• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

intikam hırsı ile kendimi mahvettim

irosipok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2023
184
27
13
20
bunları yazarken bile agliyom ben 3 sene once bi cocugu sevdim cocuk bana 2 sene psikolojik siddet uyguladı hakaret küfür tehdit asagilama travmalarımla dalga gecmek intihar etmemi soylemek her seyi yaptı

2 senenın sonunda psikolojim bbozuldu ve ben tedavi gormeye basladım okb tehşisi konuldu ben intikam hırsına büründüm insanlıktan cıktım cocuga yapabileceğim her türlü kotulugu yaptım iftira ihanet darp tehdit taciz ailesini polislik ypama arkadasları ile arasını bozma vs her sey gercekten 1 sene boyunca cocugun hayatını mahvetmek icin yapabilecegim her seyi yaptım

ama o asla mahvolmadı ben daha cok hirs yaptım onu herkese rezil ettim sonra isin icine aileler girdi ailesi o istemediği için beni dava etmediler ben irademi kaybetmis gibiydim ilac kullanırken sonra ben bıraktım ilaclari cocugu da bıraktım 4 ay oldu ne aradım ne yazdım ama o kadar cok vicdan azabı cekiyorum ve özlüyorum ki dayanamıyorum yasadigimddan bisi anlamıyorum canım cok yanıyor

bazilariniz belki dersiniz o da yaptı neden cekiyorsun vicdan azabı ama o onun vicdanına kalmıs benım vicdanım rahat degil canım cok yanıyor intihar etmeyi bile denedim gram yüzüm yok helallik istemeye bile o hayatına devam edıyor ben kendımı mahvettım napıcam nasıl toparlıcam bu vicdan beni öldürecek nolur yardım edin

Tedaviden önce mi oldu bu olaylar? Aileniz öğrenmedi mi böyle polislik vakalar falan?

Tedaviden önce mi oldu bu olaylar? Aileniz öğrenmedi mi böyle polislik vakalar falan?
Ailemin haberi var intihar ettiğimde öğrendiler tedavi sırasında kötülük yaptım o bana zarar verdiği zamanlar tedavi gormuyordum

Ne gerek vardı böyle seylere? 3 senen gitmis zaman satın alınmıyor ki değerlendiresin

Hiç öyle bir şey demeyiz. 18 yaşında bütün bunları nasıl yapabildin bilmiyorum ama intihar saçma bir düşünce ve hiçbir şeyin telafisi değil.
yani öyle düşünen insanlar da olduğu için yazdım o kısmı telafisi olmadığını ve saçma olduğunu biliyorum dediğim gibi mantığım devre disiydi

evet dediğim gibi işte vicdan azabı yakamı bırakmıyor bı turlu devam etmeye calissam da
Üniversite okuyor musun ya da hazırlık var mı? Hayatını kurtarmaya bak bence, illa vicdanım rahatlasın diyorsan sana iyi gelecek şeyler yap: sokak hayvanlarına mama ver, insanlara yardım edebileceğin konularda yardımcı olmaya çalış vs... Unutursun zamanla.

Ailemin haberi var intihar ettiğimde öğrendiler tedavi sırasında kötülük yaptım o bana zarar verdiği zamanlar tedavi gormuyordum
Hepimiz az çok hata yapıyoruz. O yaşlarda saçma sapan şeyler oluyor. Bazıları senin gibi yoğun yaşıyor bu yaşları, bu duyguları, bazıları daha hafif. Bu seni kötü, eksik, sevilmeyecek kişi yapmıyor. Sen farkındasın zaten yanlışlarının. 4 ay olmuş bak, ne güzel hiç muhatap olmamışsın. Demek ki durabiliyorsun. Devam et böyle...
Tedavini gör güzelce. Geleceğini düşün, ünv ve meslek seçimine odaklan.
Olan oldu, değistiremezsin ki. Helallik falan için de iletişim kurma sakın. İnançlıysan tövbe et, hep dua et affetmek ve affedilmek için.
Daha yolun başındasın. Neler neler yaşayacaksın, hayatına kimler kimler girecek. Hiçbir şey ve hiç kimse için ne intihar etmeye ne de kendini bu denli ortaya koymaya gerek var. Sadece dinlen...

evet dediğim gibi işte vicdan azabı yakamı bırakmıyor bı turlu devam etmeye calissam da

Sorun vicdan azabi duymaniz degil, sorun bir sekilde o cocukla bag icinde kalma arzunuz.

Aslinda vicdan azabi duymuyosunuz, su an ortada kalan / kalabilecek / karsi tarafın izin verdigi tek duygu bu "vicdan azabi"

Siz o kisiyle baginiz kalsin istediginiz icin, ona karsi duygu beslemek zorunda oldugunuzu dusundugunuz icin "vicdan azabı" duydugunuzu zannediyorsunuz.

Üniversite okuyor musun ya da hazırlık var mı? Hayatını kurtarmaya bak bence, illa vicdanım rahatlasın diyorsan sana iyi gelecek şeyler yap: sokak hayvanlarına mama ver, insanlara yardım edebileceğin konularda yardımcı olmaya çalış vs... Unutursun zamanla.
Okuyordum tedavi görürken bırakmıştım bu sene de tutmadi sokak hayvanı vs besliyorum ama işte nebiliyim

Hepimiz az çok hata yapıyoruz. O yaşlarda saçma sapan şeyler oluyor. Bazıları senin gibi yoğun yaşıyor bu yaşları, bu duyguları, bazıları daha hafif. Bu seni kötü, eksik, sevilmeyecek kişi yapmıyor. Sen farkındasın zaten yanlışlarının. 4 ay olmuş bak, ne güzel hiç muhatap olmamışsın. Demek ki durabiliyorsun. Devam et böyle...
Tedavini gör güzelce. Geleceğini düşün, ünv ve meslek seçimine odaklan.
Olan oldu, değistiremezsin ki. Helallik falan için de iletişim kurma sakın. İnançlıysan tövbe et, hep dua et affetmek ve affedilmek için.
Daha yolun başındasın. Neler neler yaşayacaksın, hayatına kimler kimler girecek. Hiçbir şey ve hiç kimse için ne intihar etmeye ne de kendini bu denli ortaya koymaya gerek var. Sadece dinlen...
Haklısın deniyorum ama dört ay nasıl geçti bı bilsen telefonumu bir kere bile kapatmadim arayan her yabancı numaraya koştum stalklamadigim bir günüm geçmedi keşke unutabilsem bir şeyleri deniyorum tedaviyi bıraktım ilaçlar bana kötü geliyor iradesizlesiyorum

Sorun vicdan azabi duymaniz degil, sorun bir sekilde o cocukla bag icinde kalma arzunuz.

Aslinda vicdan azabi duymuyosunuz, su an ortada kalan / kalabilecek / karsi tarafın izin verdigi tek duygu bu "vicdan azabi"

Siz o kisiyle baginiz kalsin istediginiz icin, ona karsi duygu beslemek zorunda oldugunuzu dusundugunuz icin "vicdan azabı" duydugunuzu zannediyorsunuz.
Belki de öyledir...

Haklısın deniyorum ama dört ay nasıl geçti bı bilsen telefonumu bir kere bile kapatmadim arayan her yabancı numaraya koştum stalklamadigim bir günüm geçmedi keşke unutabilsem bir şeyleri deniyorum tedaviyi bıraktım ilaçlar bana kötü geliyor iradesizlesiyorum

Ilaclar size kotu geliyorsa degistirilmesini ya da dozunun ayarlanmasini isteyin. Intihara meyilli birinin, intihar gecmisi olan birinin ilaclairni bırakması cok tehlikeli.

Yapmayın
Tedaviniz hayatinizin kaybettiginiz 3 yili icin degil, kazanabileceginiz omrunuz icin kiymetli. Tedavinize odaklanin, ona siginin.

Back