İntiharı düşünüyorum

Evet, Amarigalı Amariganın oyunları işte yoksa oyuna mı geldim dhdfhdfhf

Ben de mesafemi koruyamıyorum ama çok nazik davrandığımı düşünüyorum, talepkar değilim.
Beklentilerim yaşadığım hayatla taban tabana zıt ve buna dayanmak, kabullenmek benim için imkansız gözüküyor.

Mantığıma yatmayan ya da duygusal açıklaması bile olmayan olaylar, insanlarla dolu çevrem. İnsanların büyük bir kısmı o kadar pislik ki şeytan haklıydı diyorum. Yeşillikten çıkan solucan bile sevimli geliyor gözüme kıyamıyorum bu insanoğlunu gördükçe vs vs.

İntihar düzene uyamayan ve kabullenemeyen insanların kaçışı ama doğru olan ne ben de bilmiyorum.

Şerefsiz miydi bilmiyorum ki. Beni küçümsüyor musun falan diyordu. Demek ki öyle hissettirdim. Kendimi çok suçluyorum.

Şerefsiz miydi bilmiyorum ki. Beni küçümsüyor musun falan diyordu. Demek ki öyle hissettirdim. Kendimi çok suçluyorum.

Yahu Vanilin sana kaçtır psikopat tiplerden uzak dur yazdık be kızım Sağlıksız bir insandan sağlıkllı davranmasını bekleyemezsin. manyaklara bulaşma artık, sağlıklı insanlarla ilişkiler kur olsun bitsin.

Çok yalnızım yani aslında sevgi beklemeyle de alakası yok. Gerçekten yalnızım
Aslında yalnızlıktan kurtulmak birazda senin elinde. Ben konularını az çok hatırlıyorum ciddi anlamda özgüven problemin var önce bunu aşmaya çalış arkadaşlık ilişkilerinde girişken ol. Ama önce özgüveninle alakalı sorunu çöz.

artık senin konularına yazmayı düşünmüyorum
defalarca aynı şeyleri söylüyoruz sen tam tersi düşünceler içerisine giriyorsun
artık daha ne denebilir ki ?
hayat senin hayatın . ister bişeyleri düzeltir yaşarsın istersen sahiden intihar edersin
ne diyeyim daha fazla
benden bu kadar.

Sendekide dertmi yahu yerleri değiştirsek kendi haline şükredersin daha gençsin önünde uzun bi hayat var , neden bağımlı gibisin illa birimi olmalı hayatında yaşaman için . Gez toz hobiler edin . Canının değerini bil kendine değer ver . Sen kendine değer vermezsen başkasıda sana vermez.

konuyu okumadım sadece intiharı gördüğüm için yazmak istedim
birsansver.com sitesi intihar düşüncesi olan kişilere destek oluyor
içeriğinde neler yapıyorlar ,yönlendirme vs var mı bilemiyorum
lütfen bir deneyin

İçimde hep boşluk duygusu var

Biliyorum haklısın. Umarım toparlanabilirim. Kendimi çok sorguluyorum.

Çoğu insan hatalarının farkında olmaz farkında olmadığı için de düzeltemez ama siz geçmişte yaptığınız tüm hatalarınızın farkındasınız buda sizi bilinçli bir insan yapar. Bunları düzeltmek hala sizin eliniz de hatalar bize doğru yolu gösterir zorluklar da güçlenmemizi sağlar. Hiçbirimizin hayatı altın tepside bize sunulmuyor.

İş güç bir hedef yokmu destek alabileceğiniz kendinize sığının Allah'a sığının olur arada farklı davranmak ölümcül bir hata yok....Başkasında aramayın herşeyi önce kendi içinizde bulun içinizde yaşadığınız şartları nasıl daha iyiye çevirebilir siniz neler yapabilirsiniz kendiniz için ....lütfen aşkı sevgiyiboyle ölümsüz dramlara trajedilere çevirmeyin olmasın olmadıysa lütfen duygularınızı gizlemeyi değil ben buyum demeyi ve duygularınızı yönetmeyi öğrenin kimsenin sinirini saygisizligini kabullenmeyin kendinize ılımlı bir rota çizin bir uçtan bir uca calkalanmayi her güzel ilişkiyi kaybettim hissini çöpe atın yaşadığınız sürece gelişebilir degisebilirsiniz.Kayio değil gidenler olması gerekendi kendinizi karşı cins gözünden değerlendirmeyi ve illa hoşa gideceğim duygusunu bırakın hayat ilişkilerden ibaret değil hayat sizsiniz en önce

Farkındayım ama sevdiğim insanları da kaybettim geri de döndüremem ki. Çok yalnızım ve böyle kalmaktan korkuyorum

Söyleyebileceğim tek şey psikiyatrik bir rahatsızlığının olabilceği ve bunu karakterin olarak algılamış olma ihtimalin çok yüksek.bir yakınımdan bildiğim kadarıyla söylüyorum kendini suçlayan biriydi kendisi yaşadıkları için hasta olduğunu bilmeden. tedavi olduktan sonra yaptıklarının hastalıktan dolayı olduğunu anladı ve kendini suçlamayı bıraktı.bu dediğin boşluk değersizlik hislerini o da yaşıyordu ve defalarca intihar girişiminde bulunmuştu tedaviyle herşeyi net görmeye başladı. lütfen bir psikiyatrla görüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…