- Konu Sahibi coffeetiryaki
-
sanırım bnm sevgılımde boyle
ne zamandır aklımda soru ısaretlerı vardı offfff ya ne zaman yuzum gulecek uzak mı durmalıyım ?
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/489193-sanirim-aldattim.html
al bu konunda erkek arkadaşını eski sevgilinle aldattığını yazıyorsun.
sanırım bnm sevgılımde boyle
ne zamandır aklımda soru ısaretlerı vardı offfff ya ne zaman yuzum gulecek uzak mı durmalıyım ?
elı kolu durmuyor mesela bnı rahat bırakmıyo ne blım bunun da nıyetı farklı sanırım
karısına ulaş o zmn madem çok intikam almak istiyorsun
valla ben hiç öyle düşünmüyorum hatta adamın ne mal olduğunu öğrensin işte birisi bana böyle yaşatacak bu şekilde yaklaşacak dünyalarını başına yıkarım hatta karısını da kurtarmış olursun. ne biliyorsun sen tek olduğunu belki de bir sürü kızla böyle yapıyordur.
o başka biri cnm üniversiteden
canm bilmiorumda sen istemediğini söyle anlayışla karşılarsa işte gerçekten seviyodur
benim şuanki sevgilim gibi :)
mevcut bir sevgilin var ama nedense devamlı eski sevgililerin sana mesajlar atıyorlar.
demek ki sorun sende, belki de sen onlara yüz veriyorsun; dikkat et de birileri de senden intikam almasın.
birisi seni çok fena düşürüyor resmen bedeninle oynamak istiyor biliyorum farkında mısın. ne demek son kez sevişmek??? bu kadar aşağılık biri misin ki sen sana böyle davranma cesaretini buluyor. sana böyle bir maili atabiliyor. ya yeni sevgilinde msn şifren olsaydı ve bu maili okusaydı yeni sevgilin kalacak mıydı. yada aranızda saygı kalacakmıydı sence? ben ne yeni sevgilimi ne de eski sevgilimi düşünürüm böyle bir hakarette ben yalnızca kendimi düşünürüm arkadaşım. yazık bir de o kadıncağızı!
söz verıyor ama yıne aynı
başka bi şehirde yaşıyolar karısını nasıl bulacağımı bile bilmiyorum..sadece bu adamın nerde çalıştığını biliyorum o kadar bi kaç gün takip etsem öğrenirim ama daha kötü bi durumada düşebilirim takip ettiğimi farkederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?