• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Intihar edip annemin yanına gitmek istiyorum? - Yardım lütfen

YagmurDamlasi14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
6
3
86
Merhaba,
Ben 1 yaşındayken annemi kaybettim. Bügüne kadar babaannem ve dedem büyüttü. Son zamanlarda ne kadar yalnız olduğumun farkına varıyorum annesizlikten dolayı. Küçüklüğümden beri hep kuzenlerimi, arkadaşlarımı kıskanırım onların anneleri var diye. Kıskanmaktan daha çok özenirdim başkalarının anneleri ile ilişkilerine. Babaannem sanırım beni kendi çocuğu olarak görmüyor. İlgi ve sevgiyi fazla vermiyor ve çok sevgisizim. Sabahtan beri ağlıyorum gözlerim şişti ama babaannem ben çağırdım diye 5 dk. Gelip baktı bana, sonra kapıyı arkasından kapatıp gitti. Derdimi dinlemiyor. Gözlerinin önünde ağladığım hiç umrunda değil. Ben yanına vardıkça o üstünden atıyor.
Ağrılarım var benden birşey bekleme sen bundan sonra diyor ve bunu duyunca sanki dünyam karardı, ters döndü.
Ben biraz sevgi istiyorum, birisi saçımı okşaşın istiyorum. Anne istiyorum ben. Gerçek anne. O da bende yok. Ben hiç bir zaman mutlu olabileceğime, anne sevgisi görebileceğime inanmıyorum. Bence ben bu dünyaya sadece ağırlık veriyorum ve intihar etmeyi düşünüyorum. Annemi bulurmuyum, tanrı ile karşılaşırmıyım bilmiyorum ama bu dünya benim için değil. Babaannem gitmek istiyor buralardan benim yüzümden kaldığını hep yüzüme vuruyor. Onun önündende kalkmış olurum. Çok ama çok çaresizim. Paramparçayım. Gözlerım yanıyor ağlamaktan. Kimim kimsem yok burda. Benim için anneö değil; bir teyze olsun, birisi olsun kim olduğu farketmez beni gerçekten sevecek. Bunu istiyorum ama olmayacağını da biliyorum. Çaresizliğim beni yiyip bitiriyor. Boğazım düğümleniyor ve kendime aynada bakamıyorum. Öksüz ve yetim olmak çok zor. Ben para mal mülk istemiyorum!!!
Akşam dizi bakarken başımı kucağına koyupta okşaşın biri istiyorum. Erik toplamak istiyorum, balkonda çay icerek sohbet etmek istiyorum. Beraber evin eksiklerini tamamlayalım istiyorum. Ama yok işte. Çaresizliğim ve yalnızlığımdan baska birşeyim yok! İntihar edip kurtulmak istiyorum. Bu dünyadan bana fayda yok. Allaha dua ediyorum ama nafile. Kendimi çok kötü hissediyorum. Benim yerimde olsanız naparsınız

Ne yardimi bekliyorsun burda, sana bildigimiz acisiz intihar yontemlerini mi soyleyelim tovbe tovbe. Inancli biriysen zaten intiharin sonunu bilirsin, yok inancim yok diyorsanda gencligine yazik edersin.
Kac yasindasin ? Neden dunyada annesi buyuyenin tek sen oldugunu dusunup kendine aciyorsun, esirgeme kurumundaki onca kimsesiz cocuk, sokaklardaki kopru altlarindaki kotu insanlarin ellerine dusmus onca cocuk inan bana senden daha da kotu durumdalar, ha birde anne babasi hayatta olupta olmasaymis daha hayirli olurmus dediklerimizde var o yuzden. Inancliysan iyi kotu basimi sokacak evim sagligim ve aksam onunde yemegim var der sukredersin vede okur calisir cabalar kendine bir gelecek kurmak icin ugrasirsin, mutlulugu kendi kuracagin ailede yakalamaya calisirsin.
Inancli degilsende dunyada tek anne babasiz ben degilim en kotu durumda ben degilim deyip kendini sakinlestirirsin vede hayatin sana sadece kotuluk degilik iyilik ve mutlulukda getirecegini dusunur umut eder gelecegin icin calisirsin o sevmedigin hayattan daha mutlu ve guclu olarak kurtulursun.

Merhaba,
Ben 1 yaşındayken annemi kaybettim. Bügüne kadar babaannem ve dedem büyüttü. Son zamanlarda ne kadar yalnız olduğumun farkına varıyorum annesizlikten dolayı. Küçüklüğümden beri hep kuzenlerimi, arkadaşlarımı kıskanırım onların anneleri var diye. Kıskanmaktan daha çok özenirdim başkalarının anneleri ile ilişkilerine. Babaannem sanırım beni kendi çocuğu olarak görmüyor. İlgi ve sevgiyi fazla vermiyor ve çok sevgisizim. Sabahtan beri ağlıyorum gözlerim şişti ama babaannem ben çağırdım diye 5 dk. Gelip baktı bana, sonra kapıyı arkasından kapatıp gitti. Derdimi dinlemiyor. Gözlerinin önünde ağladığım hiç umrunda değil. Ben yanına vardıkça o üstünden atıyor.
Ağrılarım var benden birşey bekleme sen bundan sonra diyor ve bunu duyunca sanki dünyam karardı, ters döndü.
Ben biraz sevgi istiyorum, birisi saçımı okşaşın istiyorum. Anne istiyorum ben. Gerçek anne. O da bende yok. Ben hiç bir zaman mutlu olabileceğime, anne sevgisi görebileceğime inanmıyorum. Bence ben bu dünyaya sadece ağırlık veriyorum ve intihar etmeyi düşünüyorum. Annemi bulurmuyum, tanrı ile karşılaşırmıyım bilmiyorum ama bu dünya benim için değil. Babaannem gitmek istiyor buralardan benim yüzümden kaldığını hep yüzüme vuruyor. Onun önündende kalkmış olurum. Çok ama çok çaresizim. Paramparçayım. Gözlerım yanıyor ağlamaktan. Kimim kimsem yok burda. Benim için anneö değil; bir teyze olsun, birisi olsun kim olduğu farketmez beni gerçekten sevecek. Bunu istiyorum ama olmayacağını da biliyorum. Çaresizliğim beni yiyip bitiriyor. Boğazım düğümleniyor ve kendime aynada bakamıyorum. Öksüz ve yetim olmak çok zor. Ben para mal mülk istemiyorum!!!
Akşam dizi bakarken başımı kucağına koyupta okşaşın biri istiyorum. Erik toplamak istiyorum, balkonda çay icerek sohbet etmek istiyorum. Beraber evin eksiklerini tamamlayalım istiyorum. Ama yok işte. Çaresizliğim ve yalnızlığımdan baska birşeyim yok! İntihar edip kurtulmak istiyorum. Bu dünyadan bana fayda yok. Allaha dua ediyorum ama nafile. Kendimi çok kötü hissediyorum. Benim yerimde olsanız naparsınız

sevgilin olursa o da bu ihtiyaçlarını karşılayabilir

Son zamanlarda bdv intihar konularından geçilmez oldu...
Burdan ne yardımı gelebilir ki...elinde net var..kk ya konu açana kadar psikolog aramak daha akıllıca olurdu...devlet hastanelerinde bile var...
Ben kendi adıma çok sıkıldım bu tarz konulardan...

Sen sanıyor musun ki her annesi olan o ilgiyi sevgiyi hissediyor ?
Ben büyürken annemden bir sevgi sözcüğü duymadım hep kızma hep fırça ne bir gram sohbet ettik ne beraber adamakilli bişey yaptık
Ha şimdi geri dönüp sen de beni diğer kuzenlerinin annelerini aradığı gibi aramiyorsun diyor o da ayrı bir ironi
Boşver bunun için ölmeye değmez

İntihar çözüm değil emin ol inançlı bir insansan biliirsin Allah sana bunu yaptın diye ödül verip annene kavuşturmaz.Herkesin sınavı çok farklı ama seninki çok ağırlarından.Allah yardımcın olsun sevgisizlik zor insan sevgiye herşeyden daha çok ihtiyaç duyar ama sen daha gençsin önünde uzun yıllar var belki seni deliler gibi sevecek bir eşin senin gözünün içine bakan yavruların olacak sen de sevgiyi onlarla tadacaksın yaşayacaksın şimdi pes edip vazgeçmek olmaz bir gün bunu yaşayacağına gerçek bir ailen olacağına inanmalısın.Anneni kaybetmissin peki baban nerde ? Bir de benim bir arkadaşım var seninle aynı durumda ama onun annesi onu kendisi bıraktı yani bunun acısı çok daha farklı düşünsene seni istemeyip bırakan bir anne.Bol bol dua et sabır et canım sonunda sen de mutluluğu bulacaksın emin ol.

Kaç yasindasin? Evlensen ve çocukların olsa eminim ki bu acıların hafifler. Yaşama tutunmaya bak zira ne ölüm anı ne de öldükten sonraki yasanacaklar kolay!
Şöyle düşün Allah sana bu kaderi yazmış, tüm bu yaşadıkların Onun takdiri. Sen tevekkül edip kabullenirsen ve yaşama sıkıca tutunursan hem bu dünyada hem de öteki dünyada huzura erisirsin. Ayrıca Allahin sana türlü türlü guzellikler yasatacagini düşün . Mevsim hep kış olmaz ya bahar da gelir elbet birgün

İntihar edersen annenin yanına gitmezsin bir kere bundan emin ol..
İkincisi yasin kaç eminim gençsin. Önünde koskoca bir hayat var.Karşına kimler çıkacak bilmiyorsun.Belki çok mutlu olacaksın?Umutsuz olma..

Bu dunyada Annesiz buyuyen bir tek senmisin.Yetimhanelerde kac cocuk Anne,Baba hasreti cekiyor dusunuyormusun.hepsi intaharmi etsin.Senin en azindan Babaannen var,sana bakib buyutuyor.Belki Anne gibi olamaz,ama yine sana sahiblenmis.Sende oku ,calis,hayata saril.
Bir piskilaga gorun.hic bir seyin cozumu intahar degil.

Kac yasindasin? Evet annesizlik eminimki cok cok zordur ama ayakta durmak zorundasin. Teyzen halan yok mu? Baban da yok sanirim. Inanki karsina bir anda cok sevecegin biri cikar ve butun yaralarini sarar. Sen umutsuzluga kapilma her annesi olan da o sevgiyi almiyor. Keske annen yaninda olsaydi ama takdiri ilahi. Intihari aklindan cikar senden beter dertleri olanlari dusun, ve ayaga kalk. Psikologa gittin mi hic? Bence gitmelisin.

Saçmalama lütfen her insan kendi için yaşar benimde babam vefat etti 11 yaşındaydım herkes yalnız hu hayatta evlenirsin inşallah seni çok seven biriyle is guc var mı neler yapiyosun

Canim benim ya. Cidden cok uzuldum durumuna. Baban nerde?
Kac yasindasin? Okuyor musun calisiyor musun? Kendi hayatini kursan mutlu olamaz misin? Babaannenden ayrilsan tabiki guvencen varsa.
Intihar dusunceni de at kafandan. Senin annen icin bol bol sevap islemen lazim. Intihar edip yukunu arttirman degil.
Kendine gel canim. Hayat guzel. Hepimiz bir gun ebedi olan yere gidicez.
Senin de imtihanin buymus. Sabret insallah her seyin en guzeli senin olur.
Aklima soyle bir cozum geldi. Acaba huzurevine mi gitsen surekli? Belki aralarinda seni evladi gibi seven biri cikar. Sen ona yoldas o sana anne olur ne dersin? Basini onun omzuna koyar aglarsin. Gulersin. ??

Bak canım sen annen olmadığı için onu hayalinde en mükemmel köşeye yerleştirmişsin. Elbette ki anne babanın varlığı tartışılmaz, benim annem babam sağ iken bile kendimi yapayalnız hissediyorum.
Dün bir video izledim, kadın kocasını başka bir adamla aldatıyor. Kocası da şüphelenmiş ve kızını alıp kadının girdiği eve baskın yapıyorlar. Kadını uygunsuz bi şekilde basıyorlar. O kızcağızın annesine olan çığlığına yürek dayanmaz. Yani her anne gerçekten anne olabilse keşke bunu demek istiyorum. İnşallah Rabbim sana öyle bi eş nasip eder ki sana kinsenin sevgisini aratmadan sevgiyle sarıp sarmalar inşallah

Merhaba,
Annecigine rahmetler yagsin ama intihar cozum degil. benim en yakin arkadasumin hem annesi hem babasi yok cocuk esirgemede buyuyen 3 tane arkadasim var. hepsi cok guclu ve hayta tutunarak yasiyorlar. bence hayata tutunmalisin. senin yasayamadigin o sevgiyi cocuguna yasatabilmek icin hayata tutunmalisin. kimbilir belki kayinvaliden iyi biri okur sana anne olur :KK66:

Merhaba,
Durumuna üzüldüm ama lütfenn intihar mintihar ağzına alma anneni yanina gitmek istiyorsan git mezarlığa bir fatiha oku sonra konuş anlat derdini olmadı buraya yaz lütfen güçlü ol ...

Cnm yasin kac bilmiyorum
Benim annemde var babamda
Ama ne sevgilerini hissettim ne de ilgilerini
Keske bosansalardi kavga gurultu hepp
Asagilanma dislanma bole buyudum
Babanen deden yasli neyseki ac degilsin acikta degilsin seni buyutmusler yasli halleriyle
Okuyomusun calisiyomusun bilmiyorum
Hedefini ciz
Ben evlendim ailemden kurtuldum cok sukur
Ne basim oksandi ne iyiligim istendihep yuk goruldum sabir ettim rabbim saadete ulastirdi ins. Karsina iyi biri cikar
Hep dua et yilmadan
Intihar ne bilirmisin?
Allaha sirktir hasaaa
Cani sen verdinben aliyorum demek
Sakin sakin dusunme
Bu dunya gecici
Imtihan dunyasinda olmasaydik intihar iyi fikirdi bende ölüp kurtulmak isterdim
Ama obur dunyayi unutma sakin
Sende anne olucaksin hissedemedigin sevgiyi evladina vereceksin
Yeterki sabir ve dua etttt :KK19:

Her insanın eksikleri var annesi olupta sevilmeyende var bence çok abartıyorsun bazı gerçekleri hayatımızda kabullendiğimizde hayat daha çekilir oluyor ama o olmayanı sürekli isteyince kendi ,kendimize işkence etmiş oluyoruz
sağlığın yerimnde mi ,karnın tok mu, başını sokacak evin var mı ?
Bu saydıklarımdan olmayan da var insanları istediği elinde ne varsa onunla mutlu olmaya bak daha henüz evli değilsin ilerde dert ettiği günler abartığının farkına varacaksın , hayat kısa ,

Back