-
- Konu Sahibi Claire Fraser
Benim için av falan değil kendisi.Annesi kanser babası da şeker hastasıymış. Siz ve şifacınız bir el atın da kurtuluversinler.
Kadının kafası zaten olmuş bir milyon, intihara teşebbüs etmiş sağlıklı düşünemiyor. Ne kolay bir av değil mi sizin için?
İnsanların zayıf ve güçsüz oldukları zamanları çok iyi değerlendiren avcılardansınız hem de. İyiliği kendi yönteminizle istiyorsunuz. Böyle olursan iyilik var, şöyle olursan düzelirsin... Başka türlü olmuyor değil mi? İnancınızın reklamı dışında ben bir tavsiyenizi yorumunuzu görmedim. Pazarlamacısınız işte.Benim için av falan değil kendisi.
Ben de intihar döneminden geçtim, yaşadıklarını anlayabildiğim için yazdım. Özelden de yazıyorum kendisine. "Şifacınız" dediğiniz de şifa vermek isteyen Allah. Yazdıklarımda kötü bir şey görmedim. İyilik istemek ne zaman kötülük oldu?
Canım bende boşandım.Son zamanlarda artık eski eşimin ruh sağlıgı hiç iyi değildi beni o evde tutan tek şey boşanma korkusuydu.İnsanlar hep beni ayıplayacak diye düşünüyordum.Ama annem ablam geldi ev tuttuk çıktım o evden o kadar rahatladım ki.İşyerinde arkadaşlarım konuşmak istiyordu konuyla ilgili yaşça büyük bir abla vardı ona söyledim kimse bu konuyla bana gelmesin dedim.Annem yanımda kaldı iki ay kadar davayı açtık.Bir şekilde güneş doğdu iyiki o evden ve o eşten kurtulmuşum.Olayı yaşarken sanki dünya 3-5 kişilikti öyle sanıyordum.Ama öyle değilmiş.En zoru ilk hamleyi yapmak şuan o noktadasın.
Dua etmesini istedim güçsüz hisseden birinden. Nasıl şifa alacağını ben bilemem, belki dua eder etmez rahatlayacak belki Rab bir doktoru kullanarak onu iyileştirecek belki başka biri... Pazarlamacı ilan edilmek... İftira iyi değildir, esenlik olsun size. Sizin için de dua edeceğim.İnsanların zayıf ve güçsüz oldukları zamanları çok iyi değerlendiren avcılardansınız hem de. İyiliği kendi yönteminizle istiyorsunuz. Böyle olursan iyilik var, şöyle olursan düzelirsin... Başka türlü olmuyor değil mi? İnancınızın reklamı dışında ben bir tavsiyenizi yorumunuzu görmedim. Pazarlamacısınız işte.
kayserili kendisi ancak deist olduğunu söyler hacı-hoca değil annesi ve kızkardeşi dindar kindar
makineciler neyse de tekstilciler daha kötü
ve bu adam bana makine mühendisi olduğunu söylemişti
yüzme kursundan tanıdığım bir hocam var..onun agabeyi ankara'da polis...bir şekilde el altından bilgilerine baktık..benim mesela tüm aile bilgilerim diplomam v.s sistemde gözüküyor ama onda okuduğu özel kolejde son bulmuş yani lise mezunu gözüküyor
bunun da şokunu atlatamadık babamla ve görücüler de bizimle konuşmak istemediklerini söyleyip yüzümüze telefonu kapadılar
whatsuptan yazdım ona sen kimsin gerçekten diye
engellemiş beni bir daha yazma diye
Daha 12 gün oldu evden gideli. 3 tane avukatla görüştüm
Bu konuda da annemle uzlaşamıyorum. Çok kararsızım.
Annem gururlu olmamı, hiçbirşey talep etmememi, herşeyi bırakıp ailemin bulunduğu şehre geri dönmemi istiyor ancak avukatım diyor ki evi terk edersem altın v.s değil talep etmek, ben kusurlu olurmuşum ve tazminat ödermişim.
Bu adamın ve rezil ailesinin yaptıkları yanına kar kalmamalı. Ancak altınlar onun işyerindeki ofisindeki kasada. Bende sadece 2 bilezik ve kolye bileklik var.
İşin maddiyatında değilim onun üç kuruşuna da muhtaç değilim..hayatım kaydı 2.kez boşanıyorum ona bunu ödetmek istiyorum
İntikm senden sonrakilere borcundur bak bu sözü unutma. Anneni dinleme. Bunlara bedel ödetDaha 12 gün oldu evden gideli. 3 tane avukatla görüştüm
Bu konuda da annemle uzlaşamıyorum. Çok kararsızım.
Annem gururlu olmamı, hiçbirşey talep etmememi, herşeyi bırakıp ailemin bulunduğu şehre geri dönmemi istiyor ancak avukatım diyor ki evi terk edersem altın v.s değil talep etmek, ben kusurlu olurmuşum ve tazminat ödermişim.
Bu adamın ve rezil ailesinin yaptıkları yanına kar kalmamalı. Ancak altınlar onun işyerindeki ofisindeki kasada. Bende sadece 2 bilezik ve kolye bileklik var.
İşin maddiyatında değilim onun üç kuruşuna da muhtaç değilim..hayatım kaydı 2.kez boşanıyorum ona bunu ödetmek istiyorum
Ben de sizin için Uçan Spagetti Canavarı'na dua ediyorum, umarım hidayete erersiniz en kısa zamanda.Dua etmesini istedim güçsüz hisseden birinden. Nasıl şifa alacağını ben bilemem, belki dua eder etmez rahatlayacak belki Rab bir doktoru kullanarak onu iyileştirecek belki başka biri... Pazarlamacı ilan edilmek... İftira iyi değildir, esenlik olsun size. Sizin için de dua edeceğim.
Dua etmesini istedim güçsüz hisseden birinden. Nasıl şifa alacağını ben bilemem, belki dua eder etmez rahatlayacak belki Rab bir doktoru kullanarak onu iyileştirecek belki başka biri... Pazarlamacı ilan edilmek... İftira iyi değildir, esenlik olsun size. Sizin için de dua edeceğim.
Doğrudur, sadece Tanrı'yı yaşayan insanlar olarak yaşadıklarımızı anlatmadan duramıyoruz, duramayız.Ayy gercekten yazdiklarinizi okudum da Koreli Hristiyan misyonerler gibisiniz. Boyle guya guleryuzle konusup alttan alta bak en iyi inanc bizimki, yoksa islerin iyi gitmez mesaji veriyorsunuz.
Ben su an yasadigim ulkeye tasindigim ilk haftada girdigim bir ortamda inancsiz bir insan oldugumu ogrenen Koreli bir tanidik bana gecenin sonunda hacli anahtarlik verip, kiliseye davet etmistiKendi inanc sistemini bulmus ve yoluna koymus kisiler tarafindan cok irite edici oluyor bu tavriniz, bilin isterim.
O beyinsiz kocamla çalışıyorduk beni yanında sigortalı gösteriyordu
dün ptt kargoyla ihtarname geldi neymiş 14-15-16 kasım da habersiz işe gelmemişim işten çıkarmış
bunu da avukatıma sordum
eğer şikayet edersem aramızda muvazaalı işlem oldugu ıcın ona yuklu mıktarda ceza gelır ama benim de sigorta primlerim silinirmiş
sen de geçim yolunu bu şekilde buldun galiba bacımmDoğrudur, sadece Tanrı'yı yaşayan insanlar olarak yaşadıklarımızı anlatmadan duramıyoruz, duramayız.
Bu konunun altında uzamaması adına, konuşmak isteyenler için mesaj kutumun her zaman açık olduğunu bildirmek isterim.
Herkese iyi akşamlar.
Hanımefendi,Rab İsa'dan bahsediyorum. :)
Tevrat, Zebur ve İncil okudunuz mu bilmiyorum, okumanızı tavsiye ederim.
Hristiyanlık bir din değil. Burada öyle algılandığının farkındayım, hesabımın kapatılabilecek olmasını da göze alarak yazdım. Hristiyan demek Mesihçi demek, İsa'yı takip eden demek. Dinler insanların bir şeyler yaparak cennete ulaşmaya çalışması, yaratıcıyı tanımaya çalışmak yerine kendi akılları ile bir şeyler yapmaya çalışması vs'dir.
Biz iman ederek sonsuz yaşama kavuşuyoruz ve bu bizim işimiz değil Rab'bin armağanıdır. Lütfen Tevrat, Zebur, İncil okuyun, ben banlansam bile siz okuyun. Gerçeği bileceksiniz ve gerçek sizi özgür kılacak.
Misyonerliği git başka yerde yap yettin artıkRab İsa'dan bahsediyorum. :)
Tevrat, Zebur ve İncil okudunuz mu bilmiyorum, okumanızı tavsiye ederim.
Hristiyanlık bir din değil. Burada öyle algılandığının farkındayım, hesabımın kapatılabilecek olmasını da göze alarak yazdım. Hristiyan demek Mesihçi demek, İsa'yı takip eden demek. Dinler insanların bir şeyler yaparak cennete ulaşmaya çalışması, yaratıcıyı tanımaya çalışmak yerine kendi akılları ile bir şeyler yapmaya çalışması vs'dir.
Biz iman ederek sonsuz yaşama kavuşuyoruz ve bu bizim işimiz değil Rab'bin armağanıdır. Lütfen Tevrat, Zebur, İncil okuyun, ben banlansam bile siz okuyun. Gerçeği bileceksiniz ve gerçek sizi özgür kılacak.