• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntihar ettiren fotoğraf (845 kişi intihar etmiş)

Yaaa bu bir ara kardeşimin profil fotosuydu ahahaha ne güldüm söylcem ona :9::9::9::9:

ayrıca yunan mitolojisine göre uzun süre gözlerine bakanı lanetliyomuş.o yüzden taş kesiliyolarmış.bu yüzden bi müzede bunun kafası ters duruyomuş(tersten bakınca etkilemiyormuş)

Bu bahsettiğin medusa olmasın sakın.. Farklı olaylar ve mitolojiler animasyon resim üzerinde birleştirilmiş gibi... :ssz: :37: :37:

evet biride benim mesela öbür taraftan yazıyorum sizee dayanılcak gibi değil..:D

Bu kızın yüzünde hüzünlü ve ağlak bir ifade var ki bu tipte insanlarda çok var, bir fotoğrafın böyle bir etki yaratacağını düşünmüyorum tabi uçlarda sorunları olan insanlar herşeyden kıllanıyor, neden üretiyor...

enteresan hoş da bir hatun oysaki :) intihar sebebi olabilir mi tartışılır .. ve böyle birşeyide ilk deva duydum okudum gördüm :)

Lisedeyken bu resme o kadar çok bakıyordum ki hatta masaüstü fotosu yapmıştım,yaşama sevincimi arttırdı bu resim,baktıkça neşeleniyordum niyeyse.

arkadaşlar ben korkmaya basladım bısey olmaz demi ya

Bi şey olcak olsaydı ben şuan çoktan intihar etmiş olurdum bu resme benden çok bakan var mı bilmiyorum,arkadaşlarımla da bakıp bakıp dalga geçerdik bu resimle.Hepimiz çok şükür hala hayattayız,intihar girişiminde bulunmadık.:1:

Son düzenleme:
846. kişi olamam yani bir kere 846 rakamının bir çekiciliği yok . hani 888 olsa neysede :52: :52: :52:

Son düzenleme:
Back
X