intikam almak üzereyimm

Bu durumda en kötü durumda olan sen değil karısı bence canım.
Karısının hiçbirşeyden besbelli ki haberi bile yok.
Sana değer veren birini bulmuşsun.
Böyle birisi yüzünden bence kaybetme onu.
Hiç cevap bile verme.
Böylelikle muhatap bile almamış olursun..
Sana bu kadar kötülük yapan bir insana olumsuz olarak cevap versen bile tekrardan hayatına sokmuş olacaksın aslında..
Allahından bulsun..

çok doğru diyosun canım yaa

onu o sogukda bekletıcende elıne ne gecıcek eşine sölesen daha ıyı bı ıntıkam olur cunkı ne mal oldugunu anlar daha belkı senn gıbı kac kısıye yazıyo tabı sen karısmak ıstemıosun o ayrı yazdıgı maıle baksana senı kulanıp atmak ıstıor neymıs yok oda aldatmıyacakmıs sende senn en buyuk ıntıkamın sessız kalmak ve sevgılınle olmak zaten oda senn hayatında bırı oldugu nu bılıyodur bence sen sessız kalınca dahada kudurur

hayatımdada kimseyi küçmsemedim ama ona şöyle bi mail atsam o da kendini aşağılanmış hisseder mi

'gelmişsin kaç yaşına bacak kafdar boyunla bi eş bulmuşsun şükredeceğine aldatma derdindesin ama özgüvenini takdir ettim doğrusu

eşine ulaşmam imkansız değil bi kadını hayatını mahvediyosun adiliğinle...hareketlerine dikkat et eşinin kıymetini bil senin gibi serf.....le evli olduğu için...öğrenmesini istemezsin heralde

o zaman bu özgüvenden vazgeç sen kimsinki benle son kez bişi yaşayacaksın sevgilimi asla aldatmam o kadar aşağılık adi bi yaratık değilim ama aldatcak olsamda bu senin gibi yaşlı evli biriyle değil genç yakışıklı bekar en azından biraz şerefli biri olurdu'

bilmwmki böe yazsam aşağılanmış hissedermi

yaz kız valla

nasıl oluyor bu?

belli ki bir şeyler yaşamışsınız. ama o seni değil, şu an evlenmiş olduğu kızı tercih etmiş. seni sevmediği de gün gibi ortada.
bence intikammış şuymuş buymuş uğraşma. onunla hiç hoş bi ilişkin olmadığını kabullen ve yol al.

yol al ne demek ya ben mi gidip adamı buldum dikkatli kelime seç

Onaylıyorum kesinlikle.

daha lisede başıyorsunuz cinselliğe,3 yıl saçma sapan bir ilişki,evli adamla gereksiz intikam oyunları.....Allahım bu gençlere akıl fikir ver.....

ben beni seviyo diye bişey mi iddia ettim? onla şuan bi ilişkimde yok eskiden olan ilşkim hoş mu değil mi size düşmez..

yol al lafını kabul etmiyorum siz yol alın bence gereksiz cümlelerden

Bence intikama değmez. Böyle davranmak onu umursadığın anlamına gelir.
Hiç görüşme bence. Sil, çıkar hayatından..Böylesi erkeklere daha çok koyuyor.
Ayrıca sevgiline bilgi vermekten çekinmeye bilir. Daha çok sıkıntı yaratabilir.

Evet canımız yandığı zaman intikam almak istiyoruz..Zaman zaman bende düşünmüşümdür mesela erkek arkadaşımdan ilk ayrıldığım zamanlarda oda benim gibi üzülsün acı çeksin istemiştim yanii ayrıldığımıza falan ve ne yapsam üzülür diye düşündüm.Fakat sonra anladım kii bunlaaarr çok boşşş hayaller arkadaşımm.

Karşındaki insan seni umursamıyor olabilir hani ne yaparsan yap takmayacaktır belki yada niye intikam için bile olsa o insanı düşesin kiii.Ayrıca senin başka bir erkek arkadaşın var ve bu olayı öğrenirse senden ayrılır.s...sizin teki için değer mi?

İlla birşey yapıcaksan eşini tanıyorsan eşini ara maili göster , görsün eşinin ne mal olduğunu..

Ama sanırım yerinde olsan ben bunuda yapmazdım.Kadına acırdım belki çok mutludur mutluluğunu bozmak istemezdim.Senin yapacağın en mantıklı şey hiç cvp vermemk..

daha lisede başıyorsunuz cinselliğe,3 yıl saçma sapan bir ilişki,evli adamla gereksiz intikam oyunları.....Allahım bu gençlere akıl fikir ver.....

Aynen bu cümlenize içtenlikle katılıyorum..Üniversite mezunuyum şuana kadar sevgililerimin en fazla elini tutmuşumdur ben mi geri kafalıyım millet mi çok hızlı çözemedim.Bu gençlik gerçkten nereye gidiyor anlamış değilim..

Canım bak erkekler bizim gibi düşünmüyor onlar düz düşünürler sen ondan intikam almak için yaparsın o onu unutamadığın için yapıyorsun sanır daha çok başına bela olur.
bence sakın ama sakın onla görüşme yazık değilmi seni seven erkek arkadaşına kendini erkek arkadaşının yerine koy o sana bunu yapsaydı eski sevdiğiyle görüşseydi sen ne hissederdin
diğer adam seninle boş zamanını geçirmek için takılmış kusura bakma ama sana değer veriyor olsaydı en azından evlenmeden önce seni arayıpta söylerdi sana değer vermeyen birine sen cevap vererek değer vermiş olacaksın inan buluşmaya gitmesende onunla konuştuğun için bile o adamı havaya sokmuş olacaksın
düşünsene ya aksilik olurda sevgilinin görür veya tanıdığı falan görürse onun kulagına giderse değmeyecek bir adamdan intikam almak için seni seveni kaybetmeye değermi
Onun amacı belli senin ona aşık olduğunu biliyor eşiylede cicim aylarını geçtiler tabi eşi cepte seninle güzel zamalar geçirip seni kullanmak istiyor
Erkeklerin bizim gibi ince düşünmesini bekleme ben bekledim ve hep mutsuz oldum arık beklemiyorum çook mutluyum sen ne dersen de ne yaparsan yap o adam anlamaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…