• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Intihar edip annemin yanına gitmek istiyorum? - Yardım lütfen

İntihar edersen annenin yanına gitmeyeceksin, buna emin ol.
İnancın varsa derhal bu düşünceleri kov, abdest al, dua et, kendine gel.

Yaş kaç, okul mu iş mi, uğraşın nedir bilmem ama hayat muhakkak güzel yanlarını da sunuyordur, onlara odaklan.
Annen hayatta olsa mükemmel bir ilişkin olmasa da çok üzülürdün.
Ve evet, hayatta olsa, mükemmel de ilişkin olsa çok iyi olurdu, ama bunları düşünmek fayda etmiyor. Kader, nasip.. Allahın takdiri.
Annen seni hissediyordur, onu üzme, kendini yıpratma ve bu düşüncelerden kurtul..
Öyle güzel şeyler yaşarsınki vakti gelince, bu düşüncenden utanırsın.
Can almak, hele kendi canını almak, ne akılsız bir düşüncedir,farkında mısın?

Allah annene rahmet etsin, o yattıkça sana ömür versin, mutlu bir ömür...

Yapılan yorumlara pes diyorum! annesiz-babasız, sevgisiz olmanın acısını içten anlatan birisine böyle mi yorum yapıyorsunuz! Yazıklar olsun sizlere!
Yağmur damlası, canım inan okurken içim cız etti şu an yanımda olsan, var olan tüm gücümle sana sarılırdım.. Bak güzelim hayat bazen acımasız olabiliyor ama bu demek değildir ki intihar edeceğiz veya pes edeceğiz. Senin en azindan babaannen var, ya hiç kimsesi olmayanlar için ne demeli? Hadi toparlan biraz..
Kaç yaşındasın bilmiyorım ama okulunu bitir, güzel bir meslek sahibi ol. Hayatını dolu dolu yaşa. Seni gerçekten seven birisini bulduğundan, hayatın o kadar da kötü olmadığını göreceksin. Sen Sadece 0-1 başladın. Ama bunu 10-1 yapmak senin elinden. Kafanda annem-babam yok beni kimse sevmez gibi saçma düşüncelere kapılma. Bak seni tanımıyorum ama seni çok sevdim❤️ Şu an yanımda olsan bağrıma basıp saçlarını okşardım :( hafi toparlan saçma sapan düşünceleri de aklından sil!

Annem hayatta..ben cigerlerime kadar aci cekerken o, o tatil beldesi senin bu tatil beldesi benim geziyor..konser ler vs....bi keresinde ilactan zehirlenmistim hastaneye gidecek halim yoktu annem tenezzul edip arkadas gezmesinden dönmedi
Yolda gorse basini cevirip gidiyor...buna dayanabilmek nasil bir acidir biliyor musun...inan taş olsa catlar..
En azindan hayalinde yarattigin anne tertemiz..
Bi arkadas srvgili demis..asla ama aslaaaaaaaaaaaaaaaa sevgiliden medet unma

Bu surecte asla sevgiliye falan bulasma..bir psikolaga git
Derslerine odaklan
Arkadas cevreni genislet..hobi edin..ayaklarinin ustunde dur cunku düssen kendin kalkmak zorundasin..hayatini eline aldiktan hayata mantikli bakmayi ogrendikten sonra arkadslarinda senin ailen olur kocanda ...

Eger gider bu haldeyken sevgiliye bulasirsan suanki halinden bin beter olur hayatini mahvedersin..cunku bu haldeyken hayatina kim girse srni kullanacak ve sen bunu acin yuzunden anlayamiyacaksin..yazdiklarim tecrubeyle sabittir

Kendini yakma guzel bebegim yureginden operim..

Cok uzuldum kzum benim ya, cok kotu oldum. Nerde yasiyosun?? Turkiyedemi? Egerki ayni ulkede yasiyor olsaydik yaz tatilide geldi, gezer tozardik senle. Eglenirdik iki arkdas. Senin istdgin sevgi biliyorum bambaska. Ama ne bileyim. Belki bi nebze acin hafiflerdi. Kac senedir tandigim sevdgim arkdasimi silip attim bi hatasindan dolayi. Su an hic arkdasim yok tam arkadas diyebilecegim. Sonsuz guvenebilicegim.

Ben yurt disinda kaliyorum, sen nerde kaliyosun? Whatsapp tan iletisime gecmeyi cok isterim senle. Guzel dert dinlerim, nami diger psikolog derlet burda bana :).

Kaç yaşındasın?
İntihar çözüm değil. İntihar edenler sevdiklerinin yanına gitmiyor emin ol bundan. Ahiretini yakarsın sadece.
Seni tam olarak anlayamayabilirim ancak şunu söyleyeyim herkesin sınavı farklı bu hayatta. Seninki bebeklikten başlamış.
Babannen belli ki senin durumunu kanıksamış. İçinde ki sevgi açlığı seni bu kadar muhtaç gösteriyor. Ama sen kendi kendini mutlu etmesini bil.

İnşallah ileride karşına çıkacak insan sana anne, baba, kardeş, eş sevgisinin hepsini verecek kadar olgun ve merhametli biri olur. Ama bunun için birine muhtaç hissetmektense önce kendi kendine değer vermeyi hayatı sevmeyi öğren.
İntihar seçenek bile olmamalı hayatında.

Her annesiz intihar mu etmeli ne güzelim bu senin sınavın belki saclarini okşayan bir annen olmadı ama birgün saçlarını ilmek ilmek merhametli okşayan bir kocan saçlarının arasında ellerini gezdirin çocukların olacak işte o zaman sevgiyi iliklerine kadar hissedeceksin sakin intihar düşünüp ahireti ve dünyanı yakma her zorlukla sonra bir güzellik gelicek inan bana birgün gökkuşağı çıkacak mevsim hep hazan olmaz.

Son zamanlarda bdv intihar konularından geçilmez oldu...
Burdan ne yardımı gelebilir ki...elinde net var..kk ya konu açana kadar psikolog aramak daha akıllıca olurdu...devlet hastanelerinde bile var...
Ben kendi adıma çok sıkıldım bu tarz konulardan...
Belli dertlesmek istemiş bizim bir lafını yangına Körükle gider ve bir insanın hayatına malolur .Burda kardesimize yardım edip doğruyu gösterelim.

Canım benim, o kadar içten yazmışsın ki.. İçim cız etti.
Şunu söyleyeyim öncelikle intihar çözüm yolu değil. Önce bu düşünceyi zihninden çıkar,at! Çözüm olsaydı inan bir çok insan bu yolu kullanırdı. Şunu da aklından çıkarma. Bu durumu yaşayan bir tek sen değilsin. Senin gibi o kadar çok insan var ki. Sana yine babaannen-deden bakmış. Yetimhanede olanlar ne yapsın? O kadar çok ki bir yurtta hayat mücadelesi veren çocuk. Diğer bir mesele ise; psikolog. İntiharı düşünecek kadar kötü bir psikolojiye sahipsin ve acilen bir yardım almalısın. Konuşmak rahatlatır, bir uzman seni daha iyi yönlendirir.
Sevgiye her canlı açtır ki sen sevgisiz büyüyen biri olarak daha da açsın bu duyguya. Ama ileride eminim ki seni çok seven bir sevgili çıkacak karşına, okulun bittikten sonra, çalışmaya başladıktan sonra o insanla evleneceksin. Ailesi seni belki de kendi kızları gibi sevecek. Kim bilir? İleride eşinin ailesi senin ailen olur.
Kaç yaşındasın bilmiyorum. Ama lütfen önce okulunu bitir, bir iş sahibi ol, mesleğini eline al ve güçlü bir kadın olarak hayatına devam et. Anne-baba sevgisi olmasa bile iyi dostlar edinmeye çalış onların sevgisini kazan.
Hayat sana da gülecektir, inanıyorum! Ama mutlu olmak için mücadele et. Hiçbir başarı veya hiçbir mutluluk oturduğumuz yerden bekleyerek gelmez. Bunun için mücadele etmeliyiz. Eğitimindeki, işindeki başarıların sana mutluluk getirsin, insanlarla daha sağlıklı bir psikolojiyle daha iyi bir iletişim kur ki mutluluklar sana gelsin.
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama en azından en kötü hissettiğin zamanda bana buradan mesaj atabilirsin. İnan ki seni her zaman dinlerim, her zaman yardımcı olmaya çalışırım. Hem benimde bir arkadaş sevgisine ihtiyacım var :) Bakarsın bende arkadaş sevgisini senden kazanırım, bende sana sevgi gösterebilirim.

Merhaba,
Ben 1 yaşındayken annemi kaybettim. Bügüne kadar babaannem ve dedem büyüttü. Son zamanlarda ne kadar yalnız olduğumun farkına varıyorum annesizlikten dolayı. Küçüklüğümden beri hep kuzenlerimi, arkadaşlarımı kıskanırım onların anneleri var diye. Kıskanmaktan daha çok özenirdim başkalarının anneleri ile ilişkilerine. Babaannem sanırım beni kendi çocuğu olarak görmüyor. İlgi ve sevgiyi fazla vermiyor ve çok sevgisizim. Sabahtan beri ağlıyorum gözlerim şişti ama babaannem ben çağırdım diye 5 dk. Gelip baktı bana, sonra kapıyı arkasından kapatıp gitti. Derdimi dinlemiyor. Gözlerinin önünde ağladığım hiç umrunda değil. Ben yanına vardıkça o üstünden atıyor.
Ağrılarım var benden birşey bekleme sen bundan sonra diyor ve bunu duyunca sanki dünyam karardı, ters döndü.
Ben biraz sevgi istiyorum, birisi saçımı okşaşın istiyorum. Anne istiyorum ben. Gerçek anne. O da bende yok. Ben hiç bir zaman mutlu olabileceğime, anne sevgisi görebileceğime inanmıyorum. Bence ben bu dünyaya sadece ağırlık veriyorum ve intihar etmeyi düşünüyorum. Annemi bulurmuyum, tanrı ile karşılaşırmıyım bilmiyorum ama bu dünya benim için değil. Babaannem gitmek istiyor buralardan benim yüzümden kaldığını hep yüzüme vuruyor. Onun önündende kalkmış olurum. Çok ama çok çaresizim. Paramparçayım. Gözlerım yanıyor ağlamaktan. Kimim kimsem yok burda. Benim için anneö değil; bir teyze olsun, birisi olsun kim olduğu farketmez beni gerçekten sevecek. Bunu istiyorum ama olmayacağını da biliyorum. Çaresizliğim beni yiyip bitiriyor. Boğazım düğümleniyor ve kendime aynada bakamıyorum. Öksüz ve yetim olmak çok zor. Ben para mal mülk istemiyorum!!!
Akşam dizi bakarken başımı kucağına koyupta okşaşın biri istiyorum. Erik toplamak istiyorum, balkonda çay icerek sohbet etmek istiyorum. Beraber evin eksiklerini tamamlayalım istiyorum. Ama yok işte. Çaresizliğim ve yalnızlığımdan baska birşeyim yok! İntihar edip kurtulmak istiyorum. Bu dünyadan bana fayda yok. Allaha dua ediyorum ama nafile. Kendimi çok kötü hissediyorum. Benim yerimde olsanız naparsınız
Belki anne sevgisini teyze sevgisini veremeyiz hiçbirimiz. Ama aynı kan olmasa da kardes sevgisi verebiliriz :KK200:

herkesin imtihanı farklı malesef..benim çok sevdiğim bir tanıdığım bütün ailesini iki çocuğunu ve eşini depremde kaybetti.şu an hiç kimsesi yok .çocukların birisi daha sütten kesilmemiş bile öldüklerinde:( yani onların sevgilerini tatmışken kaybetmek tarifi imkansız acı.kendiside sakat kaldı.
ama hayata sımsıkı sarılmış şu an çünkü başka çaresi yok.yaşamak zorunda.
hiç intihar düşünmemiş.konuşurken ağlar içi dolar ama allaha isyan etmemiş hiç etmiyor.
imtihanı görüyormusun..neler var.
insan kendi isteyince de ölemiyor öyle kolay değil.
sende sımsıkı sarıl hayata.sağlıklı olmak bile herşeye değer.lütfen karamsar olma.
yarına hiçbirimizin çıkma garantisi yokken hayatı gözünde bitirme lütfen.:stop:

Son zamanlarda bdv intihar konularından geçilmez oldu...
Burdan ne yardımı gelebilir ki...elinde net var..kk ya konu açana kadar psikolog aramak daha akıllıca olurdu...devlet hastanelerinde bile var...
Ben kendi adıma çok sıkıldım bu tarz konulardan...

Sikildiysaniz basligindan icerigi belli konulari okumazsiniz, olur biter. Insanlar burada sizin hosunuza gidecek paylasimlar yapacak diye bir sey yok.

Öpüp sarılasım geldi tam manasıyla !!
Empati yapabiliyorum sadece...
Bende annesiz büyüdüm ilgi alaka sıfırdı ama yine de aynı durum değil tutun sıkıca hayatına annenin seninle ilgili hayalleri vardı eminim ki çok güzellerdi annen seni intihar edesin diyemi doğurdu onun anısı ve onun için hayatınızı güzelleştir oku gez eğlen öğren oku ,Annen hep senin yanında sen onun bir parçasısın .

Seni çok sevdim ben. Evlenim muhtesem bi es süper bi anne olirsun gecer seninde bu sınavın dayan.entiharı asla düsünme tatlm canımm

intihar çözüm değil çözüm Allaha tevekkül et ona yönel farz Namazlarını kıl dua et ve göreceksin huzura ancak ozaman kavuşacaksın Rabbim yar ve yardımcın olsun amin

Sen bütün bunları yaşarken baban nerede ?
Geçenlerde burada bir konu okumuştum beni çok derinden yaralamıştı. Kızcağızın bi annesi var ama, üvey anne olsa bu kadar yapmaz. Yani bi insan, bi insan evladına öylesi eziyet etmez. Böyle annelerde var, her anne kucağına yatırıp öpüp okşamıyor.
Yani belki anlamsız belki azıcık saçma bi öneri olacak ama aşkta o sevgi açığını kapatmana yardımcı olur. Gerçekten sevip sevileceğin biri çıkar yakında karşına belki de, kim bilir ?
İntihar falan gereksiz düşünceler bunlar. Hiç bi sorun aşılmaz değildir. Psikolojik destek almanı öneririm. Sonrasında da bi aşka yelken açmanı..

Back