intikam almak üzereyimm

coffeetiryaki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
206
0
0
Ankara
kızlar lise sonda biriyle tanıştım 6 yaş büyüktü benden aşık oldum ona deli gibi beni sevdiğini söylerdi ama çok nadir arardı..ilk yıl kazanamadım sınavı 1 yıl dersaneye gittim..hayatımdahala o vadır..üniversite 1deyim hayatımda o vardı..ama başka şehirdeydi arada geliyordu yanıma bende bi kaç kez onun yanında gitmiştm..birden aramaları kesildi msnde karşılaştık aylarca msnde girmemeşti evlenmiş şok oldum resmen

güya çıktığımız bu 3 yıl boyunca benle sohbet etmedi yazmakta çok zor hatırlamakta benle yüzeysel ilşki yaşadı ve görüştüğümüzde sadece bunu yaşadık..benle birlikte olmadı olmak istemedi yoksa ben o gözü kralıkla o cahillikle olurdum

evlendiğini öğrendiğimde kafama dank etti işte herşey..kendimi onursuz aşağılık bi insan gibi gördüm ama ne suçum vardı ben aşık olmuştum..sonrada hak ettiğim değeri bana veren bi erkek arkadaşım oldu hala onlayım

herneyse bu evlenen pislik bana maille ulaştı 1 haftadır yazıp yazmaam konusunda kararsızdım ama dayanamıyorum.. senle son kez sevişmek istiyorum kokunu unutamadım yazmış..ağlamktan öldüm ben bu kadar düşük birimiyim evli adama dokuncam
intikam almak istiyorum onu bi gece ankaraya çağırıp terminalde bekletmek istiyorum sonrada enayi gibi eskişehire dönmesini istiyorum...
ama tek korkum bunun intikamını alır mı benden sevgilimi bulup coffeetiryaki beni ankaraya çağırdı diye gösterirmi acaba ona yazı yazsam

sevgilimse o pisliği biliyor bana yaşattığı acıları onla görüştüğümü öğrenirse asla affetmez beni...görüşmek derken intikam almak için iletişime geçtiğimi öğrensede affetmez..ama evli bi adam cesaret edemez bence sevgilime ulaşmaya

Son düzenleme:
canım bence ona cevap vermemen ona en büyük ceza olur kaile bile almamış olduğunu farkeder anlar.Ama böyle bir yun oynamaya kalktınmıda sonuçları kötü olabilir sevgilinle ilişkiniz bozulabilir sen onu gitmediğine inandıramazsın yada merak edip uzaktan seyretmeye kalkarsın felan hiç uğraşma değmez bile bence..

haketmiş aslında kandılmayı ama ben boşver uğraşmaya değmez..bence ona kendisini hatırlamadığını anlatan bi mail at

Yokken bela aranmak seninkisi

Senin en güzel intikamın onu umursamayıp hayatındaki insanla mutlu olmak.

Canım bence sakın öyle bişey yapma.Ne gerek var bak zaten intikam almışsın gibi bişey olmuş.Seni özlediğini yazmış.Daha fazla uzatmanın anlamı yok.Sevgilin öğrenmese bile sen onun nasıl yüzüne bakacaksın ki.Öğrense ne cevap vereceksin 'e şey aslında ben seni seviyorum,ama ondan da intikam almak istedim çağırdım' mı diyeceksin ? Velev ki dedin sevgilin buna inanacak mı ? Yapma bak sana değer veren GERÇEK bi insan bulmuşken bunu tehlikeye atma.

haklısınız kızlar ama hiçbir intikam derdim yoktu evlenmiş olan olmuş gitmi bitmiş

ama ben bu kadar aşağılanmayı hak etmedim nasıl onla bişi yapcağıma inandı

içim içimi yiyor

canm o sadece sevişmenin peşindedir 3 yıl yüzeysel ilişki yaşamak için hayatımı kararttı kandırdı beni...bi kezde ben onu kandırmak istiyorum çok istiyorum

canım bende bazen istedim intikam almayı geçmişte.. ama ne gerek var ne ite bulaş ne çalıya dolaş demş büyüklerimizbence haklılar sen mutluysan sana değer veren biri varsa tehlikeye atma derim ben çok istediğini biliyorum ama bırak allah versin ona ccezasını evli olduğu için heycan peşinde belliki dediğin gibi

haklısın cnm :S

bız mı cok aptal oluyoruz sevınce yoksa erkekler mı cok zekı ?
bugun kactır boyle konular okuyorum ılıskımı sorgulamaya basladım :26:

sanırım bnm sevgılımde boyle
ne zamandır aklımda soru ısaretlerı vardı offfff ya ne zaman yuzum gulecek uzak mı durmalıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…