İntihar ettiren fotoğraf (845 kişi intihar etmiş)

Ya bu bildiğin bilgisayarda yapılmış resim mitoloji falan ne alaka onu anlamadım, bi on yıl önce falan çıktı bu resim ortaya

güzel bir kız..neen bakınca intihar edilsinki..bende baktım ..korkmadım..gözümün önüne güzel profil geliyor...

saglık acısından zaten sorunlu olan insanlar sırf bu kıza baktıktan sonra değil başka resimlere bakta hayal görüp intihar edebilirler cok fazla resim le ilgili oldunu düşünmüyorum saglık proplemleri yaşayan insanların bahanesi olmus bence

Bence haklisiniz

Mitoloji ile nasıl alakası olabilir anlamadım. Anlattığınız kişi medusa olabilir. Yerebatan sarayında kafası ters bir şekilde heykeli var. Ama bu o olamaz. Bu resim bilgisayar yapımı üstelik kız anime karakterlerine benziyor. Madem böyle bir etkisi var, neden yapmışlar bu resmi ve ortaya atmışlar ki? Bana garip geldi açıkçası. Yani milleti kasten intihar ettirmek için ortaya atılmış gibi. Hem akli dengesi yerinde olmayan bir insan için herşey bir intihar sebebi olabilir. Ben de baktım ve evet gözlerde bir derinlik fark ettim. Özellikle oynanmış sanki. 3D gibi.

korkunç:18: bi resim sanmıştım ama gayet güzel bi kız resmi niye intihar edilsin ki

Neresi mitolojik bi karaktere benziyo bunun,bildiğin animasyon..hem bazı profil resimleri bile bundan daha çok intihar sebebi olabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…