intihara meyilli arkadaş sorunu.... ne yapmalıyım?

Hakli olduğun çok taraf var. Arkadaşınız oldukça problemli hatta kliniğe yatırıp tedavi görmesi gereken bir durumda ama yanında onu kosar adım hiçliğe sürükleyen bir magandayla yasamaya and içmiş gibi... duygusal bağımlılığın temel sebebi anneyle kurulamayan ilişkiden kaynaklı. Tek çözüm yolu annesiyle ilişkisini düzeltmesi ve annesinin şevkatle ona yaklaşması gibi görünüyor. Bir ihtimal ama olasılığı yüksek bir ihtimal bu.. gerçi annesi ilgilenmiyor demissin ama annesiyle konuşup sabırla ve şevkatle üstesinden gelinebileceğini anlatabilirsin, bundan sonrası artık onların sorumluluğunda olur ki sende elinden geleni fazlasıyla yapmış olursun sevgili Wurstria...
Sevgiler

Merhaba.bazi şeyler vijdanla halledilmiyor.2.siz gercekten siradan 2 arkadasmisiniz bana biraz tuhaf geldi dogrusu..ayrica herkezi hemen öyle tüh kaka diye hayatimizdan cikarmak yerine destek olmaliyiz.ama görunen oki siz yeteri kadar destek olmussunuz.bu saatten sonra sanirim tum yardimlar bosuna.en guzel care kendi haline birakip aci tecrubelerle dogru yolu bulmasini beklemek.acı tecrube dedim cunkü tecrubenin tatlisi olmuyo.acisini cekecek belki kayiplar verecek ama yolunuda yönunude kendi sececek.size bu kadar düşkün olmasida iyi degil madem intihara meyilli bir karakter bir gün ben yokum dediginizde kendi canini acitıp sizede vicdan yaptiracak.ailesine buyuk gorev düsüyor önce onlar düsünecek cocuklarini sonra siz.madem dogruyu söylediginizde sizi kiriyor bu demekki yaptiklarinin yanliş oldugunun farkinda ama dogrularla yüzlesmek istemiyor.insanlarin hayatina belli bir yerden sonra müdahale edemezsiniz bu bazen insanlari asabilestirir onuda asabilestirdigi gibi.intihar eyilimi olan insanlar malesefki hayatlarinda bi cok kisiyi üzmüs ve bu tavri kullanarak cok kisiyi kendine mecbur birakmislardir.bir gün ona mecbur kalmamak icin üzülerek söyluyorum uzak durmaniz gerek emin olun kendi hayatinizi kurtarmis olacaksiniz uzak durmakla.birgün anlayacaksiniz bu dedigimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…