Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayfayı aşağı indirirken gördüm ciddi korktum dedim farklı bir yüze dönüştü cidden diye , ki ben korkmam hiç böyle şeylerden ahahah![]()
aşağı ınerken yemınlen korktum kalbım hop hop ettı D: off yaaa
insanlar intihar etmek icin bahane arar olmus resmen. cok tatli bi kiz iste
Eki Görüntüle 540672
Evet arkadaşlar bu resim yüzünden +++++++ edenler vardır.
BU RESİM YÜZÜNDEN KİMLER İNTİHAR EDER
1) Şizofrenler
2) Çok Hassas Olanlar
3) Depresyonda olanlar
İNTİHAR ETMELERİNİN NEDENLERİ
1) Resme uzun süre bakarak birşeyler beklemeleri ve bozuk piskolojide oldukları için resmi farklı boyutlarda farklı biçimlerde görmeleri. (Tamamen Rahatsızlıklarından Dolayı)
2) Resme bakmayı bitirdikten sonra yerde devamlı resimdeki kızı hayal etmeleri ve yanlarından önlerinden geçen herkesin yüzünü bu kızın yüzü gibi görmeleri.
3) İNTİHAR: Yine hastalıklarından dolayı kızla konuştuklarını sanmaları (biz o kişiyi görürken bize kendi kendine konuşuyormuş gibi geliyor) kızdan büyük ihtimal ölüm emri gibi halisinasyonlar gördükleri tahmin edilmektedir.
ayrıca yunan mitolojisine göre uzun süre gözlerine bakanı lanetliyomuş.o yüzden taş kesiliyolarmış.bu yüzden bi müzede bunun kafası ters duruyomuş(tersten bakınca etkilemiyormuş)
ablama şizofren tanısı konulmuştu. şimdi baktırdım buna bakanlar intihar ediyomuş dedim. "naaağlaka bi b.k yok bu resimde" dedi. fazla mı riske girdim ne![]()
ablama şizofren tanısı konulmuştu. şimdi baktırdım buna bakanlar intihar ediyomuş dedim. "naaağlaka bi b.k yok bu resimde" dedi. fazla mı riske girdim ne![]()