- Konu Sahibi coffeetiryaki
-
kızlar lise sonda biriyle tanıştım 6 yaş büyüktü benden aşık oldum ona deli gibi beni sevdiğini söylerdi ama çok nadir arardı..ilk yıl kazanamadım sınavı 1 yıl dersaneye gittim..hayatımdahala o vadır..üniversite 1deyim hayatımda o vardı..ama başka şehirdeydi arada geliyordu yanıma bende bi kaç kez onun yanında gitmiştm..birden aramaları kesildi msnde karşılaştık aylarca msnde girmemeşti evlenmiş şok oldum resmen
güya çıktığımız bu 3 yıl boyunca benle sohbet etmedi yazmakta çok zor hatırlamakta benle yüzeysel ilşki yaşadı ve görüştüğümüzde sadece bunu yaşadık..benle birlikte olmadı olmak istemedi yoksa ben o gözü kralıkla o cahillikle olurdum
evlendiğini öğrendiğimde kafama dank etti işte herşey..kendimi onursuz aşağılık bi insan gibi gördüm ama ne suçum vardı ben aşık olmuştum..sonrada hak ettiğim değeri bana veren bi erkek arkadaşım oldu hala onlayım
herneyse bu evlenen pislik bana maille ulaştı 1 haftadır yazıp yazmaam konusunda kararsızdım ama dayanamıyorum.. senle son kez sevişmek istiyorum kokunu unutamadım yazmış..ağlamktan öldüm ben bu kadar düşük birimiyim evli adama dokuncam
intikam almak istiyorum onu bi gece ankaraya çağırıp terminalde bekletmek istiyorum sonrada enayi gibi eskişehire dönmesini istiyorum...
ama tek korkum bunun intikamını alır mı benden sevgilimi bulup coffeetiryaki beni ankaraya çağırdı diye gösterirmi acaba ona yazı yazsam
sevgilimse o pisliği biliyor bana yaşattığı acıları onla görüştüğümü öğrenirse asla affetmez beni...görüşmek derken intikam almak için iletişime geçtiğimi öğrensede affetmez..ama evli bi adam cesaret edemez bence sevgilime ulaşmaya
Bu durumda en kötü durumda olan sen değil karısı bence canım.
Karısının hiçbirşeyden besbelli ki haberi bile yok.
Sana değer veren birini bulmuşsun.
Böyle birisi yüzünden bence kaybetme onu.
Hiç cevap bile verme.
Böylelikle muhatap bile almamış olursun..
Sana bu kadar kötülük yapan bir insana olumsuz olarak cevap versen bile tekrardan hayatına sokmuş olacaksın aslında..
Allahından bulsun..
yaz kız vallahayatımdada kimseyi küçmsemedim ama ona şöyle bi mail atsam o da kendini aşağılanmış hisseder mi
'gelmişsin kaç yaşına bacak kafdar boyunla bi eş bulmuşsun şükredeceğine aldatma derdindesin ama özgüvenini takdir ettim doğrusu
eşine ulaşmam imkansız değil bi kadını hayatını mahvediyosun adiliğinle...hareketlerine dikkat et eşinin kıymetini bil senin gibi serf.....le evli olduğu için...öğrenmesini istemezsin heralde
o zaman bu özgüvenden vazgeç sen kimsinki benle son kez bişi yaşayacaksın sevgilimi asla aldatmam o kadar aşağılık adi bi yaratık değilim ama aldatcak olsamda bu senin gibi yaşlı evli biriyle değil genç yakışıklı bekar en azından biraz şerefli biri olurdu'
bilmwmki böe yazsam aşağılanmış hissedermi
benle yüzeysel ilşki yaşadı ve görüştüğümüzde sadece bunu yaşadık..benle birlikte olmadı olmak istemedi yoksa ben o gözü kralıkla o cahillikle olurdum
senle son kez sevişmek istiyorum yazmış..
nasıl oluyor bu?
belli ki bir şeyler yaşamışsınız. ama o seni değil, şu an evlenmiş olduğu kızı tercih etmiş. seni sevmediği de gün gibi ortada.
bence intikammış şuymuş buymuş uğraşma. onunla hiç hoş bi ilişkin olmadığını kabullen ve yol al.
hayatımdada kimseyi küçmsemedim ama ona şöyle bi mail atsam o da kendini aşağılanmış hisseder mi
'gelmişsin kaç yaşına bacak kafdar boyunla bi eş bulmuşsun şükredeceğine aldatma derdindesin ama özgüvenini takdir ettim doğrusu
eşine ulaşmam imkansız değil bi kadını hayatını mahvediyosun adiliğinle...hareketlerine dikkat et eşinin kıymetini bil senin gibi serf.....le evli olduğu için...öğrenmesini istemezsin heralde
o zaman bu özgüvenden vazgeç sen kimsinki benle son kez bişi yaşayacaksın sevgilimi asla aldatmam o kadar aşağılık adi bi yaratık değilim ama aldatcak olsamda bu senin gibi yaşlı evli biriyle değil genç yakışıklı bekar en azından biraz şerefli biri olurdu'
bilmwmki böe yazsam aşağılanmış hissedermi
Onaylıyorum kesinlikle.
tamamdırrr :dbu da intikam gibi olacak
daha lisede başıyorsunuz cinselliğe,3 yıl saçma sapan bir ilişki,evli adamla gereksiz intikam oyunları.....Allahım bu gençlere akıl fikir ver.....
daha lisede başıyorsunuz cinselliğe,3 yıl saçma sapan bir ilişki,evli adamla gereksiz intikam oyunları.....Allahım bu gençlere akıl fikir ver.....
nasıl oluyor bu?
belli ki bir şeyler yaşamışsınız. ama o seni değil, şu an evlenmiş olduğu kızı tercih etmiş. seni sevmediği de gün gibi ortada.
bence intikammış şuymuş buymuş uğraşma. onunla hiç hoş bi ilişkin olmadığını kabullen ve yol al.
Allah korusunda kızınız yanlış bi insana aşık olursa bu kadar katı olamayacağınıza eminm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?