Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ye ya ben diyecektim. Onunda heykel yerebatan sarayında bildiğim kadarıylaYıllardır mitoloji okurum, derslerini de gördüm ama gözlerine uzun süre bakınca lanetleyen bir tanrı, tanrıça, yarı tanrı, yarı tanrıça, musa, esin perisi, satyr vs re hiç rastlamadım. ne imiş ki bu?
bi medusa var bildiğim taş eden onun dışında haberim yok, valla bilgilendirirseniz sevinirim.
yok be ne yaptn dur bi daha bakayım bi daha bi dahaKimse farketmedimi benden baska resime bakinca resim hareket ediyo sanki canli saclari dalgalaniyo falan hafif hafif
Ay valla billa oluyo. Bana niye oluyo bitek gercekten boyle seylere hic inanmam ondan degil ama resim uc boyutlu gibi baktikca derinlesiyo acaba ben ruh hastasiniyimyok be ne yaptn dur bi daha bakayım bi daha bi daha![]()
yok yok ondn deil bieşye çok baknca gerçkdn kımıldıyo gibi duruyo yada gerçkdn o resimde bişey vaarAy valla billa oluyo. Bana niye oluyo bitek gercekten boyle seylere hic inanmam ondan degil ama resim uc boyutlu gibi baktikca derinlesiyo acaba ben ruh hastasiniyim![]()
Bidaha tööbe bakmiyakyok yok ondn deil bieşye çok baknca gerçkdn kımıldıyo gibi duruyo yada gerçkdn o resimde bişey vaar![]()
hahah aynnBidaha tööbe bakmiyak![]()