intikam almak üzereyimm

tamam kızlar çok düşündüm ve hiçbirşey yapmayacağım.

aklıma böyle fikirler gelmemesi için msnimi kullanmayıp başka msn açacağım..

herkese teşekkür ederim.

hiç bulaşmayın derim
bu bir intikam şekli değil neden derseniz adam zaten şeref yoksunu pişkinliğe verecektir
olan sizin güzelim ilişkinize olur
geçmiş gitmiş bir ilişki ve beş para etmez biri için değmez

çok doğru karar,kesinlikle bir şey yapma canım,
bir daha arar ya da msn de yazar ise de 7 ceddine bildiğin bilmediğin tüm küfürleri edersin karısına şikayet edersin dingili

bilerek senle yakınlaşmak istiyor çünkü, sen farklı sehirdesin ve karısının kulagına gitme ihtimali yok.
herhangi bi duygusallık yok. tersle gitsin

hiçbir şey yapmamak doğru karar. otogarda falan bekletmek seni de kücük düşürür, başta umut vermek vs.

kurtuldun diye düşün, intikam düşünme artık.

hiçbir şekilde ne mail at,ne de terminalde beklet..
hiç cvp vermemek yeterince dokunur ona..
sakın ters bile olsa, cvp vererek yüzgöz olma yoluna gitme, daha çok hırs yapabilir bu kez de..
sessiz ol ve kapat konuyu..
zaten bu biçimde senin ağırlığınla ezilecektir..

camura tas atarsan uzerine sicrar.hic cevap vermeyin, msninizi degistirin ve kapatin o adresi.yazsin dursun o.yeni iliskiniz var zaten.o yolunu secmis sizde yeni younuzu secmissiniz.ne isiniz olsun evli biriyle..hem lafada bak sevismek istiyormus.o size deger bile vermemis.cinsel meta olarak gormus sizi sadece..kendine heyecan ariyor resmen..tovbe tovbe, boyle bir pislik icin insan kolunu bile kimildatmaz.hic mi hic degmez..

Bence de bişey yapmamak en mantıklısı.Sen erkek arkadaşına odaklan,diğerini düşünme bile.. Haketmiyor çünkü..
Terbiyesiz insanmış..
Amaaaaaa.......
Aslında şöyle yapmak ne güzel olurdu (sadece düşünce);
Mesela diyebilirsin ki; ''bana eşinin mail adresini yada tel no'sunu ver de onun iznini alalım istediğin şey konusunda''
Bir daha ölse aramaz sormaz seni..Korkar deli gibi

Son düzenleme:
Ava giderken avlanmayasın sakın...Belki bu da onun oyunudur sen kabul ettiğin an sevgiline gönderecek maili...Huzurunu hiç bozma bana kalırsa cevap bile verme değmez.

Sevdiğin insanın evli olduğunu daha doğrusu evlendiğini öğrenmek çok aşşağılayıcı sana hak veriyorum. Ama sakın bulaşma. Sakın. Bulaşırsan onun pisliği sana da bulaşır. En iyisi unutup gitmek nefret zaten kalbe yük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…