• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntihar ettiren fotoğraf (845 kişi intihar etmiş)

gözleriyle insanı taşa çeviren tanrı Medusa'dır. Fakat bu resimdeki Medusa değil çünkü onun saçları yılandan yaratılmıştır. bir inanışa göre Poseidon'un oğlu percius Medusa'nın kafasını kesmiştir ve Medusa'nın başı ters bir şekilde yere düşerek taşa dönüşmüştür. Ve kendisi şu an İstanbul/ Yerebatan Sarnıcındadır. bu resim ise herhangi bir mitoloji ile ilgili değildir. İnsanların intihar etmesine neden oluyor mu bilinmez ama altın oran kullanılarak çizildiği için neredeyse mükemmel bir portredir.

ölümüm bu kız yüzünden olursa iki elim yakasında olacak

valla taş gibi :rolleyes:
insanı öldürecek değilde hayata döndürecek tip var hatunda:cool:

gözlerine bakıldığında taşa çeviren Medusa dır bu fotoğraftaki kızla bi alakası yok..eğer gidenler varsa bergama müzesinde de medusanın yerde ( yanlış hatırlamıyorsam havuz gibi bişeyin içindeydi ) seramiklerle yapılmış yüzü vardır.
hatta yerebatan sarnıcında da başının büyük bi heykeli yan yatmış şekilde duruyor.eğer taşı düz çevrilirse yine bişey olduğuna inanılıyordu ama onu hatırlayamadım :KK48:

Yıllardır mitoloji okurum, derslerini de gördüm ama gözlerine uzun süre bakınca lanetleyen bir tanrı, tanrıça, yarı tanrı, yarı tanrıça, musa, esin perisi, satyr vs re hiç rastlamadım. ne imiş ki bu?
bi medusa var bildiğim taş eden onun dışında haberim yok, valla bilgilendirirseniz sevinirim.
Ye ya ben diyecektim. Onunda heykel yerebatan sarayında bildiğim kadarıyla

Kimse farketmedimi benden baska resime bakinca resim hareket ediyo sanki canli saclari dalgalaniyo falan hafif hafif

Ay valla billa oluyo. Bana niye oluyo bitek gercekten boyle seylere hic inanmam ondan degil ama resim uc boyutlu gibi baktikca derinlesiyo acaba ben ruh hastasiniyim:KK70:
yok yok ondn deil bieşye çok baknca gerçkdn kımıldıyo gibi duruyo yada gerçkdn o resimde bişey vaar:KK17:

Hala hayattayım...:KK12: depresyonde değilmişim demekki sevindim.

Madem öyle neden eklediniz bu resmi şimdi depresyonda olan herkes intihar edecek :)

Back
X