. Bazen akıntı artacak gibi geldiğinde her duşta kullanıyorum yani günde bi kez. Bazen günlerce kullanmam. Umumi tuvalet sonrası kullanırım hemen duş alamayacaksam. Genelde duş jeli kullanırım ben bazen sabun kullanıyorum. Sabunlu banyolardan sonra da muhakkak kullanırım. Bence en güzeli sebamed. Ama benim problem çıkmaz genelde o yüzden nivea filan kullanıyorum. 🤗
duş jeli ve sabun oranın phına uygun değil diye suyla temizlemeyi önerirdi hep doktorum ama antibiyotik yüzünden mantar çıktığı için bende eczaneden winactive aldım bi dahakine sebamed alırım çok sık kullanmaktan korkuyorum zararlıdır diye

duş jeli ve sabun oranın phına uygun değil diye suyla temizlemeyi önerirdi hep doktorum ama antibiyotik yüzünden mantar çıktığı için bende eczaneden winactive aldım bi dahakine sebamed alırım çok sık kullanmaktan korkuyorum zararlıdır diye
Tabi uygun değil ama ben kalıntılara karşı tam banyodan çıkmadan intim jelle yıkarım. O markayı bilmiyorum belki memnun kalırsınız. 🤗

Ben gvyna kullanıyorum. Cok memnunum. Üniversite zamanlarımda f ile baslayan katalog isi markadan 1 tane almıştım. Sonra kullanmadim bıraktım. Evlendigimden beri gvyna kullanıyorum. Içerigini okumadim ama henuz hicbir zarar vermedi bana. Banyo yapıyorsam once sabun sonra duş jeli yaparım ayni islemi genital bölgeme uygularim. Duş ise sadece duş jeli. Ama sonra bunun cok yanlis oldugunu anladim. Genital bolgeye sürülmemeliymiş. Adet sonrasinda herhangi bir temizleyici kullaniyorum. Dus jeli veya sabun gibi. Haricinde sadece su kullanıyorum artik. Bol su ile temizliyorum. Dakikalarca ve bol su ile.

aranızda intim yıkama jeli kullanan var mı? ben eczaneden winactive aldım haftada bir kullanırım her duşta kullanmam zaten bi zararı olur mu kullanan var mı iyi bir marka mı sizce? bir de daha iyileri varsa önerebilir misiniz?
Ben Biobellinda markasının intim jelini kullanıyorum çokta memnunum tavsiye ederim 👍

Ben de bir ara moos intim likid almıştım, 3 kadın doğum doktoruna sordum. Üçü de herhangi bir markayı önermedi. Bol su ile yıkayın, bu tarz şeyler bir süre sonra vajinanın doğal florasını bozarak kendine muhtaç hale getiriyor dedi birisi de. Zaten paketini açmamıştım, aldığım eczaneye iade ettim.

eğer flora ile ilgili bir sorun yaşıyorsanız Duobalance BV diye bir takviye var. Onu öneririm. Canlı mikroorganizma içeriyor, aynı midemiz için kullandığımız bakteriler gibi düşünün. Onun vajina için olanı. Ben senede 1 kutu alırım mutlaka. İçinde 14 tane var zaten.

Defalarca enfeksiyon geçirdim... doktor günlük pedi, yıkama jellerini (ki içinden değil dışından yikardim) bıraktırdı. Zararliymis dediğine göre

X