intikam almak üzereyimm

evet cnm eskişehirde yaşıyor

hepiniz haklısınız kızlar bu intikm olayı başıma bela olabilir cevap vermeyip yeni bi msn açacağım

teşekkürler yardımlar için

Zaten iliskiniz derin değilmiş, sana vaadlerde bulunmamış.

Bu, onun haklı olduğunu göstermez tabi ama onun o iğrenç seviyesine düşme bence.

Yukarıya havale et ve kesinlikle ondan uzak dur.

Zaten iliskiniz derin değilmiş, sana vaadlerde bulunmamış.

Bu, onun haklı olduğunu göstermez tabi ama onun o iğrenç seviyesine düşme bence.

Yukarıya havale et ve kesinlikle ondan uzak dur.

vaadlerde bulunmadı ama bana hep ölen kadar yanında olacağım derdi

demekki söylemek istediği buymuş

neyse yapmayacağım zaten bişey. zarar görmekten korkuyorum

Ondan intikam almak istemen hala ona değer verdiğin anlamına gelir. Diyelim ki çağırdın mal gibi terminalde beklettin; ne kadar kızsa da, aptal yerine konmuş olsa da içten içe hoşuna gider. Bunu bir oyun olarak bile görebilir. Ona verebileceğin en güzel acı görmemezlikten gelmen olacaktır. Unutulduğunu anlayınca çok üzülecek zaten.

Ne şiş yansın ne kebap, evlilik olayını halletmiş şimdi de metreste sıra. İntikam almayı düşünmen çok soğal sinir edici bir durum tabi ki. Bence eşine söyleyeceğinizi ima eden bir mail atın korkudan ne yapacağını şaşırsın adi herif! Bir şey yapmanıza gerek yok başka.

Bence siz aşka hiç bulaşmayın,tüm hayatınız aşk üzerine. Beceremiyorsunuz kabul edin

Yok mu işiniz,okulunuz merak ettim

Çok mu zor tflnu,msnyi değişmek?

Başka şehirde ve evli biri ne yapabilirsiniz ki?

Bu sitede kimse size şunu yap bunu yap demez. Yüzeysel veya değil bi beraberliğiniz olmuş

Sonuçta kimse sizi zorlamadı bunları yaparken. Unutun gitsin ve bi kaç yıl hiç aşk yaşamayın

kızlar vazgeçtim zaten tamam

yardımlarınız için sağolun oyun falan oynamayacağım

3 yıl boyunca neler yaşattı o bana beni sevdiğini işleri olduğunu ondan az görüştüğümüzü ölene kadar hep birlikte olcağımızı söylerdi inanmasaydım evet hatalı benim.

güzel fikir aslında canm yaa

yapabilirim cnm..ondan tiksiniyorum yüzünü görmek istemiyorum intikam almak istememin sebebi ise benim evli bi erkekle ilişki yaşayacak kadar düşük olmamı düşünmesine sinir olmam

Düşük görmek değil, kadınlara değer vermiyor o. Evdekine de sana da bir başkasına da. Kendini aşağılamana gerek yok. Bunlar erkekler için doğal çünkü dediğim gibi kadın onlar için bir HİÇ!

Son düzenleme:
Ben aslında karısına üzüldüm, belki de buralarda bir yerde "kocişim, kocişim" diye geziyordur ama kocişi eski sevgilisiyle yatmak istediğine dair mailler atıyor.Ve o kadın aptal durumuna düşürülüyor.Allah korusun o konumda olsam, ben bilmek isterdim eşimin haysiyetsizliğini.Bence bu yuva bozmak değil, kadının gözünü açıp, onurunu gururunu kurtarmak olur.

Kararsızsanız, bir süre bekleyin, olmadı bu mailleri eşine yollayacağını söyleyin, belki adam olur, tırsar da karısının değerini anlar, olmazsa karısına yollayın, hem adam cezasını bulur, hem kadın kocasının iç yüzünü anlar.

Allah'a havale et.
O şahsiyet için yerinden kımıldamaya değmez.

bence de sonuçlarını iyi düşün. dua etki seninle beraber olmamış. hem beraber olup hem seni bıraksa daha kötüydü. bir nevi sana iyilik yapmış sana dokunmayarak. o yüzden bırak gitsin. şimdiki erkek arkadaşından ayrılma riskini göze alma bence.

kızlar eşinin adını bile bilmiyorum biraz araştırırsam facede falan belki bulabilirim...
şimdilik sadece eşine söylemekle tehdit edeceğim
ama gerçekte eşine söyleyemem :'( bi kadın o kadar yıkılacağı bi durumu benden duymasın...adam zaten arada yapıodur karısı bi şekilde öğrenebilir ne bilim

evet aslında şimdi erkek arkadaşım olmasa buraya konu bile açmadan gece vakti onu ankaraya getirtip mal mal bekletirdim ama sevgilimin öğrenmesi riskni göze alamayacağım

Karısına haber vermekle tehdit edeceksin ama belkide boşanmıştır?

Canım eşinin edını bilmen gerekmiyor benim demek istediğim, adama, "beni bu şekilde rahatsız ettiğini eşini bulup söylememi ister misin?" şeklinde bir mesaj atman. O kadar. Sonrasında ne yazarsa yazsın cevaplama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…