• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Intihar düşünüyorum

hahayyt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2013
24
8
36
Başlıkta da belirttim ya arkadaşlar. Mu^min birinin herşeye sukretmesi gerekir derken artık ölmeyi düşünmek bile sıradan geldi bana. Şimdi diyeceksiniz ki ölmeyi isteyen dile sökmez yapar. Inanın yaparsam hani bi başlasam sonu gelecek zaten. Dertlesmeye ihtiyacim var :( dusunun ki ^mutlu değilim anne^ dedim ve konuşmak istediğim için bana beddualar eden bir annem var. Intihar etsem olsen ardından ^ biri buna tecavüz mu etmiş, bu biriyle yatmis mi ^ diye iftira edecek akrabalarim var. Bizim ne istedigimizi degil elalemin sozune gore yasayan babam var. Ahiretimi yakmaktan korkmuyorum da koca bir hayatı çöpe atmaktan , gercekten canımdan çok sevdiğim kardeşlerimi ardimda bırakmaya üzülüyorum :(

Başlıkta da belirttim ya arkadaşlar. Mu^min birinin herşeye sukretmesi gerekir derken artık ölmeyi düşünmek bile sıradan geldi bana. Şimdi diyeceksiniz ki ölmeyi isteyen dile sökmez yapar. Inanın yaparsam hani bi başlasam sonu gelecek zaten. Dertlesmeye ihtiyacim var :KK43: dusunun ki ^mutlu değilim anne^ dedim ve konuşmak istediğim için bana beddualar eden bir annem var. Intihar etsem olsen ardından ^ biri buna tecavüz mu etmiş, bu biriyle yatmis mi ^ diye iftira edecek akrabalarim var. Bizim ne istedigimizi degil elalemin sozune gore yasayan babam var. Ahiretimi yakmaktan korkmuyorum da koca bir hayatı çöpe atmaktan , gercekten canımdan çok sevdiğim kardeşlerimi ardimda bırakmaya üzülüyorum :KK43:

Evlenmeden önce bende aynıydım. Ailemle iyi geçen bir günüm yoktu. Ne yapsam gözlerine batıyordu. Hiç mi iyi yaptığım bi şey olmaz diyordum kendime demek ki yokmuş deyip suçu kendime atıyordum. Sonra psikiyatriye başladım. Bi kaç terapiden sonra verdiği ilaçlar bana iyi geldi ama şimdi de ilaçları bırakamıyorum. Bırakıyorum midem bulanıyor. Bu sefer de kocamın demediği laf kalmıyor. Emin ol o Zaman ailem keşke istediğini deseydi de elin adamından bunları duymasaydım diyorsun. Şu an bulunduğun duruma katlanmak için nedenler yarat kendine. Sen onlar için çok değerlisin insan çocuğuna zaten kıyamaz hepsi lafta. Sakın bu güzel hayattan kopmayı aklına getirme. Pişman olursan asla geri dönüşü olmayan bir yol o. Benim abim 23 yaşında bundan 11 sene önce intihar etti ve ben onu kaybettim. Ondan sonra ne tedaviler ne doktorlar ne ilaçlar kullandım ama kendime gelemiyorum bak. Arkanda bıraktığında o beğenmediğin ana baba yanar kül olur. Bunu yapma sakın yapma.

Başlıkta da belirttim ya arkadaşlar. Mu^min birinin herşeye sukretmesi gerekir derken artık ölmeyi düşünmek bile sıradan geldi bana. Şimdi diyeceksiniz ki ölmeyi isteyen dile sökmez yapar. Inanın yaparsam hani bi başlasam sonu gelecek zaten. Dertlesmeye ihtiyacim var :KK43: dusunun ki ^mutlu değilim anne^ dedim ve konuşmak istediğim için bana beddualar eden bir annem var. Intihar etsem olsen ardından ^ biri buna tecavüz mu etmiş, bu biriyle yatmis mi ^ diye iftira edecek akrabalarim var. Bizim ne istedigimizi degil elalemin sozune gore yasayan babam var. Ahiretimi yakmaktan korkmuyorum da koca bir hayatı çöpe atmaktan , gercekten canımdan çok sevdiğim kardeşlerimi ardimda bırakmaya üzülüyorum :KK43:
DEĞERMİ HİÇ bende özürlü anneanneme bakıyorum yılldır sigortam yok dayılarım ilgisiz bun rağmen annennem beddua ediyor tabi yüzüme değil çok gücüme gidiyor herşeye hevesim inancım gidiyor ama her yeni gün yeni umut bir gün ailenlede kopucaksın gerçekten değmez

sizin şartlarıniz da gercekten cok zormus. Siz bir emek veriyorsunuz,Allah su mibarek ay hurmetine yardimciniz olsun :(

Fani dunyayi çöpe atmaktan korkuyorsun ama rahatlıkla ahiretini silip atıyorsun aman neler yazmışsın böyle hemen tövbe et sabır et kolay mı Allahin verdiği canı almak.. Bu basit gereksiz konulardan hemen salivermişsin kendini. .. Onlar ana baba ne derlerse desinler haklilar asla senin için kötü düsunmezler.. Kişinin nazi sevdiğine geçermis

Arkadasim lutfen sok at bunlari kafandan. Kimse ailesini secemiyor. Ama cok buyuk dertlerle ugrasanlar var. Emin ol bu gunlerde gececek. Kendine hobiler edin gez dolas hava al farkli ortamlari gör.
Bu dunya gecici ahiret sonsuz...
Bu dunyadaki herseyde dunya gibi gecici.
Kendini topla...
Allah yardimcin olsun

Back